:: Sky! Sto ne odgovaras na mail? Slomio si mi srce sad, kad smo vec kod takvih (gay) tema i postova... : :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: ::
ha ha ha ha ha ljudi pao sam sa stolice smejuci se komentarima i temi generalno
Fakat- Intel nova tehnologija ali bato cene da se upiskis Fakat-AMD malo starija tehnologija koja dobrim delom parira Intelu ali pristupacne cene za siroke narodne mase
p.s. u PC hardveskom svetu netreba uvek traci za novim proizvodima sacekati jedno pola godine najmanje, isto i u softverskom za OS sacekati SP1 pa onda instalirati ....Naucio na tezi nacin na licnom primeru mnogo puta u proslih 8-9 godina
Aj se nadjite negde pa se lepos istabajte ko ljudi kad se toliko mrzite.... I zasto se uvek svadjate o necemu sto jos niko nije posedovao tj video od clanova foruma...... Mene licno boli k...... da li je amd nvidia intel samo da za moj ulozen novac radi posao sto bolje i sto duze.......
Pa sreća sva da imamo tebe da nas spasiš od mogućih nepotrebnih troškova. Moram ti priznati da takvog znalca odavno nisam susreo ni na jednom forumu i još jednom sreća naša. I na kraju ako dozvoliš ajde malo pročitaj kako je nastao Intel a kako Amd pa če ti možda neke stvari biti jasnije mada u to iskreno sumnjam. Kada budeš o tome malo pročitao ako budeš fino se opet javi pa nam fino reci šta misliš o tome.
Koliko se narod upecao na `nebesku` zajebanciju, neverovatno ??? Pa cak i dupli nalozi:) To mi je najzanimljivije. Pogadjanje!!! Ja cu da pogadjam, pa mozda i pogodim ko je ko, ako promasim izvinjavam se: @Sisa Vrlo lako moze da bude OGringo. Jedino on pise u naslovu redovno `Hmmmm`. @bobost Mislim da je KalifNS samo zbog stila pisanja, nista drugo.
Ponavljam: Izvinjavam se , samo se malo igramo corave bake:)
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Izvini, ali pogresio si. Nisam ja, mene ćeš uloviti po slengu.
Tipa će vidimo a ne videćemo, u žaru zaboravim da vodim računa. A i bez ljutnje nije moj stil. Ja kazem svako dobro, vrlo često. Ovo je ipak neko drugi. Pozz
PS. Nadjoste mu sličku, znači da mu je i biceps fake.
A ti si opsednut spamovanjem. Ne ja sam stavio Celeron.
@Kalif Naravno da necu slikati sebe i svoju ruku da kacim. To mi je skroz bez veze.. Ovako zanimljiva slicica,vrlo slicne proporcije i forma,lepo izrenderovana slika .Taman..
@Ishmerish
Sa kojom tezinom radis najvise na Skotovoj klupi? Ja se izborim sa poprilicno velikom tezinom ali u toku rada,ne cheating i sl. Pravilan rad.
:: Ti si opsednut AMD-om.. :: :: Po proceni ljudi bice kao sandy i5 sto je skroz ok :: A malo manje misli da ce biti kao i7 2600 :: :: Ti si garant stavio Via QuadCore :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Evo vam pa glasajte :: :: :: :: The fastest Bulldozer CPU will be competitive with the :: :: :: :: http://techreport.com/discussions.x/2168 :: :: :: :: @Sis :: :: Cestitam jubilarnu stotu pa makar i duplog naloga :: :: :: :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: :: FrekFencija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Posto jos imam dosta masti radim ove vezbe sa 12kg dumbbell-ima i sve tri serije zavrsim za 30 minuta.
Posle prve serije moze ti izgledati lako, ali baba sa tim mizernim pauzama jedva izvucem skotovu na kraju trece serije.
N.O ne koristim trenutno i jedino sto rokam je 200/300mg caffeine( http://fwd4.me/0C4s ) i solju kafe pre treninga a onda 5gr kreatina( http://fwd4.me/0AQz ) u PWM-u sa 30gr dex-a.
