Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
AMD lansirao 8xxx rebrend 7xxx za OEM!
STRANA 3 OD 3
SkyFire Cenis? 09.01.2013. 04:22 #467129

status: user
broj poruka: 18472
Mislis da ako dodje do zastoja da ce prodati nekom GPU odsek?
Hm..Prvi ko mi pada na pamet je Samsung .Zamisli Samsung karte :)))
Pa sta ce onda da radi Nemanja?Morace da zavoli njemu najomrazeniju firmu na svetu hahhahahaha .

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Eee, Sky-e, prijatelju moj, koliki su iznenada ``oboleli`` od ``ljubavi`` 09.01.2013. 04:38 #467130

broj poruka: 11010
prema firmama koje doskora ma-ni-u-snu-da-vide-nisu-mogli. Tek vidis: okacili REZULTAT iz 3DMark-a, kad, a ono - plavo-zeleno... Cekaju da jos malo vremena protekne ne bi li se ZABORAVILO, pa da graknu: ko?! JAAA?! Ja hvalio Deku-PersaSeku?! JA imao AMD-ovu kartu (``kartu``)?!
Jesi li primetio kako su, lagano, da se ne oseti, poceli da menjaju ``ton``, tamo negde, pocetkom SandyB ere... Onda se ucute nema ih nekoliko nedelja, mislis, covek se uvredio, napustio Forum...Tek, javi se on, i onako usput, kao nevazno, nebitno, napomene da se interesuje za kartu koja ne bi bila usko grlo u njegovom PC-ju obzirom da mu je procesor, ovaj...SB, znate...Po mojoj, odokativnoj racunici, barem polovina ``ljutih`` Crvenkapitza je tiho, kao onaj sto je prdnuo u bioskopu, preslo sa crvenila na plavo/crveno ili plavo/zeleno u poslednjih godinu/dve dana...
- - - - - - -
Evo, kladim se da ce i Little Abwehr da se iz Kuala Lumpura vrne barem sa Celeronom (toliko ce mu ostati ako ga vracevi ipak puste zivog, uz kauciju)...
MaliAbner Da, da... Sanco sto ga PASES... 09.01.2013. 04:58 #467131

broj poruka: 7779
Ajd ja sto ubacim po koji post meni je i vreme OK kod mene je trenutno 11:45...
(vremenska razlika 7 casova)

Ali da talambasam i trucam na trista puta prezvakanu temu u jebenih 04:38 (09.01.2013. 04:38 #467130)... ja bih se ozbiljno zabrinuo za zdravlje...

Imate srece da ludilo ne boli jer da je suprotno jaukali bi da vas cuju do Alfa Kentaurija...

Tomato Republic Of Serbia !!!

tortojed Neka, neka, cucemo mi tvoje jaukanje iz kazana, kad vracevi... 09.01.2013. 05:04 #467132

broj poruka: 11010
potpale nekoliko palmi...Vec te merkaju - malecak ali dobro tapaciran, mrmljaju vracevi ni najmanje ne brinuci sto ce to biti meso i mast onoga koji je utekao brigadi komandanta Jerotica...

MaliAbner Re: Neka, neka, cucemo mi tvoje jaukanje iz kazana, kad vracevi... 09.01.2013. 05:48 #467133

broj poruka: 7779
U pravu si Sanco sto mu ga pases...

Pobedio si ko Srbija na mundijalu 2010-te...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: potpale nekoliko palmi...Vec te merkaju - malecak ali dobro tapaciran, mrmljaju vracevi ni najmanje ne brinuci sto ce to biti meso i mast onoga koji je utekao brigadi komandanta Jerotica..
::
Adzem 666 09.01.2013. 06:41 #467136

broj poruka: 3797
Ajde zakljucavanje teme, posto se dezurna dva trola dopisuju medjusobno, zaboravili su na ostale drustvene mreze.

Kad sam vec tu, moram da pitam za strucno objasnjenje?!
Zasto se bre onako prdi od susama, sinoc jedem gurmansku u lepinji sa susamom i kad sam prdno u autobusu, hteli ljudi komunalce da pozovu?!

Bobi4ever Nije to od susama. 09.01.2013. 08:33 #467140

broj poruka: 4890
Vec od prepecene macke - `pljedze` za nase trziste. :)))
@torto, nemam `17 leta` kao sto si rekao, imam vise .) ali ni blizu tvojih `godinica`. :)))

DmasteRNo1 Besposlen pop i jarice krsti 09.01.2013. 09:07 #467142

broj poruka: 6106
Samo sto odje imaju dva popa.

i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP-3

Dexter013 : ) 09.01.2013. 09:33 #467144

broj poruka: 17098
3 strane veselja...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Jamire Hahaha 09.01.2013. 09:46 #467149

broj poruka: 1119

Evo ga sky. Nemoze da podnse poraz. Odrali vas crveni za ovu godinu pa sad nezna sta ce. A pusti te njih ne k rade svoj posao. A nema tih para da nvidia plati skay koliko on moze da seres na tu temu! Nek se javi jedan ali samo jedan covek na ovom forumu kome je se sky javio kad je trazio pomoc a danije bilo smaranja da sti uzeo zelene a ne crvene toga nebi bilo. Da je Pera otisao u policiji do toga nebi doslo! Ja navijam za sto bolju komponentu sa sto pristupacnijom cenom! A toliko o nepristrastnosti sky ka zelenima i plavima. Evga bandita ste oterali trebali bi i ovog nedokazanog smaraca!
sakall Koji ste vi smaraci... 09.01.2013. 09:51 #467151

broj poruka: 101
Skoro sam citao temu jednog korisnika koji je pitao gde su stari clanovi koji su nekada objektivno vodili teme.Sada mi je jasno sto i ne dolaze vise ovde kad procitam komentare nvidia fanova.Meni stvarno nije jasno da li ste vi glupi,slepi,ograniceni ili sta vec!!!Pa barem vi treba da znate da najvece djubre koje je rebrendirano je upravo doslo iz nvidie i ako se nekome smesi da prsne to su oni.Velike cene,proizvodi koji ne opravdavaju renome i klasu, i sl. stvari su glavna odlika nvidije.Da se razumemo,nisam fan ni amd-a ni nvidie ali ovo sto vi pricate je toliko jadno da je neverovatno.Pa vas ko da placaju da to pisete a ustvari ceo dan sedite i blenete u glupe testove.

Bobi4ever Wlada EVeGA 09.01.2013. 10:02 #467154

broj poruka: 4890
Je sam sebe oterao sa Bencha, PCAXE-a i ovog foruma svojim neprikladnim ponasanjem, vredjanjem clanova foruma, spamovanjem itd.
Mene Sky nikada nije vredjao, omalozavao itd, doduse, jednom se opozvao na modove na Benchu u vezi mog post-a namenjenog njemu, ali mu nisam uzeo za zlo, jer mu drajver nije bio optimizovan. :)))

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs