Da se drugi krunisu pored mene zivog. Ovde sam ja jedini predsednik i to se nece promeniti dok god sam ovde. :)))))
Goldi,kako idu stvari sa microsttuteringom?Hoce li AMD konacno to da resi ovim julskim driverom?Sta mislis hoce li sa ovom novom serijom sustici Titana? Steta sto su uzeli kodna imena tamo nekih ostrva. Trebali bi da se koriste grckom mitologijom pa sad da izbace jednog Posejdona koji ce da svrgne Titana sa trona :)))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ti si jedan glup covek, sa jako malim IQ. Svako ko posmatra forum sa strane to moze zakljuciti. Tvoja inteligencija se ogleda u tvojim postovima.
:: E jebem ti ovu moju neinteligenciju, nemoral i zadrtost. Tek sam sad shvatio da sve vreme govoris o sebi, a ne o meni. Jos sam se bezveze nasao uvredjen i ozlojedjen :: :: A vidim da su se pojavili neki novi TwinFrizeri - tj. instant strucnjaci, pa sve sa buvljaka. Ili su to mozda glasovi iz glave jedne te iste osobe. Ko ce ga znati. Kad mi poraste IQ, mozda i skontam :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
Da cesta su, i to su jedine teme gde ima više od 10 postova :DDD
al šta češ, mora narod malo da se zabavlja i na priglup način, još nije počela farma xD
Brate skaj, što se spuštaš na taj nivo ako tu ne pripadaš? :)
I čemu toliki bes prema AMD kompaniji, ne razumem... Aj da skupimo starog AMD hardvera, evo ja ću dati svoju gt 9600 pro karticu, i skupimo tako na gomilu i damo skaju da se iživi bejzbolkom xD
Imam ja pravu karticu za njega a ona se zove Ati RAGE PRO
:: Da cesta su, i to su jedine teme gde ima više od 10 postova :DD :: :: :: al šta češ, mora narod malo da se zabavlja i na priglup način, još nije počela farma x :: :: :: Brate skaj, što se spuštaš na taj nivo ako tu ne pripadaš? : :: :: I čemu toliki bes prema AMD kompaniji, ne razumem... :: Aj da skupimo starog AMD hardvera, evo ja ću dati svoju gt 9600 pro karticu, i skupimo tako na gomilu i damo skaju da se iživi bejzbolkom x :: :: :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pr :: ::
Jesi li ti nekad u nekom domacinstvu (pa i svom) video kako se macka igra sa misem a nece da ga pojede? U ekosistemu koji odgovara posebnim jedinkama a ne odgovara odredjenim ,ostala grupa mora da se prilagodi istim uslovima da bi sve funkcionisalo po pravilima jedne zajednice.
Ja samo postujem pravila,nista vise..
Hm..Ja sam i ranije primetio da ti imas problem sa percepcijom. Na osnovu cega si ti zakljucio da imam bes prema necemu?To apsolutno nije tacno. U ovoj temi kao i u svakoj prethodnoj isticem cinjenice ,mnogo sto sta pojasnim sto na prvi mah nije uocljivo,mnogi korisnici neke stvari ne kapiraju ..
Lupanje po hardveru je AMD-ov nivo,jedan od primera,svake godine naprave po jednu reklamnu kampanju tog tipa : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UxkO8rPihCY#at=149 ja nemam psihickih problema mada neki odavde i te kako imaju i psihickih i mentalnih (pomanjkanje inteligencije)
I kao i uvek postovao si povrsno ne obaziruci se na glavnu temu,moje postove i eskaliranje ostalih postova od odredjenih korisnika.. Da si obratio paznju opet bi uvideo da ja samo prenosim vec ono sto je plasirano na netu a da me isti korisnici napadaju na licnoj osnovi na osnovu cega se ja sluzim adekvatnim merama.
Sve je tu vrlo prosto,samo treba razumeti ..
@Lorde
Prihvatam sve i necu se buniti :)))) P.S.A ta tvoja kartica je bas besna,izgleda da je bas za mene,bar tako Marko kaze..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ti imas problem sa percepcijom. Jer dok drugima vidis trn u oku, od mikrostateringa u svom ne vidis balvan. A kad imas mikrostatering u glavi, ni inteligencija ne pomaze.