PS: Naravno multivitamin i fish oil se podrazumeva :)
Tesko da ce se buse, posto i ovako nisu veliki (39/40cm) :))
Jebiga mozes da se rezes i da sacuvas misice al u Qrcu, pa kad vec idu kile dole nek idu malo i misici, podnosljivije mi je to nego da bacam 500-700€ mesecno na hranu i suplemente kako bih SAMO uspeo da sacuvam sto sad imam.
joj, moracu opet da krenem u dzim ...Jel zna neko kako napreduju radovi u sportskom centru banjica? Nemam vremena da prolazim tamo i da razgledam ...Kad ce da zavrse renoviranje jebem ih ja. Zadnji put sam prolazio pre nekih 3 meseca ...mozda su i zavrsili, pojma nemam.
Pa generalno ne moras, ali onda ne vidim efekat jer ne znam sta ce kreatin onda da odvuce u stanice.
Sta ja znam kad se naviknes na vodu ide ladno i vise nego sto treba, ja sam sad oko galona(3.75l) na dan jer zaboravim da pijem.
Cepanje drva,bacanje bala slame/deteline ti nece izgraditi misice vec ce ti doneti snagu i izdrzljivost, sto ce reci odvedi bildera na njivu da baca detelinu i ima da place posle sat vremena.
@Ish Skroman si... 40cm spada u vece obime bicepsa. Sasvim pristojna ruka. Ja imam recimo od 44-46cm i taj opseg mi varira zavisno od definicije jer mora da povuce malo i obim ali kao sto ti rece,hebo misic kad nema oblik i formu,lep izgled. Masa je po meni na poslednjem mestu.Treba gledati da se uspostavi balans a da se covek u svom telu lepo oseca (da bude okretan,brz,energican) i sve to opet u nekoj proporciji sa visinom .Svaki drugi organizam drugacije odreaguje tako da svaka osoba treba da nadje svoje proporcije kako bi se osecala komotno u svom telu. Dzaba i ta masa i sve kad potrcis 15 m i jezik do kolena ,ili ne mozes da se sagnes da zavezes pertle.Slazes se? Recimo ja sad imam 94kg (181cm) a komotno se osecam od 90-95kg ,vec 98-100 kg sve puca na meni ,pantalone ne mogu da obucem,imam opterecenje na kicmu i sporiji sam isto tako manje okretniji.Realno moze da se spusti i ispod 90kg uz skoro takmicarsku formu (obime i definicija) ali za to treba rada i rada a ja nemam vremena da se tome posvetim i zaludjujem..Mora da se pazi i na ishranu,bas da budes disciplinovan sto bas i nisam u poslednje vreme jer ne stizem zbog prirode mog posla.
Nisam ja pobornik tog preterivanja sto vecina BB rade, pa posle kad dosegnu prirodni max napucaju se aas-om samo da bi izgledali kao genetski modifikovani bikovi.
A sto se obima tice pa biceps ti je najmanji misic na ruci, tako da ja sad vise forsiram triceps i rame, a posebno desni trapez, jer imam veliku razilku izmedju levog i desnog. Nemam pojma zasto ali levi mi skroz ispadne a desni ne, jos malo cu ovako pa posle idem do doce da proverim u cemu je caka.
Sto se mera tice tu smo negde(180/90),samo sto se ja sad rezem za medalju i necu nista veliko da radim dok ne dodjem na nekih 85kg i izmedju 10 i 15% BF-a, a onda ima da se razduvam nazad na 95 ali misica.
Jedino gde forsiram veliku tezinu je dumbbell row za ledja, tu picim od 8 do 12 rep`s sa 40kg dumbell-om.
Moraću da prestanem sa spemovanjem, jer se u mojim postovima prečesto prepoznaju pogrešni ljudi. Samo me čudi, kako ti nisi provalio kome je bio upućen moj prethodni post.
Broj postavljenih tema: 60502. Broj poslatih odgovora: 648632. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.