...Da se organizujemo za to prase, i da integrisemo AMD/Ati i Nvidia bandu, uz komplikaciju na visem nivou u vidu Intel/Amd, a takodje i Android/Apple... dopisite sta god vam volja.. PRASE je bitno.... :D, uz naravno pivo i ostale potrepstine :D
@Turtles Ne znam zasto uvek svako od vas neko neslaganje i polemiku dozivljava emotivno?! Jesam li ja precizirao sta kod Fiata ne valja ili sam pricao u globalu kao kompletnom proizvodu?
Nemoj tako i nemoj da vredjas ljude bez potrebe neznajuci koliko je njihovo znanje i strucnost-mislim na mog prijatelja..Uveo si ga u pricu samo zato sto sam ja rekao da poznajem nekog od koga sam nesto naucio aludirajuci da tamo neko tvrdi da lim ne valja..
Konkretno sam ga sad upravo pitao,nije mi bilo tesko da ga nazovem..Kaze da je lim tanak ali da je ok..
Ja ti nisam istakao ni jedan jedini detalj..
Ti dizel motori i nisu losi ali nisu vise kao nekad i to samo dizel..
Fiat je sve ali nikako dobar u ukupnom plasmanu kao auto,mislim konkretno da je neki nivo!Toliko koliko kosta toliko i vredi.Mislim da sam sad bio najjasniji i najprecizniji.
Nego mene interesuje jel to vezano za paralelu tj poredjenje sa AMD pa ako je Fiat dobar onda je i AMD ? :D
P.S.Svabe su svabe ,tu pogovora nema mada ja volim i Lexus .)
@Bluebbery
Ti ces jos i da prodjes,ti si polu crven :) Ja bih morao da ponesem tesko naoruzanje :))))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ja stvarno imam trip da si iskocio iz 89 :) Brate kadeti su imali problema ni jedan opet od 1995 pa na vamo nema problema... Moze da ima ako je zamenski kako ti rece ali genralno Potcinkovan je i rdje nigde nema...Pricas mi o opelu ja ga vozim od 2004 ..... Punto nema koji nema problema sa rubovima i gepecima... To sto se srbi drze krnta jer je povoljan to je druga prica...Inace naj trazeniji polovnjaci u srbiji od skora su ti Opeli jer nisu skupi odlicnog kvaliteta za novac koji nude a pritom se gotovo ne kvare,,,,Za punta imas spisak,,,,,, toliko o kolima ... A Asus ti je klasa za sebe u odnosu na gigashit i msi ali kad mu uleti Zotac Palit vec se znoji dok EVGA ne izadje e onda se poradja od muke .,.
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ili nisu svi Opeli pocinkovani, ili su jako loše pocinkovani, proveri malo bolje, ja sam video masu Opela sa početkom korozije...Opel ima jednu od najlošijih limarija na tržištu, čak su i priznali da su u jednom periodu imali jako loš kvalitet limarije :: Punto ima pocinkovanu limariju, i kec i dvojka imaju u stvari. Pronađi jednog Punta koji je zarđao makar malo, a da nije zamenski deo u pitanju. Ne možeš jer ga nema.. :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
AMD ti je vise kao BMW koji ugrozava mercedes a ima realne sanse da ga prejebe.... A japanci su sto se tice kola po meni nista posebno jedino ih vadi Lexus ,Infiniti i Acura... Ostalo je ok ali ne za padanje u nesvest.. Mada realno Toyota ubi BMW sto se tice kvaliteta dizela dok benzinci Honde su savrsenstvo
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: @Turtle :: Ne znam zasto uvek svako od vas neko neslaganje i polemiku dozivljava emotivno? :: Jesam li ja precizirao sta kod Fiata ne valja ili sam pricao u globalu kao kompletnom proizvodu :: :: Nemoj tako i nemoj da vredjas ljude bez potrebe neznajuci koliko je njihovo znanje i strucnost-mislim na mog prijatelja..Uveo si ga u pricu samo zato sto sam ja rekao da poznajem nekog od koga sam nesto naucio aludirajuci da tamo neko tvrdi da lim ne valja. :: :: Konkretno sam ga sad upravo pitao,nije mi bilo tesko da ga nazovem..Kaze da je lim tanak ali da je ok. :: :: :: Ja ti nisam istakao ni jedan jedini detalj. :: :: Ti dizel motori i nisu losi ali nisu vise kao nekad i to samo dizel. :: :: Fiat je sve ali nikako dobar u ukupnom plasmanu kao auto,mislim konkretno da je neki nivo!Toliko koliko kosta toliko i vredi.Mislim da sam sad bio najjasniji i najprecizniji :: :: Nego mene interesuje jel to vezano za paralelu tj poredjenje sa AMD pa ako je Fiat dobar onda je i AMD ? : :: :: P.S.Svabe su svabe ,tu pogovora nema mada ja volim i Lexus . :: :: @Bluebber :: :: Ti ces jos i da prodjes,ti si polu crven :) Ja bih morao da ponesem tesko naoruzanje :))) :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
BMW kazes?Mene je Apple uvek asocirao na BMW,nekako mi imaju istu notu .) Japanci nista posebno?Hm.. .. :(
Ljudi ja vozim trabanta i ne tvrdim da je najbolji zato sto je moj,mada ja nemam bolji i za mene je najbolji,doduse moj je chipovan ali opet kazem postoje neke norme kvaliteta u stvarnom zivotu a ne u onom navijackom jer neko nesto preferira.
