Fx4100 za 8790din?Dal to znaci da bi mogla da padne cena i fx6300?Hocu da predjem na njega sa x3 440..to bi bio upgrade,a nebi da se zaletim sa fx4100... Odma i jedno pitanje:Za koliko bi mogao da prodam moj x3 440??
:: Cekam kao. .. da padne cena za fx6300,ali nikako da docekam? Jel se zna datum? :: Taman da pitam.. Hocu da ga ubodem u Msi 970A-G43 plocu ,sa LC power 600w. Dal je to dobra ideja :: Kako ce sve to da radi, mislim na opterecenje, napon i sl. Posto ga uzimam za igre, ne znan dal bi fx410 :: odradjivao posao(posto je manji potrosac i sl)? Ne znam kako bi se fx6300 ponasao(grejao) na ovoj maticnoj ,posto je ona bez hladnjaka na VRM-u? Dal bi sve to izdrzalo i ako se oc-uje na 4GHz(ako ima svrhe-poente).Ostatak konfe je Msi HD7850 1gb, 8gb, 2 hhd-a. . Nije ti ta ploča za ikakav OC, em je MSI, em samo 4 fazni VRM, em go ko pištolj.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.