Lepo je procitati da chlanstvo razmishlja o nachinima i reshenjima glede spasavanja ovoga sto drzavom zovemo. Ja sam doduse star, mozda previse umoran, defetista chak, ali za ovaj nash plitjak od naroda i drzave nema spasa. Da li je u pitanju losh genetski materijal, opshta iskvarenost, prosecan IQ od 12.6 ili sta vec je totalno nebitno. Slusam glasachki lesh zadnjih par dana i odusevljeni su merama Vlade i Bajke. Svrshavaju na dvajs posto smanjenja plata povlashtjenih u javnim sluzbama - najzad vlast koja uzima sretjnicima a daje ubogima - powered by Gospodar Vutchitch aka Robin Of The Hood. Opshte ludilo dok Vlada i Bajka ebu u zdrav mozak, uz preglasno svrshavanje.
Planirao sam iduce godine GPU da uzmem neku GTX 860 npr, ali verovatno ce se to preskociti, jer realne potrebe nemam za tim, a masina ce da gura jos dugo, zadovoljan sam :-D Bem ti drzavu :-D
:: :: Ako nisi glasao onda nemas prava ni da kukas.. :: Volim koji pljuju DOS ,DSS DS SNS i ostale a ne izlaze na izbore a prvi su da pljuju.. :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Bas tako, ne glasam od svoje 18-e godine :: :: jer nemam za koga da glasam, :: :: a isti nam se likovi vrte koliko ja vidim vec 20 godina, :: :: samo menjaju boje i nazive.. :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Debili retardiranu, a kako majke im ocekuju povecanja budzeta zbog povecanja IT pdv-a na 20% !?!?!? :@@ Ionako ljudi jedva se krpe da kupe nesto iole bolje a sada sa povecanjem PDV-a ima da opadne prodaja, maloumnici glupi, jaooo, kad ce doci dan kada ce lepo da gori BG sa ovima na vlasti :@
ja zivota mi ali zivota mi ne mogu da razumem neke stvari, da li bre ljudi moze da budu toliko debili i retardirani da donose idiotske odluke, znaci ono sto je u razvoju treba da se omoguci da bude dostupno svima a ono stetno i lose i nepotrebno sto ljudima steti e tu neka rokaju da podignu malo ljudsku pozornost, naravno na njihovu korist.....a oni bre majku mu sve suprotno rade od normalnog i potrebnog :@@@
:: Ja bih nabio cene na cigarete to je tvoj izbor truj se ako hoces :: plati taj luksuz jer to jeste luksuz isto kao i za alkohol i slicne stvari. :: :: Ali ovako i ono malo sirotinje ce da ostane u srednjem veku bez racunara, :: zabole njih jako da budemo napredni informisani i u korak sa svetom.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
A onda se oslonis na oglase i shvatis da je tamo jos skuplje nego u prodavnici.
1090t lik sa benca prodaje za 120e, pa onda frikovi sa KP isti prodaju po 150-160e. gtx670 za 265e gtx580 ima nekoliko komada preko 200e 5850 reparirane u emiju za 6k sto su se kupovale, sada ih prodaju za 90e
kulturno clanovi sa preko 30-50 pozitivnih ocena prodaju samsungove ssd-ove, po istim cenama kao u prodavnici, neki cak i prednjace.
Mislili ste da ćete zauvek moći besplatno da slušate Cecu, Karleušu i Mileta Kitića, i to samo zato što ste kupili neke tamo `Hasvele`, `Keplere` i ostale gluposti? Konačno se neko setio da uvede red i u ovu Srbiju, dosta je bilo javašluka i krađe! xD
Muzicki dinar nema svrhu nigde u svetu ali zato gle cuda u Banana Republic itekako ce da zazivi .... PDV 20 % muzicki dinar... osecam od sledece godine ako hoces da kupis Opel,VW,Audi,Bmw,Nissan,Mazda.. bice pdv 40% jer nisi uzeo Fiat 500 L samo polako bice i ovo ...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
` Uskoro će se u raspodelu muzičkog dinara, najavilo je više učesnika, uključiti i četvrta organizacija, koja će štititi prava pisaca, pa će njima ići namet od štampača, skenera i aparata za fotokopiranje. `
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.