Pogledaj bench-ove i videces da na prvi minut gaminga 7990 daje duplo vise frejmova od 7970 a posle se spusti i daje onoliko koliko i 7970 a ponekad se desi da 7990 daje manje frejmova nego 7970 sto je veoma retko ali desava se. Testirano sa 5-6 igrica. ZA IGRICE 7990 je isto sranje kao i 7970.
:: 7990 je isto sranje kao i 7970.. :: :: Pa cek, i u pravu je Dexter. Zar ovo nije za ismejavanje :: :: Ne razumem kako neko moze da lupi takvu glupost i da ostane ziv :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Da AMD kartice imaju microstutering....Da intel je najbolji, tako je neki kurton koji vlada iza crne zavese rekao da ce biti ... POstoje te stare dinastije koje niko i ne zna,koje vladaju iz pozadine, imaju toliko para da imena cifara i neznamo,bogatstva veca od kvadriliona dolara... Zato sad i mi gledamo,sta nam rade sa zemljom,sa Egiptom,i drugima,i mozemo da im se sagnemo...
Ali dali zato treba trositi vreme i mlatiti praznu slamu ovde od jutra do sutra...
Najbolja stvar koju mozete priustiti sebi - umesto u hardver,kupite bajs i ulazite u njega,odvozate se do Ade,cepate krugove,gledate najlepse zene svuda , na sve strane,polu gole i znojave,ih , sam podstrek za uzivanje u zivotu i svoje licno telesno i mentalno napredovanje,uzdizanje...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Razumem te, ali ovde je tema hardver, a sto se zena tice SRPKINJE SU TI NAJVECE K**VET*NE NA PLANETI ZEMALJSKOJ NJIH TREBA J***TI I SUTNUTI! Na 1000 ZENA SRPKINJE UBIJU 93 BEBA, Francuskinje 13, Isladjanke 6, a Belgijanke 5. Svake godine nas je 20000 hiljada manje umesto da nas bude vise za grad velicine Novog Sada!
:: Da AMD kartice imaju microstutering....Da intel je najbolji, tako je neki kurton koji vlada iza crne zavese rekao da ce biti ... POstoje te stare dinastije koje niko i ne zna,koje vladaju iz pozadine, imaju toliko para da imena cifara i neznamo,bogatstva veca od kvadriliona dolara... Zato sad i mi gledamo,sta nam rade sa zemljom,sa Egiptom,i drugima,i mozemo da im se sagnemo.. :: :: Ali dali zato treba trositi vreme i mlatiti praznu slamu ovde od jutra do sutra.. :: :: Najbolja stvar koju mozete priustiti sebi - umesto u hardver,kupite bajs i ulazite u njega,odvozate se do Ade,cepate krugove,gledate najlepse zene svuda , na sve strane,polu gole i znojave,ih , sam podstrek za uzivanje u zivotu i svoje licno telesno i mentalno napredovanje,uzdizanje.. :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2 :: ::
Brate, ja tebe moram da upoznam, ti si jedan veliki CAR. Bez zezanja. Kad god hoces idemo na pivo, bajsem na Adu .)
`Najbolja stvar koju mozete priustiti sebi - umesto u hardver,kupite bajs i ulazite u njega,odvozate se do Ade,cepate krugove,gledate najlepse zene svuda , na sve strane,polu gole i znojave,ih , sam podstrek za uzivanje u zivotu i svoje licno telesno i mentalno napredovanje,uzdizanje...`
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Aj sutra...? Za vikend nisam tu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Drago mi je da imam srodnike :) Moze,taman sad kad je ovo savrseno vreme :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Sve to zlo koje kod nas dolazi,ne dolazi sigurno od nas,to da znas,jedina mana Slobodana Milosevica,jeste ta,sto je za njegovo vreme srusena moralna i drustvena vrednost,koje je datirala za vreme Tita. Sve sto gledas kod nas od emisija,pocevsi od Granda,Velikog brata i Farme,Kursadzija,ma sve sto mozes zamisliti,- Sve je samo copy-paste iz drugih sistema.Sve te emisije imas sirom sveta,a na youtubu imas primera koliko hoces... Sistema ispiranja mozgova,sistema pravljenja idiota od dece,ljudi,i kontrolisanja mase.
U Paketu sa svim tim stize i to sto spominjes o abortusima,e sad,za to mogu kriviti i nas Srbe,ne volimo kondome,jos da devojka pije pilule,i da mozes u nju.... i to je naj naj... E kad dodje beba brate, mi samo u vecini slucajeva opalimo sturu... I mene je majka samohrano odgajila,imao sam tezak oblik Bronhijalne astme,moji su se razveli dok sam bio mali,i od oca sam dobijao alimentaciju dovoljnu eventualno za lekove,ako i tolko... Ono sto je najtuznije- kod nas preko 80% ljudi,koji dobiju dete sa nekim problemom-tipa Autizam,i slicne zaista teske bolesti,neizlecive,muzevi odu,zene ostaju same,i same podizu tu decu... Na sve to dodaj,to sto forsira zapad,sto je danas moda i kod nas- Budi sam,imaj 10 picaka,svako vece ka@@j drugu,itd... Gej parada,Peder bal,itd, sve je dobro osim normalne porodice,i cilj svega je svrgavanje porodice... Smanjenje populacije,reprodukcije,itd...
http://www.radioliberty.com/stones.htm citat na ovom kamenu kaze ` Drzati populaciju ispod 500 000 000 ljudi`. Dakle,oni koji vladaju svetom,imaju taj zadatak,i ostvaruju ga na sve nacine.Bolesti,ratovi,zamajavanje i prodavanje magle,ispiranje mozgova medijskim putem....
Evo ti primer,zasto bi ti bio normalan,i isao u skolu,zavrsio fakultet,doktorirao,poceo da radis u 30.-toj,imao porodicu,i ziveo od svog rada... Kada mozes da- posvetis svoj zivot fudbalu,sprdas se ceo zivot,vrtis zene svako vece,i tako ceo zivot... E sad,sto nemas 3 cuke u glavi , i smejes se onima sto greju stolice na faksu,to je druga stvar, i sto ces zaradjivati mesecno koliko dobar inzenjer za godinu dana,to da ne spominjem... Ili budes pevac, ili budes glumac, ili sve to nesto, gde za neku sprdnju dobijas pare nenormalne, a nemoras imati 3 cuke u glavi... Naravno ovo je deo o kapitalu...
Pravi i najveci problem kod nas- nema zakona,i nema ko da ga primeni.
U Americi ,upadnes nekom u kucu,vlasnik te ubije, kod nas upadnes u kucu-koljes nekog,ovaj te ubije u samoodbrani,i ode covek na robiju sto brani porodicu... U Americi imas u dosta zemalja i dalje smrtne kazne, a nas su terali da ih ukinemo,zato kod nas, pobijes 20 ljudi,procene da si mentalno nestabilan,i lepo odes u mentalnu instituciju,gde te hrane,daju ti lekice, i ti zivis, a one sto si pobio,nikad vise...
E to je samo deo te demokratije koju nam je nametnuo zapad,sto danas moze svako na ulici da te kolje,da radi sta je kome volja, i da niko za to ne odgovara... Koliko je neresenih ubistava,silovanja,zgazene dece,zaklanih majki... Ali za jednog Brisa Tatona,navijaca,koji je isprovocirao druge,i onda na osnovu svedocenja sam skocio niz stepenice,pa preminuo kasnije u bolnici...E za njegovu smrt,decko kome je 600 metara odatle Policajac naplacivao kaznu za parking dobio je 1,5 dana zatvora,naravno nema veze sa zivotom sta se tamo desilo... Svi osumljiceni maksimalne zatvorske kazne... Da ne spominjem kad je Djilas isao da se izvinjava onom ciganinu sto su ga samarali!Pa jebote pre neki dan,na vracaru,lik neki prso u kaficu i krene da bije sve redom,e sad posto je lik lud,tuko je i devojke,i pretuce od devojke drugaricu i njenu drugaricu takodje.Naravno,gazda kafica nije nista prijavio,da mu ovaj nebi olupao lokal...
