Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Ghz Edition euforija!
STRANA 3 OD 5  
f0rever Re: Re: Re: Here i go again ..Whitesnake 04.06.2012. 03:32 #421952

status: user
broj poruka: 3823
Koji je tebi djavo pa vredjas ovde ljude?

GTX460 i GTX560 jesu iste kartice. Jedina razlika je sto GTX560 radi na nesto jacim taktovima.

Procitaj malo ti to bolje, ne valja ti to. Imaju isti broj CUDA procesora. Testirano je da na istim taktovima, GTX460/560 i rade isto. Koga briga sto su umesto GF104/100, stavili GF114?

EDIT:

Dakle, AMD ne sme da napravi `7870GHz edition`, ali nvidia sme da napravi GTX560 i da ga sa GF104 preimenuje u GF114, i da naprosto kaze: `to je nova kartica`?

Manja potrosnja? 10w manje trosi od GTX460, ima isto CUDA procesora koliko i GF104, dignut klok i to je sada `potpuno nova kartica`?

Haj`, mogu da razumem da neko kaze da je to poboljsana verzija GTX460ke, ali da kaze da je to POTPUNO nova kartica?

Po mom misljenju, kartica koja zaista nije rebrend je recimo HD6850 naspram HD5850. Osetno manja potrosnja (oko 30w), bolje radi teselaciju, u vecini slucajeva hladnija, ima poprilicno manje SP-a od 5850, a opet - radi priblizno kao 5850.

Da li to mozes reci za GTX560? Hajde da joj spustimo takt na ref. taktove GTX460, pa da proverimo?

Istina, da koliko se secam 6850 ima znatno vece taktove od 5850, ali opet - ima dosta manje SPa. Dok kod nVidie, samo se promeni ime chipa, podignu se klokovi i to je sad NOVA kartica?

I da, sta cemo s onim: `treba mi graficka kartica do 100e` - sta tu nVidia ima da ponudi? Mozda neku GTX550ti?

Zapitaj se samo kako stoji stanje:

HD6770 vs GTX550ti, pa navise.

Ja nesto bas i ne verujem da svaki drugi kupac kupi GTX550ti naspram, recimo 6790&6850.

Tu nvidia nesto ne dominira, ili mi se samo cini?

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Nekad se stvarno javi sa nekom dopunom.Nemoj da ponavljas ono sto je vec izreceno kao papagaj da bi ispalo kao da si nesto pametno rekao.
::
:: GTX460 i GTX560 nisu iste kartice.
:: Chipovi imaju iste fizicke specifikacije ali nisu isti GTX460 (GF104) ,GTX560 (GF114)
:: GF114 je derivat GK110 a ne GK100!Nema ovo veze sa rebrendovanjem
:: GTX560 cak radi na visim taktovima a potrosnja mu je manja.
:: http://www.guru3d.com/article/ecs-geforce-gtx-560-review/
:: Kada se radi rekonstrukcija ili tweakovanje chip ima vec drugaciji dizajn i davace drugacije karakteristike
:: Drugo nije rec uopste bila o rebrendovanju vec o prodavanju overklokovane karte pod novim imenom Ghz Edition
:: Ako se vec ukljucujes onda polemisi na temu
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Sto se tice Malog Miska ,obzirom da je kod njega sve malo pocev od mozga tako da se ispaljuje kako god stigne ..Lazi i googlanje mu ne pomaze obzirom da materiju ne poznaje
:: Sto se tice dropova
:: http://www.tomshardware.com/news/GeForce-GTX690-GTX680-GTX670-V-Sync-Stuttering-Fix,15670.htm
:: Ako me secanje ne vara taj driver je dosao Problem solved
:: LGU podvala ahahahaaha..Nemoj molim te,Fermi ti stoji u grlu ,sve se plasim da ga ne progutas :
:: Cek..Kakva je ovo sramota
:: http://i42.tinypic.com/qs4kqr.jp
:: To moze samo ko?Da cujem?Tako je..Nas dragi AMD-eka muahaahahah.
:: :: GTX460/GTX560
:: ::
:: :: Eto, i nVidia radi isto sto i AMD radi, ovo je obicno proseravanje. :
:: :: 9800GTX je 65nm chip, GTX+ je 55nm
:: :: Sta reci? Isto sto bi rekao za 8800GT/9800GT, to kazi i za HD5770,6770,7770. :
:: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Classified ... 04.06.2012. 06:34 #421957

