Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Surround vs. Eyefinity /GTX 680 vs MSI R7970 Lightning !
STRANA 3 OD 5  
SkyFire ... 04.04.2012. 22:12 #410545

status: user
broj poruka: 18472
Hebo te,koji ste vi Trolovi,ispamovali ste mi temu!
Nema smisla zaista.
P.S.Vise mi nije ni interesantno,nema nikakvog prozivanja,uvreda,omalovazavanja,pljuvanja!
Covece gde ode ovaj svet.Sve se izokrenulo.Ccccc.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Zašto da te bilo ko vređa 04.04.2012. 22:16 #410549

broj poruka: 6121
kad sam matamatički dokazao da ti i kolega imarković ne poznajete matematiku iz osnovne škole u meri u kojoj je to potrebno. Njemu opraštam, zaleteo se da te brani, pa se prevario, ali tebi ne mogu, jer je to kod tebe redovna pojava.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

imarkovic Re: Zašto da te bilo ko vređa 04.04.2012. 22:26 #410553

broj poruka: 19214
nije ti dobra ta racunica, ne moze to da bude logicno al` ajd..

:: kad sam matamatički dokazao da ti i kolega imarković ne poznajete matematiku iz osnovne škole u meri u kojoj je to potrebno. Njemu opraštam, zaleteo se da te brani, pa se prevario, ali tebi ne mogu, jer je to kod tebe redovna pojava
::
:: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS
philaemos Zali majko Bozija i teme i ljudi... 04.04.2012. 22:30 #410554

broj poruka: 2743
Samo cu napisati sledece:

nVidia - 61 fps - - >>> AMD je brzi 47.54%
AMD - 90 fps - - >>> nVidia je sporija 32.22%

Tristram Re: Re: Zašto da te bilo ko vređa 04.04.2012. 22:31 #410555

broj poruka: 1872
Da nisi ti kume hemičar, onako kao što si napisao se računa udeo, treba ti recimo kad radiš smeše.

I nadam se da je u pitanju bila šala, nemoguće je da neko ne zna da izračuna procentualni odnos dve stvari a završio je osnovnu školu. Ili je ovo samo još jedan poraz našeg obrazovnog sistema.

:: nije ti dobra ta racunica, ne moze to da bude logicno al` ajd.
:: :: kad sam matamatički dokazao da ti i kolega imarković ne poznajete matematiku iz osnovne škole u meri u kojoj je to potrebno. Njemu opraštam, zaleteo se da te brani, pa se prevario, ali tebi ne mogu, jer je to kod tebe redovna pojava
:: ::
gliga79 Surround vs. Eyefinity /GTX 680 vs MSI R7970 Lightning ! 04.04.2012. 22:32 #410556

broj poruka: 4641
Znaci AMD je bolji za ovu rabotu

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

mali3538 @Sky 04.04.2012. 22:34 #410557

broj poruka: 118
:: Opet da 7970 nije neopravdano plasirana toliko visoko sa cenom sad bi imal

Nisam fanboj, kupujem ono što daje najviše za onoliko para koliko mogu da izvojim, ali ovo ne razumem. Kako kriviti AMD za cene?
Valjda onaj drugi treba da za*ebe prve sa cenom i natera ih sa spuste...po meni je Nvidia kriva za cene.
Primer na kokicama: Ja prodajem obične kokice po 100din, Sky napravi bolje kokice sa začinom i stavi cenu 100din, valjda će mene naterati da spustim cenu da bih opstao na tržištu. dok nije bilo konkurencije mogao sam da se k*rčim, ali došao Sky....
Očigledan dogovor proizvođača. Kriviti oba proizvođača.
Mortificat Re: Re: Re: Re: ... 04.04.2012. 23:24 #410563

broj poruka: 3519
Da je ovo stehiometijski račun, imalo bi smisla. Kako je procentni, nema nikakvog. Malo si se zaneo, verovatno posledica umora od pregleda ovih silnih testova.