Pa mene da siluju na sred ulice,da me kolju,i zapale,pocinioci bi dobili sve skupa 20 godina robije. Naravno sva ta nepravda,i svo ovo svakodnevno bogohuljenje,i svrgavanje porodice, i svega sto je normalno , bice sve gore, a narodu,deci,i buducim narastajima sve ovo ce biti samo jos jedan deo svakodnevice,kako doslo tako i proslo...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: Razumem te, ali ovde je tema hardver, a sto se zena tice SRPKINJE SU TI NAJVECE K**VET*NE NA PLANETI ZEMALJSKOJ NJIH TREBA J***TI I SUTNUTI! Na 1000 ZENA SRPKINJE UBIJU 93 BEBA, Francuskinje 13, Isladjanke 6, a Belgijanke 5. Svake godine nas je 20000 hiljada manje umesto da nas bude vise za grad velicine Novog Sada asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Ne znam jos uvek, mogu sutra da ti javim. Ali preko dana sigurno. Ajd posalji mi mob na mail, pa se cujemo sutra. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Moze, kad bi iso ? sta vozis :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2 :: :: :: Aj sutra...? Za vikend nisam tu :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: Drago mi je da imam srodnike :) Moze,taman sad kad je ovo savrseno vreme :: :: :: :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
E Milunka brate sad si me razocarao. Ja sam mislio da ces ti da pricas o kamionima sleperima i automobilima i cistoj fizici tj microsttuteringu ti ovde podstices na neke normalne zivotne aktivnosti. Jos si se raspisao o zivotu i delu savremenog coveka..Ih bre,sta se desi od onakvog coveka ? :)
Elem,sto se tice zapada nemoj misliti da tamo cvetaju ruze. Tamo ti je jos gore sto se tice samog sistema jer je tamo sve daleko vise kontrolisano nego ovde.Sve je izvestaceno,isprani su im mozgovi,ljudi funkcionisu u stilu zombija. Ekonomski je jasno da su osetno napredniji ali nemaju ono sto mi Srbi imamo a to je ta nasa Srpska dusa ,osecaj,mi znamo da zivimo..Toga na zapadu ima jako malo..
Veruj mi,u bukvalnom smislu ovde se zivi najbolje,mislim konkretno po pitanju slobode generalno.Da je Srbija ekonomski stabilnija zemlja ovo bi bio raj. Svugde na zapadu moras da radis od jutra do sutra..Sve ti je obezbedjeno i sve mozes da imas ali sve moras i da platis.Takav je sistem.U Srbiji je sve free ali opet nismo zadovoljni. Ok.Sa razlogom nismo jer smo dosta propatili kao narod,embargo,bombardovanje,smenjivanje politicke scene i cedjenje drzavnih resursa koji je dosao od naroda a narod sve siromasniji a nema gde da radi i od cega da zivi.
Nama treba kolektivna svest koje nema,od zapada smo prihvatili samo najgore i tome sve vise tezimo a nemamo standard da opstanemo..Imamo tendenciju da sami sebe upropastimo. Nije zapad kriv koliko smo mi sami,stoji da su nas izmanipulisali ali u vecoj meri smo mi ti koji smo prihvatili sve ono nemoralno i lose i prigrlili kao dobro. Mogli smo da kazemo dosta ali niko se nije bunio jer smo dosegli takav nivo na kojem sada pocivamo.
Nisam Dexter i nije mi upuceno pitanje ali posto je javno izneseno smatram da svako moze da odgovori...
Naravno da su cesta ovakva prepucavanja pogotovu kad u njima ucestvuje desko od 17 godina koji se odusevljava robom sa buvljaka... i jos pri svemu tome ubedjuje da se tamo moze naci puno dobrih stvari...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Dexteru da li su cesta ovakva glupa prepucavanja :: :: ::
:: Moram jednom da dam recimo caletu da procita ovakvu temu i kad me bude pitao `oko cega ovi izgibose?` da mu lepo objasnim da se radi o igrackama :: :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.