broj poruka: 728
AMD je otisao u k**** NVIDIA trazi naftu i obradjuje slike za odbrambenu industriju ovi zamajavaju narod i dalje. Posle 4870-5870 ko ih je uzeo taj je lud. U stvari posle GTX480 izlaska. Ajde da kazes da nju zoabioci zbog grejanja ali posle toga nista vise.
Kompanija bez perpsektive i vizije. Slusam jednog bolida koji ocekuje FX2 da bude konkurentan sa 3930X procesorom. Ni manje ni vise. Pa ja smem sada da dam sve da 2015 nece imati procesor jaci od njega. Ma NVIDIA je trebala da ih zgazi sa top chipom da im pokaze gde su i da omoguci sirotinji i ljudima sa srednjim dzepom da se igraju na 7950/7970. Znate kada bi kupio sada neki od tih karti. Pa ni za 250e.
Gde mi je mozak bio kada sam uzeo Crosshair 4 Formula umesto SB, mada sta nema tada sam se ja u to vreme opasno zapalio za EVGA a nisam znao za e-ducan. Za mene je Intel NVIDIA postali EVGA motherboard i grafika a AMD je bio ovako gluposti za klince Sapphire, ASUS. Ja kada sam razgovarao da predjem sa AMD na NVIDIA da uzmem ASUS DirectCU II GTX580 ja sam pitao ljude umisljen da je to najbolja NVIDIA ali su mi oni pristojno govorili da je najbolja NVIDIA EVGA, samo sto su stranci. Medjutim ja tada nisam znao sve sto znam o ASUSu danas i nisam obracao paznju na sve sitnice ali su onda krenuli da se redjaju modeli 580 3GB, GTX580 Classified, Classified HydroCopper, i onda sam ja polako vidjao da je to mnogo ozbiljniji pristup entuzijazmu od ASUSica porevaranta.
A i obicno su o tome govorili ljudi koji su u kompu imali ROG ploce, grafike ili EVGA i imali vec jake custom water systeme a imali kreditne karte da nbaruce sve nisu bili pod cenzurom i uticajem nikog pa mi je nekako logicnije bilo da slusam njih nego Srpsku sirotinju koja ako dobije GTX570 u poapiru od bureka pevala bi do sutra jel nema ni za GTX560 ili drugu polovinu koja naravnoi moze da kupi samo ROG pa voli da zivi u ubedjenju da je to uradila jel zeli i jel je to najbolje. Samo moram vam odati priznanje trudilio ste se da ASUS proda Maximus Extreme i ROG grafiku verovatno GTX680 sada ali uzaludno jbg i niste svesni koliko ste daleko bili od toga da me ubedite ali ste zasluzili nagradu od ASUSa.

Vidi ovi GTX460 i GTX560 isto, pa ovde su najveci apsurdi izreceni ikada ja mislim da to nema nigde u svetu. Da li je to sto ljudi kada nemaju para nekako mu se javi u glavi da ubedi sebe da neka jeftinija klasa je vrednija i da je ona kada se klokuje kao ona visa i ostalo ali to nema veze. Ja nikada niti sam kupio zadnjih 5 kartu srednju visu niti duplu niti cu, samo najacu singlu u najacem mogucem izdanju koje nadjem. Klokovana verzija nije bitna, bitnije je dupla memorija.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
HARDCORE EVGA - CORSAIR FAN

ICEsd re: 04.06.2012. 08:15 #421961

broj poruka: 2158
Nisam pratio ceo topic, dacu samo moje misljenje, nece AMD nikad propasti nece dozvoliti ni Intel u procesorskom delu ni Nvidia u graickom delu, razlog su zakoni npr. o Monopolu, i ostali zakoni u svetu koji podspesuju konkurenciju, isto tako razvijanje drugih cipova/procesora koji ce zameniti AMD je skuplje nego odrzavati AMD u zivotu.

