AMD Radeon Graphics Presents The Fixer - I dete bi moglo bolje!
STRANA 3 OD 3
SkyFire
Re: Re: Re: Re: Eh sad..
25.06.2013. 16:26
status: user broj poruka: 18472
Pa pazi to sto si ti naveo ja o tome pricam vec godinama samo sto si ti sad to prvi pregazio atakujuci na mene..
Moras da pazis sta pises da ne ispadnes znas vec sta :)
Ja nikog ne vredjam nikad i to ne radim prvi,ako i nesto radim to radim u samoodbrani a mnogi korisnici su se dokazali takvi kao licnosti jer je to deo njihovog karaktera tako da npr kisna glista je zapravo ono sto opisuje jednu takvu personu .Neki ne zasluzuju ni da se nazivaju personama ali ajde..
Ja i ne tvrdim da sam pametniji,svako ko tako zakljuci ima problem sa pomanjkanjem inteligencije. Ja samo isticem cinjenice a cinjenice govore sve ,to je dokazni materijal . Ova nasa mala zajednica PCBerza je zrno peska u Sahari u odnosu na svet a svet istice ono sto ja ovde pisem. Nisam nisacim pobegao od onog sto se uveliko zna samo sto ovde u ovakvom ekosistemu gde narod ne zeli da cuje istinu cinjenica doceka na noz i svaka konstruktivna rasprava prebacuje na licni nivo!
Da nisi bio lenj i sam isfrustriran (jer da nisi ne bi mi se ovako obracao) procitao bi u temi neke komentare i shvatio o kakvoj se malicioznosti,nekulturi i bezobraluku radi a da ne kazem o oskrivljenoj svesti..
Meni si se po najmanje trebao da obratis. Bio ja fanboy ili ne ja govorim istinu ,isticem cinjenice i iza toga stojim.
Ja sam za to da se svako opredeli prema svojim potrebama ali forum sluzi da se istaknu i neki argumenti i da o takvim cinjenicama diskutujemo.. Ako to tebi nije normalno onda ti licno imas nekih problema jer ti rezonovanje nije bas najispravnije.
Nadam se da sam ti bio od koristi.
Pozdrav.
P.S.Sto se tice energije ili ti utrosenog vremena,sta je 1-2h dnevno odvojiti za nesto u svetu interesovanja,sto je najgore ja dolazim ovde periodicno..O cemu onda dalje pricati?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: Ma sta mi rece..Sad si od jednom ekspert I za psihologiju mase. :: :: Au..Sve sam video ali ovo..Opasni ste vi amd-ovci ..Sve je drugo ali greska nije : :: :: :: :: SKY REVOLTIRANI FANBOJ : :: :: :: jbt, ne kapiram, poenta ovih rasprava je sta? da pokazes kako si ti( ne ti vec bilo ko) pametniji od nekog drugog, jer mislis da je AMD/NVIDIA bolja i to ces kupiti i samo ti znas sta je dobro, a svi koji misle suprotno su majmuni :: :: glupe su sve te rasprave, nikada necu postovati coveka niti vrednovati njegove stavove ako su ostrasceni, a vasi su ovde mnogo ostrasceni, skaj ti pogotovo preterujes, doduse malo pokusavas da kamufliras svoju strast prema nevidiji ali jebiga, ne ide ti bas najbolje, tako da svim tim pricama o fanbojstvu mozete da zadivite samo sebe ili nekoga ko je toliko glup da ga je uopste briga za celu tu pricu, ali toga ce uvek biti, ljudska glupost granica nem :: :: I nesto najmizernije sto mozes uraditi u raspravi je vredjati neciju licnost i udariti na coveka zbog njegovih stavova, sve u nedustatku argumenata :: :: Moj argument je ovaj, svi ljudi koji se posistovecuju sa nekim brendom, logom, grafickom karticom su toliko prazni da moraju necim da popune tu prazninu u sebi. Isti ti ljudi na tviterima napadaju i brane jelenu karleusu, napadaju i brane apple itd itd. A mozda im je samo dosadno. mada i ta dosada vuce korene iz unutrasnje praznine : :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pr :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.