http://goo.gl/1h9Wl

:: izvini medo, a kako ti to racunas prosek? Vidi sta sam ja izracunao, mozda sam nesto pogresio, ali trebalo bi ovako
:: HAWX2, rezolucija 5760x1080
:: nVidia > 61 FP
:: ATi > 90 FP
:: 61+90 = 15
:: prosek nVidia - 61 / 151 = 0.439 *100 = 40.39
:: prosek ATi - 90 / 151 = 0.596 *100 = 59.6
:: 59.6-40.39 = koliko? 19.21%, a ne neverovatnih 47
:: :: Pa jeste 47% u 5760x1080 HAWX2 uzmi i izracunaj 90fps je 47% vise u odnosu na 61fps kolikoo fejmova daju karte u HAWX2
:: :: Ne znam sta si dokazao sa tim racunanjem procenata svih rezolucija, mislim niko ne spori da je overall brza karta GTX 680, cela prica u ovoj temi se svodi na 5760x1080 rezoluciju, koju je otvarac teme istakao sam. A u kojoj nazalost GTX 680 ispada sporiji od overklokovane HD 7970. Barem sto se tice ovih igara i ovog testa, a cela tema se odnosi na taj test
:: :: ::
imarkovic Re: Re: Re: Zašto da te bilo ko vređa 04.04.2012. 23:25 #410565

aha, alhemicar..:)
@philaemos, partibrejkeru:P
uh, bas mi je zelja da probam hawx sa 90fps-a na 7mpx:)

:: Da nisi ti kume hemičar, onako kao što si napisao se računa udeo, treba ti recimo kad radiš smeše
:: I nadam se da je u pitanju bila šala, nemoguće je da neko ne zna da izračuna procentualni odnos dve stvari a završio je osnovnu školu. Ili je ovo samo još jedan poraz našeg obrazovnog sistema
:: :: nije ti dobra ta racunica, ne moze to da bude logicno al` ajd.
:: :: :: kad sam matamatički dokazao da ti i kolega imarković ne poznajete matematiku iz osnovne škole u meri u kojoj je to potrebno. Njemu opraštam, zaleteo se da te brani, pa se prevario, ali tebi ne mogu, jer je to kod tebe redovna pojava
Cwija SKY 04.04.2012. 23:27 #410567

broj poruka: 24
Pravio si temu da mi se makljao sa ati-jevcima. I sada kada te `napadaju`, bunis se.
Da li je nv ili ati bolja u ovome ili onome, ista patka jer su mali procenti koje malte ne ne mozes da uocis u igricama... Kada jedna ode u penziju i druga ce da ode... pozz :)
LG IPS236
i5 760 @ 3.4GHz default voltage (CM TX3)
MSI P55-GD55
4x2GB 1600MHz HyperX Kingston
Sapphire 6950 1GB
WD Blue 1TB, Hitachi 250GB
Chieftec CFT-750-14CS...
Cooler Master HAF 922

ilicstefan Zaista je tužno što ja jedini pitam za cenu 04.04.2012. 23:32 #410569

broj poruka: 1577
Ostali raspravljaju o tome da li je jača ili nije kao da već poseduju ove dve karte. Ako već ne poseduju koja je onda svrha toga da ubede skyfire-a da je pogrešio? Apsolutno nikakva. Ako već nešto neko nema šta se onda pali kao mlad majmun da je karta ovo ili ono.

A i to mi nikada nije bilo jasno. Ako već imate takve zveri od grafičkih karti, dajte ih onda lepo iskoristite, igrajte nešto ili nešto radite u čitavoj plejadi adobe programa, nemojte samo da se prsite čiji je veći.

Probaj da se ne nasmeješ

http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc

imarkovic Re: Zaista je tužno što ja jedini pitam za cenu 04.04.2012. 23:40 #410575

ma nije problem u tome, vec kada je nesto belo a ti pokusavas da ubedis ljude da je to u stvari crno pa se toliko uneses da i ti krenes da verujes da je crno.. pa ti jednog dana samo bljesne pred ocima.. puf.. belo