Ako se setimo malo istorije AMD-a, Intela a i Nvidi-e, amd je nastao iz Intela i uvek je bio za siroke narodne mase, jedio je bio ravan sa Intelom u seriji procesora pre pojave prvih Pentium racunara (K5 serija ako se dobro secam), Nvidia nije mogla da probije trziste dok nije kupila 3dfx Interactive kompaniju i nije preuzela njenu tehnologiju (inace ta kompanija je prva izbacila dual gpu na jednoj ploci) propala je zato sto je isla ispred svog vremena.

Usutini novi Bios-i za AMD graficke mogu samo da nas raduju, fleujes staru i dobijes novu/brzu karticu.

imarkovic Re: re: 04.06.2012. 08:44 #421966

broj poruka: 19073
ok, sllazem se uglavnom, ali ovo sad nisam cuo do sad.. kako je AMD nastao iz Intela?

:: Nisam pratio ceo topic, dacu samo moje misljenje, nece AMD nikad propasti nece dozvoliti ni Intel u procesorskom delu ni Nvidia u graickom delu, razlog su zakoni npr. o Monopolu, i ostali zakoni u svetu koji podspesuju konkurenciju, isto tako razvijanje drugih cipova/procesora koji ce zameniti AMD je skuplje nego odrzavati AMD u zivotu
:: Ako se setimo malo istorije AMD-a, Intela a i Nvidi-e, amd je nastao iz Intela i uvek je bio za siroke narodne mase, jedio je bio ravan sa Intelom u seriji procesora pre pojave prvih Pentium racunara (K5 serija ako se dobro secam), Nvidia nije mogla da probije trziste dok nije kupila 3dfx Interactive kompaniju i nije preuzela njenu tehnologiju (inace ta kompanija je prva izbacila dual gpu na jednoj ploci) propala je zato sto je isla ispred svog vremena
:: Usutini novi Bios-i za AMD graficke mogu samo da nas raduju, fleujes staru i dobijes novu/brzu karticu
Classified ... 04.06.2012. 08:59 #421971

broj poruka: 728
Pa ko je rekao da ce AMD propasti. Nvidia ce da trazi nasftu a oni da prave GHz edition.
A na Intelu da radi memorija 2600MHz a na AMD 1800-2000, a SSD 550/500 a na AMD 300/200 I tako ce to da ide uz pricu da se ne vidi razlika. Nece niko da propadne skroz.
AMD je vec propao kod ljudi koji zele da nemaju bottlenec i jake sisteme. Kod mene po kraju je dosta otislo na NVIDIA zadnjih 2 godine.
Rekao sam cak i sada kada su kupili NVIDIA i kada kazu da ce je kupiti opet oni ne kazu AMD je los kao sto jeste nego malo da probaju satro NVIDIA.
AMD dovoljno da se ponavlja HD7970 i Phenom II i nista mu vise ne treba sami ce kupci da odu. Zbog cene i zbog svega kada postane tradicija da je NVIDIA jaca non stop, a to je vec sada i buducnost.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
HARDCORE EVGA - CORSAIR FAN

Mixx Re: Re: re: 04.06.2012. 09:09 #421974

broj poruka: 2931
opsta kultura markovicu,c,c,c... dobro, postojao je i pre, ali se razvio tek kad je poceo da radi x86 za intel. posle su utekli sa patentom :)

:: ok, sllazem se uglavnom, ali ovo sad nisam cuo do sad.. kako je AMD nastao iz Intela?
Dexter013 e jbg... 04.06.2012. 09:14 #421975

broj poruka: 17098
Koliko se neki ljudi sekiraju pljuju ili brane nesto,
neverovatno ali ima gorih i od Wlade...

To su proizvodjaci delova za kompjuter,
isto je kao da se neko raspravlja/pljuje/brani sta je bolje
puma adidas najki ribok...

Koga zabole?!

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: 04.06.2012. 10:57 #422006

broj poruka: 4187
Opaaaaaaa! Dobro Jutro!
NVIDIA RULES!

