Hehe.Mogao si bar nekad malo inteligentniji i kulturniji post da postavis ali tvoja malicioznost,mrznja nema granica.Svakako od tebe nisam nista bolje ocekivao,ne mogu da kazem pametnije jer je to za tebe apstraktan pojam.Pamet je nesto sto ti definitivno ne posedujes .
Dzabe ti taj potpis kad ne znas ni sta znaci.
:: Znači baviš se i mužom :: I frizer i stočar/čobanin :: Jel šišaš mozda ovce :: Radiš li još štogod sa njima :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: :: :: @Misk :: :: To ne radim ali po potrebi uvrcem sise,imas neku koja voli te nastranosti? :)
...ali sam onda morao da se suocim sa rizikom da ti to neces razumeti, i onda ne bi bilo zanimljivo, pa rekoh da je bolje ovako. Cak sam i sve napisao nasim slovima (sto nikad ne radim) da bi ti bilo jasnije, i to mi je hvala... Inace, Green Green Grass Of Home sad poprima sasvim drugu dimenziju
Caos
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647784. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.