Zna se ko je tata a ko mama.. Intel i nVidia drze primat na polju tehnologije i to je cinjenica. AMD tu postoji da odrzava koliko toliko balans kao drugi igrac ali dosta zaostaje.. Problem trzista i jeste sto postoje samo dva brenda (CPU/GPU_da je vise njih bilo bi bolje po nas.
Najbolje mi izgleda Shelby Cobra :) i Aventador...zanima me koliko bi izdržali na našim putevima :) Da se ne upuštam u diskusiju za kola, to je možda gore od AMD/nVidia... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: http://bit.ly/19vSVg :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Fiatov dizel je dobar, ali da shamara BMW i mecku? Japanski automobili nista posebno? Mislis? Izvini Dejzane sto moram da ti saopstim, ali nisi kompetentan za diskusiju ni o automobilima ni o HW do daljnjeg ovakve dezinformacijske izjave se totalno kose sa cinjenicama.
:: :: + :: Slazem se :) :: Inace Fiatov Dizel samara BMW,Mecku,TDI onako sasvim bahato...Da ne pricam sto se ugradjuje i u drue marke vozlia... :: Druga stvar Nvidia je odsvirala svoje..Evo gledao cene 770 Palit jet stream bila 420 eura sad je 350 i ici ce na 300 koliko vidim.... 760TI niko i ne pominje... :: Tako da uzeti 670 za 270 eura je sad pravi bingo :) :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: jer kad se prica o brzini, a AMD trenutno ima Ageru R medju grafickim kartama :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: :: :: :: :: ::
Izvini nisam znao da si expert i da si novi nikola tesla... Da citaj malo o Fiatovom dizelu... videces da je PRVI poceo nesto sto je bmw uradio fazon posle 7 godina ako ne idalje.....Mercedes sad uzima dizele od renoa ako te neko pita nesto.... Japanac koliko god ulozio u kola uvek ce biti jeftin iznutra i plastican pomiri se sa tim...Japanac star 5 godina kao bmw od 10 ..... da ne pricam za mercedes..... Kose se sa tvojim ubedjenjima sinko moj.... Nemas ti blage veze o kolima a hardveru da ne pricam...... Evo dok pricamo AMD uzeo 90% svega u Gamingu a idalje se kunes u asus i Nvidu koja ne da propada nego je to strasno... Inovacije kvalitet..bila nekad Nvidia kao i ASus.... Nekazem da su losi ali AMD ih ozbiljno odvalio od batina....Dzabe im nove serije karti kad su sve rebrand.... De je ta inovativnost ???? psssssstttttttttttttttt
Bmw ti inace uzeo 1.6 hdi i 2.o hdi od PSA pa ti vidi...... 1.4 hdi isto..... 1.4 benzin.... Toliko o Bmw i Mecki..... samo ime osta...... Izem ti ja mecku koja se pravi u madjarskoj a kosta 40 000 evra...... bmw barem 100 % iz svabije.... ali to mu dzabe kad uzima francuske motore...