EDIT: Ako si nam milose objasnio, barem si mogao mirno da se naspavas.
PS: Jel te boli desanka? 7970 samo u snovima a? :D
philaemos ... 04.06.2012. 12:09 #422029

broj poruka: 2743
nVidia je na seriji GTX6xx stavilo auto klokovanje kartice, pa u principu nikada nisi siguran na koliko ti karta radi.
AMD je resio da uradi slicnu istu stvar, samo klokovanje nece biti auto, vec fiksno.

U cemu je problem? Onda i nVidia vara kupce.
Budi malo objektivan.

Off topic:
Cyrix je nastao od inzenjera koji su napustili Intel, a ne AMD (ako se ne varam).
AMD ranije nije bio proizvodjac samo procesora, pravili su i gomilu drugis cipova (imao sam kod kuce AMD-ov EPROM cip), ne znam da li i danas prave neke druge cipove osim u CPU i GPU segmentu.

ravenoss Re: @ravenoss 04.06.2012. 12:14 #422030

broj poruka: 486
Znam! Hvala :P :D:D:D:D:D

CIrkuzanti su medju nama

:: Ok pobedio si, kralju najjaci si :)
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: kako ja znam te karte su bile u 65/55nm ...ali za 68nm jos nisam cuo...to je mozda neka ilegalna organizacija odradjivala na crno :
:: :: CIrkuzanti su medju nama
FordP Re: ... 04.06.2012. 13:11 #422044

broj poruka: 133
:: a SSD 550/500 a na AMD 300/200

isti HDD-ovi na intel i AMD pločama na raznim sajtovima

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-a8-3850-llano,2975-5.html
http://www.anandtech.com/show/5675/gigabyte-gaa55ms2v-review/5
http://www.anandtech.com/show/4499/fusion-e350-review-asus-e35m1i-deluxe-ecs-hdci-and-zotac-fusion350ae/12

intel chipset (razne ploče)
http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2011/09/09/asrock-z68-extreme4-gen3-review/5

ta generalizacija AMD ovako, a intel ovako - ti nikako ne valja,
ali s obzirom kakve sve postove kucaš verovatno nije trebalo uopšte odgovarati

:)
imarkovic Re: Re: ... 04.06.2012. 13:16 #422046

verovatno je mislio na njegov AMD 965 u odnosu na recimo 2500K ili sta god je vec mislio.. ili je to zato sto eVGA ne pravi AMD ploce pa bi onda jelte radio sporije na eVGA AMD plocama, pogresi covek

:: :: a SSD 550/500 a na AMD 300/200
:: isti HDD-ovi na intel i AMD pločama na raznim sajtovim
:: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-a8-3850-llano,2975-5.htm
:: http://www.anandtech.com/show/5675/gigabyte-gaa55ms2v-review/
:: http://www.anandtech.com/show/4499/fusion-e350-review-asus-e35m1i-deluxe-ecs-hdci-and-zotac-fusion350ae/1
:: intel chipset (razne ploče
:: http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2011/09/09/asrock-z68-extreme4-gen3-review/
:: ta generalizacija AMD ovako, a intel ovako - ti nikako ne valja
:: ali s obzirom kakve sve postove kucaš verovatno nije trebalo uopšte odgovarat
:: :)
Miskonius Istina je... 04.06.2012. 13:24 #422049

broj poruka: 4420
da isti deonicari koji drze Intel drze i Sand Force inc. i da su svi review-eri unapred bili obavesteni da kad im stignu test primerci SSD-a, da testovi budu uradjeni na Sandy Bridge platformi sa minimum P67 ili Z68 chipsetom.
A Psycho ne bi bio Psycho kad ne bi mnogo lagao i mutio...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

SkyFire Re: ... 04.06.2012. 13:45 #422054

broj poruka: 18472
Ja mogu da razumem i ove sto se izlupetaju GTX460=GTX560 sto ne znaju da razlikuju dizajn chipova ali TI,TI me prosto `odusevljavas` sa svojim izjavama!
Druze mene bi bilo sramota da sam na tvom mestu da pisem ovakve budalastine a da se vodim kao neko ko je prisutan u IT vodama i to prati,kao nesto zna!

