+ za ove sto se skupljaju po stanovima i pod kruskama tj sljivama (sa rostilj, cuga i dobro zezanje varijantama) sa ortacima i zenskim svetom... - za ove sto ce `poslednje sate` da provedu za kompom igrajuci igrice!!! Pa sunce mu poljubim, niie zivot kompjuter, dota, wow i cs...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Da li ste vi culi za pesmu `Nije zivot jedna zena` ? Poenta je sledeca..
Citam tu neke komentare i nije mi jasno zabijate glavu u taj jebeni kompjuter kao da se ceo svet vrti oko toga?!
Ja sam datum iskoristio kao povod da se `poslednji` dan provede kroz uzitak te sam organizovao dve rasne plavuse ,jedna se zove cetvorka,druga petica :D Ono kao,`drugarice` su mi pa kao da se proba nesto novo.Sve mogucnosti su otvorene :) A sta cu,uvek sam voleo Playboy naslovnu stranu :)))
P.S.Ako prezivim,pricacu vam kako je bilo
Pozdrav za Ognjena glavnog jebaca sa prostora Novog Sada a i sire :))))
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: I drugari, ima li nade da odloze smak sveta? Shit, imam jedan dobar poslic da odradim, a sve mislim da necu stici.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.