:: Fiatov dizel je dobar, ali da shamara BMW i mecku? Japanski automobili nista posebno? Mislis :: Izvini Dejzane sto moram da ti saopstim, ali nisi kompetentan za diskusiju ni o automobilima ni o HW do daljnjeg ovakve dezinformacijske izjave se totalno kose sa cinjenicama :: :: :: :: :: :: + :: :: Slazem se :) :: :: Inace Fiatov Dizel samara BMW,Mecku,TDI onako sasvim bahato...Da ne pricam sto se ugradjuje i u drue marke vozlia... :: :: Druga stvar Nvidia je odsvirala svoje..Evo gledao cene 770 Palit jet stream bila 420 eura sad je 350 i ici ce na 300 koliko vidim.... 760TI niko i ne pominje... :: :: Tako da uzeti 670 za 270 eura je sad pravi bingo :) :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: jer kad se prica o brzini, a AMD trenutno ima Ageru R medju grafickim kartama :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Dejzane, za tebe sam i Nikola Tesla i Mihajlo Pupin i Leonardo Da Vinci! Sinko tvoj..ja? Meni se cini da otprilike deda mogu da ti budem, em si dezinformisan, em povrsan, em bez iskustva
:: :: Izvini nisam znao da si expert i da si novi nikola tesla.. :: Da citaj malo o Fiatovom dizelu... videces da je PRVI poceo nesto sto je bmw uradio fazon posle 7 godina ako ne idalje.....Mercedes sad uzima dizele od renoa ako te neko pita nesto... :: Japanac koliko god ulozio u kola uvek ce biti jeftin iznutra i plastican pomiri se sa tim...Japanac star 5 godina kao bmw od 10 .... :: da ne pricam za mercedes.... :: Kose se sa tvojim ubedjenjima sinko moj.... Nemas ti blage veze o kolima a hardveru da ne pricam...... Evo dok pricamo AMD uzeo 90% svega u Gamingu a idalje se kunes u asus i Nvidu koja ne da propada nego je to strasno.. :: Inovacije kvalitet..bila nekad Nvidia kao i ASus.... Nekazem da su losi ali AMD ih ozbiljno odvalio od batina....Dzabe im nove serije karti kad su sve rebrand.... De je ta inovativnost ???? pssssssttttttttttttttt :: :: Bmw ti inace uzeo 1.6 hdi i 2.o hdi od PSA pa ti vidi...... 1.4 hdi isto..... 1.4 benzin... :: Toliko o Bmw i Mecki..... samo ime osta...... :: Izem ti ja mecku koja se pravi u madjarskoj a kosta 40 000 evra..... :: bmw barem 100 % iz svabije.... ali to mu dzabe kad uzima francuske motore... :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Fiatov dizel je dobar, ali da shamara BMW i mecku? Japanski automobili nista posebno? Mislis :: :: Izvini Dejzane sto moram da ti saopstim, ali nisi kompetentan za diskusiju ni o automobilima ni o HW do daljnjeg ovakve dezinformacijske izjave se totalno kose sa cinjenicama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: + :: :: :: Slazem se :) :: :: :: Inace Fiatov Dizel samara BMW,Mecku,TDI onako sasvim bahato...Da ne pricam sto se ugradjuje i u drue marke vozlia... :: :: :: Druga stvar Nvidia je odsvirala svoje..Evo gledao cene 770 Palit jet stream bila 420 eura sad je 350 i ici ce na 300 koliko vidim.... 760TI niko i ne pominje... :: :: :: Tako da uzeti 670 za 270 eura je sad pravi bingo :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: jer kad se prica o brzini, a AMD trenutno ima Ageru R medju grafickim kartama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja doživljavam emotivno? Ne brate, ja se samo čudim kako možeš da pričaš nešto i da tvrdiš da je to istina ako te ja demantujem činjenicama?
Jel` treba da navedem još tvojih postova?
