Sad me Igy bas pita od kad ih imam.. Pa emose njih drzim jos od konfiguracije sa Q9650/GTX295 kad sam imao.. Tad su bili odlicna ponuda i to je bilo na nasem trzistu dostupno.. Sad vec moze da se uzme nesto dosta bolje tako da evo,nisam bezgresan ali cu da okajem grehe :)
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Slazem se u potpunosti. CM ima seriju odlicnih kucista, ali ventilatori nema sta da traze!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Brate, ali na tu konfiguraciju staviti CM ventove je... greh! :: :: CM kuciste je ok, moze da prodje. :: Sve komponente su kvalitetne i dobre, ali ventovi... ne ide... :: :: ::
e pa gligo sad si vala lupnuo, je*bo si mu kevu.. kucista su im odlicna, nisu vrhunska ali odlicna su, ali tako isto i ventilatori, nista im ne fali zajedno sa kucistima.. to je isto kao kad bi rekao da steelseries ima odlicne tastature ali zato misevi nema sta da traze! On je konkretno mislio na ovo jedno kuciste Stacker koje je stvarno izvan proseka u odnosu na sva ostala CM kucista, a ne u globalu..
:: Slazem se u potpunosti :: CM ima seriju odlicnih kucista, ali ventilatori nema sta da traze :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Brate, ali na tu konfiguraciju staviti CM ventove je... greh! :: :: :: :: CM kuciste je ok, moze da prodje. :: :: Sve komponente su kvalitetne i dobre, ali ventovi... ne ide... :: :: :: :: :: ::
:: e pa gligo sad si vala lupnuo, je*bo si mu kevu.. kucista su im odlicna, nisu vrhunska ali odlicna su, ali tako isto i ventilatori, nista im ne fali zajedno sa kucistima.. to je isto kao kad bi rekao da steelseries ima odlicne tastature ali zato misevi nema sta da traze :: On je konkretno mislio na ovo jedno kuciste Stacker koje je stvarno izvan proseka u odnosu na sva ostala CM kucista, a ne u globalu.
Nisu losi CM ventovi uopste,mislim da su sad neka klasa i nisu ali zavrsavaju posao.. Eno Excalibur je ok mada rece mi drugar da ga je nezvanicno dizajnirao Enermax..Sad ko ce ga znati..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Imao sam: 4 x R4-L2R-20AC-GP - bash lepi ventovi, ali na maximumu bucni, uz neki kontrolor extra ,) 2 x 20cm u kucistu storm sniper, 2x12cm crni , 1x14cm led plavi...
Totalno si omasio poentu. Ako sam te dobro razumeo...
Sky nije neko ko koristi komp sa maticnom plocom od 50 eura i Celeron procesorom, pogledaj njegovu konfiguraciju, plus koristi vodeno hladjenje, znaci ne spada u grupu ljudi koji voze Yuga. U tom kontekstu stoji sve sto smo pricali. CM necu da kazem da je sranje, ali spada u neku nizu srednju kategoriju.
Nekome ko nema novca da kupi kuciste od 50 eura, a kamoli ventilator od 15-20 eura (ili nekome ko ima novca, ali ga kvalitetno hladjenje ne zanima), sigurno necu da preporucujem ove navedene.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.