:: Ostali raspravljaju o tome da li je jača ili nije kao da već poseduju ove dve karte. Ako već ne poseduju koja je onda svrha toga da ubede skyfire-a da je pogrešio? Apsolutno nikakva. Ako već nešto neko nema šta se onda pali kao mlad majmun da je karta ovo ili ono
:: A i to mi nikada nije bilo jasno. Ako već imate takve zveri od grafičkih karti, dajte ih onda lepo iskoristite, igrajte nešto ili nešto radite u čitavoj plejadi adobe programa, nemojte samo da se prsite čiji je veći
:: Probaj da se ne nasmeje
:: http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNq
toothless Jebeš ATI i NVIDIJU! EI NIŠ JE ZAKON! 04.04.2012. 23:46 #410576

broj poruka: 3241
Videćete vi kada EI NIŠ vaskrsne iz pepela kao Feniks, i napravi najjači GPU koji je svet ikada video!EYEFINITY I SURROUND? PA EI NIŠ ĆE NAPRAVITI BRAINFINITY! :D

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

SkyFire Re: @Sky 04.04.2012. 23:53 #410578

U principu si u pravu i generalno ja krivim oba proizvodjaca ali ima jedno veliko ALI.
Sa serijom 7xxx su poleteli visoko mislivsi sad ce karte da lete od prodaje,brze bolje da preteknu pa prvi da izbace pa cepnuse cifre od 500-600 eur za sta?Za proizvod koji je jedva dostigao i malo prestigao Fermi.
Citavih 15%?To je bila njihova losa procena a kako se pozicionira proizvod nadam se da znas,cena troskova proizvodnog procesa,performanse,konkurencija i sl..

Kazes nVidia je mogla da spusti cene.Vidis i tu se slazem.I na taj nacin bi zgazila AMD kao buvu ali.
Opet ide jos jedno ALI.Biznis je kompleksna stvar koji se obavlja glavom/planski a ne emocijama,zeljama,mogucnostima..
nVidia je cene plasirala u odnosu na ATI i zato ti kazem da je ATI bio korektniji budi siguran da bi ovaj Kepler sad bio GTX660 a ne GTX680 i kostao bi negde 300-350 eur zavisno od edicije a da bi za dva meseca izasao GK110 koji bi kostao 500-550 eur!Doslo je do zamena teze a nVidia je iskoristila priliku da pozicionira svoj mainstream chip u AMD-ovu visoku klasu i da napravi marketinski trik plasirajuci kartu jeftinije a svi mi znamo da zapravo `placamo` mainstream chip sto je opet shodno specifikacijama/performansama/features-ima,kvalitetu/ u odnosu na konkurenciju i na mestu!
Niko nije zlatan pa ni nVidia ,sve su to masinerije za pravljenje novca.
Al da je moglo,moglo je..

:: :: Opet da 7970 nije neopravdano plasirana toliko visoko sa cenom sad bi imal
:: Nisam fanboj, kupujem ono što daje najviše za onoliko para koliko mogu da izvojim, ali ovo ne razumem. Kako kriviti AMD za cene?
:: Valjda onaj drugi treba da za*ebe prve sa cenom i natera ih sa spuste...po meni je Nvidia kriva za cene
:: Primer na kokicama: Ja prodajem obične kokice po 100din, Sky napravi bolje kokice sa začinom i stavi cenu 100din, valjda će mene naterati da spustim cenu da bih opstao na tržištu. dok nije bilo konkurencije mogao sam da se k*rčim, ali došao Sky...
:: Očigledan dogovor proizvođača. Kriviti oba proizvođača.
Mikishon89 Re xD 04.04.2012. 23:54 #410579

broj poruka: 2416
Mene samo interesuje dali neko poseduje doticnu gtx 680 sa foruma.

http://www.speedtest.net/result/1805517734.png
http://www.pingtest.net/result/58304946.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2124106

Mikishon

andrejnp markovicu! 04.04.2012. 23:59 #410581

broj poruka: 486
Lose si izracunao

prosek nVidia - 61 / 151 = 0.439 *100 = 40.39%
prosek ATi - 90 / 151 = 0.596 *100 = 59.6%

nemozes da uzimas tako vrednost! AKo je Npr kao sto je u ovom slucaju 90 ati to je 100% a nvidai je 61 onda je 90:100x61=0.9*61=54.9

Znaci da je bolji za 45.1%!