`Fijat je nekvalitetan auto pravljen od jako losih materijala. Jedno vreme su imali samo dobre motore,sad vise ni to!` - Ovde direktno navodiš da su im loši materijali iako je lim pocinkovan , a i navodiš da su im motori loši, iako su jedni od najboljih na Svetu-
`Ne zelim uopste da ulazim u polemiku `Fiat je kvalitetan` auto jer je apsurdno! Od naseg Juga je svakako bolji to stoji,u poredjenju sa ostalim brendovima je veoma los.`
-U poređenju sa kojim brendovima? Onim koji su 3 klase iznad njih po ceni? Pa normalno da jeste. Uporedi ga sa ostalim modelima iz njegove klase- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Jedan moj jako dobar prijatelj je jedan jako kvalitetan limar a uz to poznaje dobro i mehaniku.Ako sam imao od koga da vidim i da naucim onda je to on.`
Ovde navodiš da si od njega naučio znanje o automobilima i da na osnovu toga iznosiš tvrdnje da Fiat ima loše materijale i loš motor. Ja nisam njega vređao nego sam lepo rekao da ukoliko on stoji iza tvog znanja koje ovde iznosiš, mora da je komičar. Srećom, zvao si ga i demantovao je ono što si ti izneo vezano za loše materijale. Ako ti motor i limarija nisu glavni materijali za auto, onda govorimo o svemirskim brodovima verovatno.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Lakse mi je da se slozim da ne znam i ako to nije istina nego da se raspravljam..` - Ponovo tvrdiš da nije istina da ne znaš, a izneo si pogrešne tvrdnje o motorima i osnovnim materijalima izrade. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Motori VISE NISU kao nekad ..Raspitaj se kod mehanicara sta im sve riknjava i koliko cesto..` -Na njihovim motorima ništa ne riknjava osim ukoliko nije izazvano pogrešnim tj lošim održavanjem ili greškom vozača, kao i kod većine ostalih proizvođača(izuzev određenih Roverovih benzinaca i sličnih tipova motora sa greškom u konstrukciji).-
Evo, ja ću da ti kažem slabe tačke Fiata, da ne budem proglašen Fiat mudžahedinom:
- elektronika, i to: 1. Senzor pozicije volana) kod jedne serije Stila, Punta i još nekih modela u određenoj seriji. 2. Kontakti ploče elektro-motora city serva(usled preteranog maltretiranja volana u mestu) 3. ECU kod jedne serije Punta usled čega se dobija isključivanje jednog cilindra i slabija vuča motora 4. Menjač, kod modela sa većom kilometražom(preko nekih 190 000km, i kod modela koji su učestvovali u frontalnom sudaru. 5. Kod Alfi su slabi trapovi i plaču posle svake rupe...
Ima tu još par stvari koje nisu toliko bitne i većina se veoma lako sređuje.
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
:: @Turtle :: Ne znam zasto uvek svako od vas neko neslaganje i polemiku dozivljava emotivno? :: Jesam li ja precizirao sta kod Fiata ne valja ili sam pricao u globalu kao kompletnom proizvodu :: :: Nemoj tako i nemoj da vredjas ljude bez potrebe neznajuci koliko je njihovo znanje i strucnost-mislim na mog prijatelja..Uveo si ga u pricu samo zato sto sam ja rekao da poznajem nekog od koga sam nesto naucio aludirajuci da tamo neko tvrdi da lim ne valja. :: :: Konkretno sam ga sad upravo pitao,nije mi bilo tesko da ga nazovem..Kaze da je lim tanak ali da je ok. :: :: :: Ja ti nisam istakao ni jedan jedini detalj. :: :: Ti dizel motori i nisu losi ali nisu vise kao nekad i to samo dizel. :: :: Fiat je sve ali nikako dobar u ukupnom plasmanu kao auto,mislim konkretno da je neki nivo!Toliko koliko kosta toliko i vredi.Mislim da sam sad bio najjasniji i najprecizniji :: :: Nego mene interesuje jel to vezano za paralelu tj poredjenje sa AMD pa ako je Fiat dobar onda je i AMD ? : :: :: P.S.Svabe su svabe ,tu pogovora nema mada ja volim i Lexus . :: :: @Bluebber :: :: Ti ces jos i da prodjes,ti si polu crven :) Ja bih morao da ponesem tesko naoruzanje :))) :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
@Dejdzan: Brate mili, kako možeš da pričaš da Puntu rđaju rubovi i gepeci?! To si stvarno lupio i ostao živ. Komšinica ima Punta keca koji je izlupan kao kanta već 10 godina i nema nigde ni tačkice rđe. Meni su vrata ogrebana do lima već 4 godine i sija se lim kao prvog dana kada ga je sestra ogrebala... A upravo na Astrama 2000-2003 sam viđao početak rđe baš na gepecima, rubovima i sajtnama, uostalom pitaj limare, može i Skaj da pita drugara koliko je Opela radio rđavih a koliko punta. Evo, dođeš i vidiš mog Punta koliko je iščukan i izgreban, pa ćeš da vidiš da rđe nema nigde gde je fabrički lim. Jedino gornji vezni lim koji je stavljen zamenski je truo kao plazma keks...
Prođi pored bilo kog auto otpada pa ćeš videti da svi delovi za Punta stoje na otvorenom(vrata, haube, gepeci, krila,...) i nemaju ni tačke rđe. Pocinkovan lim i pouzdan motor je ono što je kvalitet Punta i zato sam ga i kupio. Prostudirao sam milion drugih opcija i sabrao mane i vrline. Moj Punto gazi oko 190 000 i besprekorno mehaničko stanje je posledica redovnog održavanja bez štednje na kvalitetu delova koji se menjaju, ali to malo ljudi gleda tako...
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
Moje i tvoje poimanje kvaliteta auta se ocigledno razlikuje! Za mene je auto u kvalitetu ili ne u odnosu kakav je to proizvod u kompletu.. I taj motor koji pominjes opet ti kazem nije kao nekad `nepoderiv` ,stara slava! Limariju nisam direktno pominjao `jeftini materijali` se nisu odnosili na skoljku cak ni na motor vec na sve ostalo sto cini auto kompletnim..Sta li je to ostalo ? Ajde bre davis tu sa Fiatom kao da je neki auto realno.. U svojoj klasi?Pa vidi,Polo je daleko bolji auto od Punta,Fiesta,Corsa i sl..Mozda ti auti cak i nisu u toj klasi a opet Fiat ne moze da se poredi SVE UKUPNO !Nije na tom nivou.. Koliko para toliko muzike!
Prijatelja sam pomenuo iz razloga jer si vec poceo da obasipas paljbu po meni i da mi drzis lekcije ..Eto cisto da znas da nisam neinformisan.. Kako si ti sve to povezao to je do tebe a ne do mene ,ja znam na sta sam mislio a to sto sam mislio to sam i rekao..
Za mene Fiat nikad nece biti auto vec kanta.Sve ostale brendove bi i uzeo u obzir a da si mi ziv i zdrav siguran sam da sam auta vozio vise nego mnogi sto su videli na slikama, od 500 eur do 300 000 eur da ne kazem koliko sam km presao do sad..Ali to nije bitno,poenta je da ja gresim i da nemam pojma ? To hoces da kazes?
P.S.Zasmejao si me sa onim sa crvima :))))
Ono sto sam primetio a sto je problem ovog foruma tj citavog sistema naseg srpskog naroda jeste sto se svi u sve razumeju i svi su strucnjaci.
Zato nam i jeste ovakva zemlja sto svi pricamo u glas i `sve znamo`!Ima li neka oblast da se neko ne javi i ne pocne da palamudi kako on zna..
Kad sumiram vi se kolektivno u sve razumete,sve sami multi talenti..Kad vec ima toliko Tesli i Ajnstajna (koji je inace faker) Da Vincija i sl. sto li nam je ovako `lepo``? Da se svako drzi svoje struke,svog opredeljenja a manje palamudi i mesa u tudje poslove bilo bi mnogo bolje..
Danas nije moguce izneti ni misljenje koje opet moze cinjenicama da se podstakne a da se neko `strucan` ne javi da ti odrzi lekciju ..
Takodje mi nije jasno stav `ja imam i to je najbolje` ..Eto ja imam Trabanta pa je to krs nad krsevima mada nije korozirao .)
Najgore je kad zivis u iluziji ( kao ti ) ali neka bitno je da si ti srecan....
Mene da dotice neko ko se ubacuje u diskusuju a pritom pristrasan za Asus proizvode.... Pre ce biti da si ti povrsan prijatelju...
