Imas i sam primer u temi pa mi reci da li nisam ili jesam u pravu?
Takav mentalni sklop ce i pristupiti ovakvoj vrsti tematike vec po samom naslovu jer kompleksi ne mogu da se suzdrze vec izbiju na povrsinu tako da ce se definitivno ukljuciti u temu na nivo na kom individua i jeste (kultura,kucno vaspitanje) Jos kad se na to veze psiholoska vezanost za hw,brend a mozak iskljuci ili ga uopste i nema nastupa kromanjonski http://goo.gl/fPcKa odnos prema sagovorniku uz poptunu koncetraciju malicioznosti same licnosti prema istom ili prema samom drustvu.
Mozda sam pogresio izraz.Nije pavijan,Kromanjonac?Ne znam,reci mi ti..
@Adzem
Stvar i jeste ta sto je meni smesno a oni se ubise da me izbace iz takta nekim uvredama i spamovima.
Pitaj `ovog` direktno, ću ti kažem otvoreno - da se javno nasmejem u lice iskompleksiranom nesrećniku koji iz svoje balkanske vukojebine navija za i protiv multinacionalnih kompanija, sa kojima btw ima veze koliko i Vena Vukelić Vendi sa operom. Svaka sličnost između pomenutog i pomenute je namerna.
..da se nasmejem.. `Ajd imas jos dva pokusaja. Znas kako kazu.Treca sreca.
Mozda ti tematika oko grafickih karti ide vise od ruke pa smo mogli zajedno da se konkretno vratimo na temu a,sta mislis?A da mi nesto objasnis onako strucno?
Daj, covece. Ukljuci malo mozak. Bez uvrede. Kako ne kontas, da samo potvrdjujes to sto Sky spominje. Vidis, na kraju i ispadne da si to sto Sky tvrdi. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: :: :: :: Jeli Sky, sta `oce ovaj sa tobom? :: :: :: :: :: Pitaj `ovog` direktno, ću ti kažem otvoreno - da se javno nasmejem u lice iskompleksiranom nesrećniku koji iz svoje balkanske vukojebine navija za i protiv multinacionalnih kompanija, sa kojima btw ima veze koliko i Vena Vukelić Vendi sa operom :: Svaka sličnost između pomenutog i pomenute je namerna.
:: Daj, covece. Ukljuci malo mozak. Bez uvrede. :: Kako ne kontas, da samo potvrdjujes to sto Sky spominje. Vidis, na kraju i ispadne da si to sto Sky tvrdi :
Evo ga još jedan na frekFenciji... xD Nije ni čudo što je onaj kompleksaš nagurao ovde ~12000 postova - a gde bi drugde...
Laku Noc i od mene... I samo opusteno... PS: NVIDIA FANBOYS > ATI RULES PS: ATI FANBOYS > NVIDIA RULES AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Onaj spava pored babe, wannabe overkloker iz nehigijenskog naselja zamišlja da je portparol Intela i Nvidije, a kao šlag na tortu imaju i malog od palube da im glumi papagaja. :) I da nema ovog foruma, trebalo bi ga izmisliti.
pa sta mi diraju bracu iz tabora :P batalite se ljudi praznih prica,objektivno posmatrajte stvari i kupujte ono sto vam se svidja i sto mislite da ce ispuniti vase zahteve..vase zadovoljstvo je na prvom mestu,a ne da li se nalazi AMD ili NV na metar od vas..
dosta za ovu noc..odo` da vidim kakva se problematika nalazi u nekoj drugoj dimenziji..
:: Smorili ste za medalju. Smesno je koliko vam malo treba da se `podovatate :: Dobro, bar cu lakse da zaspi
je jedna od osobina ljudi koje najviše ne volim, a Skaj to radi sve vreme. Dakle, ne svađajte se sa njim i ne olakšavajte mu da vas spusti na svoj nivo, tj. na nivo pavijana.
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.