Jedva cekam da se jos malo pokolju pa da dodju cene u neku normali pa da i mi sitortinja mozemo da uzivamo!

ravenoss Re: Re: @Sky 05.04.2012. 00:17 #410588

Odlicno si sve objasnio,ja stvarno ne vidim sta njima vise nije jasno..

CIrkuzanti su medju nama

:: U principu si u pravu i generalno ja krivim oba proizvodjaca ali ima jedno veliko ALI
:: Sa serijom 7xxx su poleteli visoko mislivsi sad ce karte da lete od prodaje,brze bolje da preteknu pa prvi da izbace pa cepnuse cifre od 500-600 eur za sta?Za proizvod koji je jedva dostigao i malo prestigao Fermi
:: Citavih 15%?To je bila njihova losa procena a kako se pozicionira proizvod nadam se da znas,cena troskova proizvodnog procesa,performanse,konkurencija i sl.
:: Kazes nVidia je mogla da spusti cene.Vidis i tu se slazem.I na taj nacin bi zgazila AMD kao buvu ali
:: Opet ide jos jedno ALI.Biznis je kompleksna stvar koji se obavlja glavom/planski a ne emocijama,zeljama,mogucnostima.
:: nVidia je cene plasirala u odnosu na ATI i zato ti kazem da je ATI bio korektniji budi siguran da bi ovaj Kepler sad bio GTX660 a ne GTX680 i kostao bi negde 300-350 eur zavisno od edicije a da bi za dva meseca izasao GK110 koji bi kostao 500-550 eur!Doslo je do zamena teze a nVidia je iskoristila priliku da pozicionira svoj mainstream chip u AMD-ovu visoku klasu i da napravi marketinski trik plasirajuci kartu jeftinije a svi mi znamo da zapravo `placamo` mainstream chip sto je opet shodno specifikacijama/performansama/features-ima,kvalitetu/ u odnosu na konkurenciju i na mestu
:: Niko nije zlatan pa ni nVidia ,sve su to masinerije za pravljenje novca
:: Al da je moglo,moglo je.
:: :: :: Opet da 7970 nije neopravdano plasirana toliko visoko sa cenom sad bi imal
:: :: Nisam fanboj, kupujem ono što daje najviše za onoliko para koliko mogu da izvojim, ali ovo ne razumem. Kako kriviti AMD za cene?
:: :: Valjda onaj drugi treba da za*ebe prve sa cenom i natera ih sa spuste...po meni je Nvidia kriva za cene
:: :: Primer na kokicama: Ja prodajem obične kokice po 100din, Sky napravi bolje kokice sa začinom i stavi cenu 100din, valjda će mene naterati da spustim cenu da bih opstao na tržištu. dok nije bilo konkurencije mogao sam da se k*rčim, ali došao Sky...
:: :: Očigledan dogovor proizvođača. Kriviti oba proizvođača.
tortojed Nema sumnje - 680-ka je potpuno nadmasila 7970. Ja sam... 05.04.2012. 00:30 #410592

broj poruka: 11059
svojevremeno pozdravio pojavu jedne, sasvim solidne AMD-ove karte (7970) ali sam primetio da je radost ljubitelja AMD-ovih proizvoda preterana, to jest da prelazi u euforiju zbog pogresne perspektive koju je vecina ovih mojih kolega imala - radovala ih je, naime, cinjenica da je AMD napravio kartu koja po efikasnosti prevazilazi 580-ku, Smetnuli su s uma (barem na trenutak) da serija 7xxx nije ODGOVOR na 5xx, nego ce Kepler biti odgovor na 7xxx. Ne laskam sebi, niti se hvalim pronalaskom tople vode, ali, evo, `desila se` 680-ka...

ravenoss hm 05.04.2012. 00:42 #410597

sto se tice performansi sve je receno,amd ce i ovog puta biti slabiji takmicar hteli to neki ili ne,jedini problem ce ovde biti nenormalne cene koje nadam se niko od nas ne zeli ali jbg,desilo se a nije ni prvi a verujem ni poslednji put.. Daj boze samo da ati vrne staru politiku inace smo ga svi naebali..