:: Dejzane, za tebe sam i Nikola Tesla i Mihajlo Pupin i Leonardo Da Vinci! :: Sinko tvoj..ja? Meni se cini da otprilike deda mogu da ti budem, em si dezinformisan, em povrsan, em bez iskustva :: :: :: :: :: :: Izvini nisam znao da si expert i da si novi nikola tesla.. :: :: Da citaj malo o Fiatovom dizelu... videces da je PRVI poceo nesto sto je bmw uradio fazon posle 7 godina ako ne idalje.....Mercedes sad uzima dizele od renoa ako te neko pita nesto... :: :: Japanac koliko god ulozio u kola uvek ce biti jeftin iznutra i plastican pomiri se sa tim...Japanac star 5 godina kao bmw od 10 .... :: :: da ne pricam za mercedes.... :: :: Kose se sa tvojim ubedjenjima sinko moj.... Nemas ti blage veze o kolima a hardveru da ne pricam...... Evo dok pricamo AMD uzeo 90% svega u Gamingu a idalje se kunes u asus i Nvidu koja ne da propada nego je to strasno.. :: :: Inovacije kvalitet..bila nekad Nvidia kao i ASus.... Nekazem da su losi ali AMD ih ozbiljno odvalio od batina....Dzabe im nove serije karti kad su sve rebrand.... De je ta inovativnost ???? pssssssttttttttttttttt :: :: :: :: Bmw ti inace uzeo 1.6 hdi i 2.o hdi od PSA pa ti vidi...... 1.4 hdi isto..... 1.4 benzin... :: :: Toliko o Bmw i Mecki..... samo ime osta...... :: :: Izem ti ja mecku koja se pravi u madjarskoj a kosta 40 000 evra..... :: :: bmw barem 100 % iz svabije.... ali to mu dzabe kad uzima francuske motore... :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Fiatov dizel je dobar, ali da shamara BMW i mecku? Japanski automobili nista posebno? Mislis :: :: :: Izvini Dejzane sto moram da ti saopstim, ali nisi kompetentan za diskusiju ni o automobilima ni o HW do daljnjeg ovakve dezinformacijske izjave se totalno kose sa cinjenicama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: + :: :: :: :: Slazem se :) :: :: :: :: Inace Fiatov Dizel samara BMW,Mecku,TDI onako sasvim bahato...Da ne pricam sto se ugradjuje i u drue marke vozlia... :: :: :: :: Druga stvar Nvidia je odsvirala svoje..Evo gledao cene 770 Palit jet stream bila 420 eura sad je 350 i ici ce na 300 koliko vidim.... 760TI niko i ne pominje... :: :: :: :: Tako da uzeti 670 za 270 eura je sad pravi bingo :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: jer kad se prica o brzini, a AMD trenutno ima Ageru R medju grafickim kartama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Tvoja komsincia.... Tvoja iskustva nepiju vodu ocito...Limari obozavaju Opele kvalitetno ih urade i pevaju dok za Krnta samo nesto krcka pucketa lomi.... NOCNA MORA Ti si vidjao na opelima ja na Fiatima i sta cemo sad ? Jedno je sigurno U Eu prvo idu nemci,pa cesi,pa na kraju ameri (Ford i Opel) a onda posle ide boranija..... Da si ti meni ziv i zdrav sta sam ja radio mojoj astri (grebanje ne smatram ostecenjem i zazore od zardinjera ) ne bi ti bilo dobro..... Rdja ne da nije postojala nego je nije bilo ni na Auspuhu a kamoli drugde...
:: @Dejdzan: Brate mili, kako možeš da pričaš da Puntu rđaju rubovi i gepeci?! To si stvarno lupio i ostao živ. Komšinica ima Punta keca koji je izlupan kao kanta već 10 godina i nema nigde ni tačkice rđe. Meni su vrata ogrebana do lima već 4 godine i sija se lim kao prvog dana kada ga je sestra ogrebala... A upravo na Astrama 2000-2003 sam viđao početak rđe baš na gepecima, rubovima i sajtnama, uostalom pitaj limare, može i Skaj da pita drugara koliko je Opela radio rđavih a koliko punta. Evo, dođeš i vidiš mog Punta koliko je iščukan i izgreban, pa ćeš da vidiš da rđe nema nigde gde je fabrički lim. Jedino gornji vezni lim koji je stavljen zamenski je truo kao plazma keks.. :: :: Prođi pored bilo kog auto otpada pa ćeš videti da svi delovi za Punta stoje na otvorenom(vrata, haube, gepeci, krila,...) i nemaju ni tačke rđe. Pocinkovan lim i pouzdan motor je ono što je kvalitet Punta i zato sam ga i kupio. Prostudirao sam milion drugih opcija i sabrao mane i vrline. Moj Punto gazi oko 190 000 i besprekorno mehaničko stanje je posledica redovnog održavanja bez štednje na kvalitetu delova koji se menjaju, ali to malo ljudi gleda tako.. :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