Auto klokovanje se zove dinamicki overclock ili ti GPU boost i ima svoje specifikacije tj radni takt.
1006 bazni klok - 1058 GPU Boost!
Da bih uopste pricao o GPU Boost-u moras nauciti kako on funkcionise pa onda komentarisati on radi ovako,onako..

Druga stvar.
Razdvojio si jednu zasebnu tehnologiju od celine i jos nasao poredjenje WTF?Ne znam samo kako ovo uopste moze da se poredi i to samo da bi opravdao ovaj jadan potez kod AMD-a sto iste karte overklokuje fabricki i prodaje pod novim imenom jer nema sta drugo da ponudi!

Da li ti shvatas da si pljunuo na sve korisnike koji sad vec imaju 7970 jer to sto radi AMD mogu i sami da urade bez ikakve doplate?!

Znao sam da si fanboy ali da si toliko zastranio nisam!

Ti meni pricas o objektivnosti.Sramota!Zaista sramota!Tuga!
Preispitaj svoju objektivnost ili uopste vise nemoj polemisati kad ti vec postenje nije jaca strana!

:: nVidia je na seriji GTX6xx stavilo auto klokovanje kartice, pa u principu nikada nisi siguran na koliko ti karta radi
:: AMD je resio da uradi slicnu istu stvar, samo klokovanje nece biti auto, vec fiksno
:: U cemu je problem? Onda i nVidia vara kupce
:: Budi malo objektivan

markopvict Kon(j)i forum 04.06.2012. 14:15 #422073

broj poruka: 4515
Nema spavanja....

:: Mreže/Internet/Security/Tutorijali - -> https://www.umrezen.in.rs :

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja21 Re: Re: ... 04.06.2012. 14:23 #422076

broj poruka: 1227
Koja doplata, ne uspevam da pronadjem te informacije?

:: Da li ti shvatas da si pljunuo na sve korisnike koji sad vec imaju 7970 jer to sto radi AMD mogu i sami da urade bez ikakve doplate?!
ICEsd Re: Re: re: 04.06.2012. 14:40 #422087

broj poruka: 2158

Evo ovako:

IBM PC and the x86 architecture
Main articles: Am286, Am386, Am486, and Am5x86

In February 1982, AMD signed a contract with Intel, becoming a licensed second-source manufacturer of 8086 and 8088 processors. IBM wanted to use the Intel 8088 in its IBM PC, but IBM`s policy at the time was to require at least two sources for its chips. AMD later produced the Am286 under the same arrangement, but Intel canceled the agreement in 1986 and refused to convey technical details of the i386 part. AMD challenged Intel`s decision to cancel the agreement and won in arbitration, but Intel disputed this decision. A long legal dispute followed, ending in 1994 when the Supreme Court of California sided with AMD. Subsequent legal disputes centered on whether AMD had legal rights to use derivatives of Intel`s microcode. In the face of uncertainty, AMD was forced to develop clean room designed versions of Intel code.

In 1991, AMD released the Am386, its clone of the Intel 386 processor. It took less than a year for the company to sell a million units. Later, the Am486 was used by a number of large original equipment manufacturers, including Compaq, and proved popular. Another Am486-based product, the Am5x86, continued AMD`s success as a low-price alternative. However, as product cycles shortened in the PC industry, the process of reverse engineering Intel`s products became an ever less viable strategy for AMD.

Ima tu jos tekstova al me mrzi da kopam i trazim stare Svetove Kompjutera i Moj micro iz 89-90-tih godina, ustini prica je sledeca, radili zajedno na razvoji 386,486 procesora onda se Amd povukao iz posla i sa sobom povuko 75% inzinjera, zato je upocetku i imao tako dobre procesore, a svadja je nastala oko arhitekture samog procesora i instrukcija, Intel se dugo nije oporavio od tog raskida, po mom misljenu tek sad od I7 proceosora se vraca u neku stabilnost.

Inace jedna zanimljivost je da su vecinu inzinjera cinili Yugosloveni.

:: ok, sllazem se uglavnom, ali ovo sad nisam cuo do sad.. kako je AMD nastao iz Intela?
ravenoss Re: Re: Re: ... 04.06.2012. 14:58 #422101

broj poruka: 486
doplata za istu referentnu kartu koja ce imati samo drugaciji bios,tj frekvencije ce biti vece ahaha strasnoooo..mada sve ovo je normalno za brendove,ali ne i za proizvodjace grafika nVidia/AMD..

CIrkuzanti su medju nama

:: Koja doplata, ne uspevam da pronadjem te informacije
:: :: Da li ti shvatas da si pljunuo na sve korisnike koji sad vec imaju 7970 jer to sto radi AMD mogu i sami da urade bez ikakve doplate?!
SkyFire Re: Re: Re: Re: ...Upravo! 04.06.2012. 15:13 #422108

broj poruka: 18472
Ali kome to pricati?Razmunim ljudima da!Okorolim fanboyevima nikako,ni pod razno.
Njima je sve logicno,njima je sve na mestu kad je AMD u pitanju.
Koliko tu covek moze da zastrani ja nemam reci.
Uopste nema racionalnog ponasanja.Tuga!

Sve i da im nacrtas opet nece valjati..Samo su oni objektivni.
Lep im je taj crveni svet :)

:: doplata za istu referentnu kartu koja ce imati samo drugaciji bios,tj frekvencije ce biti vece ahaha strasnoooo..mada sve ovo je normalno za brendove,ali ne i za proizvodjace grafika nVidia/AMD.
:: CIrkuzanti su medju nama
:: :: Koja doplata, ne uspevam da pronadjem te informacije
:: :: :: Da li ti shvatas da si pljunuo na sve korisnike koji sad vec imaju 7970 jer to sto radi AMD mogu i sami da urade bez ikakve doplate?!

f0rever Re: Re: Re: Re: Re: ...Upravo! 04.06.2012. 15:22 #422110

broj poruka: 3823
Sreca pa si ti tako objektivan.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Ali kome to pricati?Razmunim ljudima da!Okorolim fanboyevima nikako,ni pod razno
:: Njima je sve logicno,njima je sve na mestu kad je AMD u pitanju
:: Koliko tu covek moze da zastrani ja nemam reci
:: Uopste nema racionalnog ponasanja.Tuga
:: Sve i da im nacrtas opet nece valjati..Samo su oni objektivni
:: Lep im je taj crveni svet :
:: :: doplata za istu referentnu kartu koja ce imati samo drugaciji bios,tj frekvencije ce biti vece ahaha strasnoooo..mada sve ovo je normalno za brendove,ali ne i za proizvodjace grafika nVidia/AMD.
:: :: CIrkuzanti su medju nama
:: :: :: Koja doplata, ne uspevam da pronadjem te informacije
:: :: ::
:: :: :: :: Da li ti shvatas da si pljunuo na sve korisnike koji sad vec imaju 7970 jer to sto radi AMD mogu i sami da urade bez ikakve doplate?!

:: :: ::
Daum ... 04.06.2012. 15:51 #422115

broj poruka: 12810
Ih, vatrica opada, evo malo benzina: http://goo.gl/sJTLV

Evo za medu i obrada: http://goo.gl/Jc8uW

Za-ostale fanboyeve: http://goo.gl/vnPk4
Dexter013 @Daum 04.06.2012. 15:55 #422116

broj poruka: 17098
Nemoj covece pobice se stvarno !

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 04.06.2012. 16:07 #422118

broj poruka: 12810
Ja sam dežurni trol, to je moja dužnost :D

imarkovic Re: ... 04.06.2012. 16:25 #422125

hahhahaha jos su stavili morsku kornjacu kopnenu, ona je malo brza

:: Ih, vatrica opada, evo malo benzina: http://goo.gl/sJTL
:: Evo za medu i obrada: http://goo.gl/Jc8u
:: Za-ostale fanboyeve: http://goo.gl/vnPk
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
philaemos @Sky 04.06.2012. 16:52 #422137

broj poruka: 2743
Auuuu, ala se lozis. Bio i ostao buzdovan.

Sto se mene tice nisam fanboy jer necu da kupim ni AMD ni nVidiu, mnogo su mi skupe kartice i jedne i druge.
A kada dodje vreme da zamenim trenutnu graficku, mozda uzmem i nVidiu ko zna.

STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs