smesno smesno smesno .. naravno da ivy nemoze da svari f1 2011ku ni 5 frejma zato su pustili avi ..
nije mi jasno u opste zasto su igru uzeli za pokaznu vezbu !!! ... kada ta ultratanke flinje budu mogle da cepaju igre kao kompovi od 1000e ja cu sebi jaje da uguram u ...
treba da se zabrinete zasto uopste spajaju cpu+gpu !!! .. do sada je na intelovim platformama sa int.grafikom gpu bio integrisan u host chip .. 910, 915 .. sve serije GM chipova ... isto i kod nevidije ... i gle cuda svi ti chipovi sa int.grafikom ukoliko poteras neku igru pucaju ko kokice ... miilion puta sam vide sprzen gpu u host chipu pri cemu je ostatak host chipa savrseno ispravan .. ali je chip neupotrebljiv i potrebna je zamena ..
zasto mislite da ce na cpu taj gpu duze da traje ? samo kad rikne moraces menjati CPU !!! koji je skuplji od host chipa ... a u jednom momentu se nece moci ni naci u prodaji .. pa onda menjaj platformu ..
straaasno .... napredak ? gde u nazad i po dzepovima
:: Sve to lepo al ovde nije rec o tome , nego kako dobro ovaj lik igra F1 x :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: najave izlaska svog proizvoda, pa se onda ispostavi da je napravio ZWER (SandyB, IvyB...), dok AMD sere krupno i neprestano, da bi kulminirao prolivom (HD 2900, buldog-zder), usput zaserawajuci i postovane obozavaoce .. :: :: :: :: :: ::
Mora da ovaj F1 ima dotičnu reklamu na početku igre, pa je nova Intelova DirectX 11 perjanica zabagovala čim ga je detektovala. Otuda su morali da pribegnu prevari. Trebalo je da uzmu neku `Zelenu` igru, ali kad bolje razmislim tek to ne bi radilo kako treba.
Mislim da je to vise pracenje trendova. AMD izbacio APU, pa i oni moraju da imaju odgovor. Intel je i ranijih godina pricao da ce poceti da razvija GPU segment (moguce da su hteli da prave normalne PCIe graficke kao AMD i nVidia), pa se valjda vezbaju... i ne ide im nesto Od pojave Core 2 arhitekture, pa na dalje, postali su tata za procesore, po meni uvek bolji izbor od AMD-a (ako cena ne igra bitnu ulogu pri kupovini), ali za GPU moraju jos da se uce.
Uhvaceni na delu` i slicno tome.Mada mnogi kazu da je problem sto Intel nema funkcionalni driver za Ivy Bridge (za gpu deo) vec godinu dana ,a najgore u svemu je sto Intel ovo predstavlja kao zver grafiku ,sto je jos jedna tragikomedija.Veliki je pritisak GPU proizvodjaca AMD i Nvidia na Intel ,pa ovo vise lici kao na iznudjen potez Intela.
Ne, to nije marketing, tako nesto osim sto je u suprotnosti sa moralnim i etickim nacelima, zabranjeno je i zakonom. Ako te interesuje rado cu ti naci cak i stavku po kojoj svi prisutni na toj prezentaciji imaju pravo da tuze Intel (taman da uzmu kintu za novi IB). :: :: @nemanja2 :: To jeste marketing
Slično kao superkrečko na TopŠopu. Ona klinka okreči dnevnu sobu za pola sata. Ili Spajderpen. Ona dvojica gejeva ispekoše hrane za celu svadnu bez kapi ulja. Varaju narod već 20 godina, a ne znam da li ih je neko tužio.
Kad smo vec kod `lazi i propagande`, da napomenem samo jos ovo:
11.01.2012. 02:41
status: user broj poruka: 11010
Pojavile su se karte 7970 u Asus-ovoj `izvedbi` (i jos nekih srafcigerasa). Kad, a tamo...na kutijama pise `DX11` support. Hmm, hmm. Tokom nekoliko poslednjih meseci 2011., usta AMD-ovih marketinskih strucnjaka bila su puna i prepuna `cinjenice` da karta podrzava DX11.1. Naravno, svi mi znamo da je ovo totalno nebitno i da ce razlika izmedju te i te `grafike` pod 11-icom i iste `grafike` pod 11.1 biti vidljive samo pod (elektronskim, overklokovanim) mikroskopom. Ali, pomenuti market-majstori su isticali i tu razliku kao cinjenicu (cinjenicu?) koja predstavlja `future proof` (ili: next generation capability) stavku u opisu ove karte.
Poenta je (kako je to zgodno formulisao B.B King): everybody lies a little, sometimes... - - - - - - - - - - A jeste li primetili kako je volsebno nakvasala (ah taj kvasac!) cena doticnog proizvoda? Pricalo se o 450-470E, a ono - opaaa...ode na cirka 6 stoja... Pricajte mi o skupoci eNVidijinih i Intel-ovih proizvoda i o jeftinoci AMD-ovih...
Kakav divan recnik to samo mozes ti i sky puna vam usta govana seruckanja prdenja i ostalih vama ukusnih sranja nekad prosto pomislim da je to jedna spodoba sa dva naloga
SkyFire Arhitektura :)
:: najave izlaska svog proizvoda, pa se onda ispostavi da je napravio ZWER (SandyB, IvyB...), dok AMD sere krupno i neprestano, da bi kulminirao prolivom (HD 2900, buldog-zder), usput zaserawajuci i postovane obozavaoce .. :: :: ::
je tu da se masi kupaca proda proizvod. A svaki marketing je sarena laza, eh sad, desi se i poneki `zajeb`, kao u ovom slucaju. .) NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
AMD u stvari pravi najbrze procesore (Road Runner) ali oni su u IBM superkompjuterima:) a sto se tice intela i ovih vesti, znas kako me zabole ko sta radi i ko forsira veci marketing (Nemanja molim te ispravi me ako sam pogresio), meni je bitno da imam adekvatan procesor za svoje potrebe, bio to u buducnosti AMD ili intel.. ljubi ga majka PhatPhuck :)
:: :: Phat, to parce silikona je najbrze, zato je i najskuplje moze im se, sta mislis da AMD ima toliko brz procesor ne bi ga toliko prodavao? Ma daj... da se ne lazemo, svi oni hoce pare u dzep. :: A ovo sto su uradili mi je malo cudno, ne vidim poentu.. ahaha smesno mi je :D ladno su pustili u VLC playeru snimljen demo igranja, jos najveci fazon dok se startuje zabo malo ahahah :D ja bi propao u zemlju da sam onaj Intelov `cika` sto je vozio formulu sto je najgore jos se uziveo kao idemoo. Mogao bi engleski da nauci :: :: Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w :: ::
Nezgodno je kad u sebi iz niskih pobuda opravdavaš prevaru pa i sam padaš u napas` da farbaš kad stigneš, napolju ima i za 500 a kad se popuni ponuda leći će i na tih prognoziranih 450-470. Osim toga, ne sećam se da je iko od AMD-ovih zvaničnika najavio `E, u Srbiji će da košta toliko i toliko`.
Osim toga karta PODRŽAVA dx11.1 standard ali kako to da napišeš na kutiji kad ga još uvek nema u windowsu, verovatno nije napisano baš iz straha da neko ne protumači kao false advertising. Nekima je stalo do takvih stvari.
:: Tema je intelova prezentacija ne amd karta i ne kosta 600e nego 530e :: :: http://goo.gl/oeAm :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Re: Dje si, bolan, Ramize? Jos uvijek bez Bore? Pa zar se i tako more?
13.01.2012. 13:23
status: user broj poruka: 128
Decko ti si toliko bolestan da nema dalje. Ti se primio na intel i nvidiu kao da su ti mama i tata. Zar ne primecujes koliko si bolestan??? Mnogi to ovde primecuju i za tebe i za skya. Jebo vas i intel i amd i ati i nvidija. Ja licno imam i intel i nvidiju i sta treba da secem vene da napadam ne istomisljenike da ih vredjam. Imao sam proizvoda i od jednoh i od drugih i uvek sam bio zadovoljan. Ti si decace ogranicen kao terasa. Ako si imalo normalan shvatices.
SkyFire and tortojed CIGANI :)
:: Ti si dve spodobe u jednom nalogu... :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Ili: mozak za 4 noge.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.