+1 Bravo ti ga bate ... Pogodio si Srbe de najvise boli a pritom ako vozi Hjundai i fura US robotics taj ce te na kolac nataci :) Sky jeste da su nam misljenja slicna a negde razlicita ali ovde si ga meto svaka ti cast
:: Ono sto sam primetio a sto je problem ovog foruma tj citavog sistema naseg srpskog naroda jeste sto se svi u sve razumeju i svi su strucnjaci :: :: Zato nam i jeste ovakva zemlja sto svi pricamo u glas i `sve znamo`!Ima li neka oblast da se neko ne javi i ne pocne da palamudi kako on zna. :: :: Kad sumiram vi se kolektivno u sve razumete,sve sami multi talenti..Kad vec ima toliko Tesli i Ajnstajna (koji je inace faker) Da Vincija i sl. sto li nam je ovako `lepo``? Da se svako drzi svoje struke,svog opredeljenja a manje palamudi i mesa u tudje poslove bilo bi mnogo bolje. :: :: Danas nije moguce izneti ni misljenje koje opet moze cinjenicama da se podstakne a da se neko `strucan` ne javi da ti odrzi lekciju . :: :: Takodje mi nije jasno stav `ja imam i to je najbolje` ..Eto ja imam Trabanta pa je to krs nad krsevima mada nije korozirao . :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
N.Tesla nije bio FAKER! Ajnstajn jeste. @Dejzane, sky je upravo tebi metn`o Kao sto sam rekao, u prethodnom postu, sve sam rekao i to je cinjenica, a napad je najbolja odbrana, tako da te razumem, opusteno
:: Ono sto sam primetio a sto je problem ovog foruma tj citavog sistema naseg srpskog naroda jeste sto se svi u sve razumeju i svi su strucnjaci :: :: Zato nam i jeste ovakva zemlja sto svi pricamo u glas i `sve znamo`!Ima li neka oblast da se neko ne javi i ne pocne da palamudi kako on zna. :: :: Kad sumiram vi se kolektivno u sve razumete,sve sami multi talenti..Kad vec ima toliko Tesli i Ajnstajna (koji je inace faker) Da Vincija i sl. sto li nam je ovako `lepo``? Da se svako drzi svoje struke,svog opredeljenja a manje palamudi i mesa u tudje poslove bilo bi mnogo bolje. :: :: Danas nije moguce izneti ni misljenje koje opet moze cinjenicama da se podstakne a da se neko `strucan` ne javi da ti odrzi lekciju . :: :: Takodje mi nije jasno stav `ja imam i to je najbolje` ..Eto ja imam Trabanta pa je to krs nad krsevima mada nije korozirao . :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Sky je metnuo svima nama cak i sebi .... Ali dobro procitaces vise puta pa ces skapirati.... Ja da se branim od cega ? ubacio si se u diskusiju ni sam ne znas zasto... Bitno je da imas Asus i uspeo si :)) Opusti se i uzivaj
:: N.Tesla nije bio FAKER! Ajnstajn jeste :: @Dejzane, sky je upravo tebi metn`o :: Kao sto sam rekao, u prethodnom postu, sve sam rekao i to je cinjenica, a napad je najbolja odbrana, tako da te razumem, opusteno :: :: :: :: Ono sto sam primetio a sto je problem ovog foruma tj citavog sistema naseg srpskog naroda jeste sto se svi u sve razumeju i svi su strucnjaci :: :: :: :: Zato nam i jeste ovakva zemlja sto svi pricamo u glas i `sve znamo`!Ima li neka oblast da se neko ne javi i ne pocne da palamudi kako on zna. :: :: :: :: Kad sumiram vi se kolektivno u sve razumete,sve sami multi talenti..Kad vec ima toliko Tesli i Ajnstajna (koji je inace faker) Da Vincija i sl. sto li nam je ovako `lepo``? Da se svako drzi svoje struke,svog opredeljenja a manje palamudi i mesa u tudje poslove bilo bi mnogo bolje. :: :: :: :: Danas nije moguce izneti ni misljenje koje opet moze cinjenicama da se podstakne a da se neko `strucan` ne javi da ti odrzi lekciju . :: :: :: :: Takodje mi nije jasno stav `ja imam i to je najbolje` ..Eto ja imam Trabanta pa je to krs nad krsevima mada nije korozirao . :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.