CIrkuzanti su medju nama

tortojed Poluozbiljno: 460-ka je u igri `Second life` efikasnija od 7950! 05.04.2012. 01:00 #410602

broj poruka: 11059
I to za vise od 30%! Naravno, zna se da SLife ima OpenGL based engine i svi se slazu da je ova igra izrazito `neoptimizovana`, ali UPRAVO TU dolazi do izrazaja problem o kojem sam ja davno, davno ovde pisao (a sto je docekano `na noz`) - problem cije je ime `elektricka insuficijencija` od koje pate novije AMD-ove karte (treba `nahraniti` monitor, ubrizgati STRUJNI IMPULS u ulaz na monitoru, isporuciti mu STRUJU a ne samo `slepovati se` `softverski`, na krilima DirectX instrukcija).

http://goo.gl/AFKt5

nemanja21 Re: Re: @Sky 05.04.2012. 01:55 #410608

broj poruka: 1227
:: U principu si u pravu i generalno ja krivim oba proizvodjaca ali ima jedno veliko ALI
:: Sa serijom 7xxx su poleteli visoko mislivsi sad ce karte da lete od prodaje,brze bolje da preteknu pa prvi da izbace pa cepnuse cifre od 500-600 eur za sta?Za proizvod koji je jedva dostigao i malo prestigao Fermi
:: Citavih 15%?To je bila njihova losa procena a kako se pozicionira proizvod nadam se da znas,cena troskova proizvodnog procesa,performanse,konkurencija i sl.
:: Kazes nVidia je mogla da spusti cene.Vidis i tu se slazem.I na taj nacin bi zgazila AMD kao buvu ali
:: Opet ide jos jedno ALI.Biznis je kompleksna stvar koji se obavlja glavom/planski a ne emocijama,zeljama,mogucnostima.
:: nVidia je cene plasirala u odnosu na ATI i zato ti kazem da je ATI bio korektniji budi siguran da bi ovaj Kepler sad bio GTX660 a ne GTX680 i kostao bi negde 300-350 eur zavisno od edicije a da bi za dva meseca izasao GK110 koji bi kostao 500-550 eur!Doslo je do zamena teze a nVidia je iskoristila priliku da pozicionira svoj mainstream chip u AMD-ovu visoku klasu i da napravi marketinski trik plasirajuci kartu jeftinije a svi mi znamo da zapravo `placamo` mainstream chip sto je opet shodno specifikacijama/performansama/features-ima,kvalitetu/ u odnosu na konkurenciju i na mestu
:: Niko nije zlatan pa ni nVidia ,sve su to masinerije za pravljenje novca
:: Al da je moglo,moglo je.

Ni po kakvom scenariju gtx680 sa tim peformansama nv ne bi predstavila za 300e, budimo realni. 40% brza od gtx570 kojoj bi upala u klasu, ne ne...
:: :: :: Opet da 7970 nije neopravdano plasirana toliko visoko sa cenom sad bi imal
:: :: Nisam fanboj, kupujem ono što daje najviše za onoliko para koliko mogu da izvojim, ali ovo ne razumem. Kako kriviti AMD za cene?
:: :: Valjda onaj drugi treba da za*ebe prve sa cenom i natera ih sa spuste...po meni je Nvidia kriva za cene
:: :: Primer na kokicama: Ja prodajem obične kokice po 100din, Sky napravi bolje kokice sa začinom i stavi cenu 100din, valjda će mene naterati da spustim cenu da bih opstao na tržištu. dok nije bilo konkurencije mogao sam da se k*rčim, ali došao Sky...
:: :: Očigledan dogovor proizvođača. Kriviti oba proizvođača.
SkyFire Re: Re: Re: @Sky 05.04.2012. 02:23 #410610

O da..da..Jos mogu to da ti tvrdim pouzdano!
Po tebi je ne,ne ,je jer zucno branis neopravdano visoke cene ATI serije 7xxx i trazis opravdanje.

Prvo nebi upala u klasu GTX 570 vec GTX 560 Ti kojoj je namenjena.
To sto Kepler arhitektura ima toliko potencijala to uopste nije merilo naseg proizvoljnog segmentiranja kartica vec je odabrano serijski po klasi chipa za narednu generaciju kartica!
I da,da jos jednom,nVidia-in pravi naslednik GF114 je GK104 aka GTX680!

Ja sam lepo pricao sta ce se desiti kad se Kepler pojavi,vi ste se podrugivali,secam se DrFlomastera sta je samo pricao,sad moze lagano da pojede sve sto je izasrao !

P.S.GK110 ce od GK104 biti jaci od 30-40% pa vi sad gledajte kolika ce tek tad razlika da bude..
A da ne pominjem Maxwell i skok http://static.vizworld.com/wp-content/uploads/2010/09/cuda-gpu-roadmap-595x444.jpg !

nVIDIA da je pametna da je odmah izbacila GK110 i zbrisala ih sa spiska konkurenata ali njima odgovara ovakva pozicija i ovakve cene.Nisu ni oni naivni.

:: Ni po kakvom scenariju gtx680 sa tim peformansama nv ne bi predstavila za 300e, budimo realni. 40% brza od gtx570 kojoj bi upala u klasu, ne ne..
Zajebani76 @SkyFire 05.04.2012. 05:25 #410611

broj poruka: 538
Samo da te podsetim na nesto sto ti stalno pominjes i objasnjavas, a ovde si naravno izostavio to da pomenes jer ti ne ide u prilog.

Ne znam kako te nije mrzelo da pises onaj uvodni referat sa pocetka teme koji nit je koristan niti ima nekog smisla vec je ostrascen i glorifikuje neka tvoja ubedjenja, ali kada si toliko navalio, zasto nisi pomenu cesto spominjani GPU-bost ? Evo da te podsetim sta si napisao na benchu.

`Ako karta ima fabricki overklok sa 1006 Mhz na 1150 Mhz to ti je nekih 15% a oni je na testu overklokuju na 1300 Mhz to nije oc
u odnosu na def 1006 Mhz od 30% vec u odnosu na GPU boost dodje oko nekih 13% jer vec sama karta sebe overklokuje za tih 15%!
Ljude to malo zbunjuje pa se predju u racunicama i to porede sa skaliranjem.`

Znaci ipak je Nvidia 680 sa 1006mhz realno u testovima radila na nekom vecem kloku zbog gpu bosta-a, zar ne? Ako je to recimo 1150 sto je klok +15% (ovo je neka tvoja procena iz citiranog teksta) onda je 1070mhz za 7970 isto tako +15% veci klok u odnosu na default, sto znaci da su karte radile na procenualno istom kloku u odnosu na defaultne vrednosti, jedina je razlika sto Nvidia ima veci kloko kroz GPU-bost a Ati je klokovana na tradicionalni nacin :P u ovom slucaju to je defaultni klok za ovaj model .) Iz iskustva znam da je tih 1070mhz kloko koji i refrentni modeli mogu da postignu bez problema za 24/7 i to sa naponom ispod defaultnog.

Ovo je samo jedan detaljcic koji si namerno izostavio u svojim opsirnim izlaganjima. Ja ne znam koji je tebi pa si se ovoliko raspisao, razlike su realno gledano vemo male izmedju ove dve karte, naracito u 5760x1080, a koda je nekog briga za 5760x1080, to nije nesto za polemiku ovog tipa u kojoj bukvalno svaki post koji napises je mini roman. Cak i ovo sto sam ja napisao je gubljenje vremena, ali ti si me usio samo tako :D:D:D Pritom sve sto pises je tvoja subjektivna i pristrasna analiza raznih testova za koje si ranije umeo da govoris da su ne objektivni itd. Nema licnog iskustva koje toliko cenis. Ne znam sta se ovoliko uzbudjujes. Smanji dozivljaj cuka ce da ti rikne :D:D:D u najmanju ruku morace da ti prave novi kavez od silnog drmusanja hahahahahha

Na ovoj slici se moze videti NVIDIA glavni stab, odeljenje marketing, imas sve kvalifikacija da budes primljen .)
http://blogrs.info/svastara/wp-content/uploads/2012/03/cage.jpg
gile23 ... 05.04.2012. 07:13 #410613

broj poruka: 9121
Da vas pozdravim sve :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 @Zajebani76 05.04.2012. 08:10 #410615

broj poruka: 6121
Baš me zanima kakav će sada odgovor smisliti forumski Boris Tadić?

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60503. Broj poslatih odgovora: 648632.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs