Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
ATI Asus 5870 Test Review
STRANA 4 OD 4
SkyFire Re: @skym8 23.12.2009. 14:46 #173655

status: user
broj poruka: 18472
Pa i ne renda ih uopste jer ne vrsi tu funkciju.Jednostavno igras igru bez tih efekata!
Video si npr u Batman igri kako je kad iskljucis fiziku i kad ukljucis.E ATI korisnici igraju onako klot,kao kad iskljucis fiziku..Po meni je mnogo lepse sa fizikom ali problem je sto nema mnogo naslova,tj ne naslova sa podrskom njih ima vec nema kvalitetnih igara sa dobro odradjenom grafikom gde ce taj nivo efekata plus da jos bolje dodje do izrazaja..
U sledecoj godini bi trebalo da se i to iskristalise.

The Way It`s Meant To Be Played

::
:: i pravo da ti kazem covece jedva cekam da izadje samo da uporedim karte, a isto tako mi nije jasno kako nvidia ima fiziku a ati kao nema pa kako ih onda renda u igrama bro?
:: Don`t drink and drive take joint and fly
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish A nema ni grafike koja 23.12.2009. 14:53 #173656

broj poruka: 7285
bi neometano ispostovala fiziku u svim igrama koje dolaze(uz razuman gubitak FPS-a).

Pa desi ti bro,jesi ziv?

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

SkyFire Re: A nema ni grafike koja 23.12.2009. 15:01 #173663

Ima,ima..GTX295 to sasvim dobro radi..Sa 60+ FPS sa najjacim detaljima u fizici sta bolje treba..Probao sam i sa GTX280 veruj mi da radi odlicno u rezoluciji 1680x1050 sa HI detaljima u igri..

Evo me tebra,tu sam,gde si ti?Tebe nema da se javis..

Ishmerish Re: Re: A nema ni grafike koja 23.12.2009. 15:05 #173666

broj poruka: 7285
Ma nisam mislio na batman-a i ostale graficki nezahtevne igre koje za sada podrzavaju fiziku.
Vise sam pucao na krizu 3 ili na neki drugi slabo optimizovan naslov koji ce izaci u futuri.

U frci sam matori,imam serious boat trip problema,i dok nekom ne pustim krv nece da se rese

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Ima,ima..GTX295 to sasvim dobro radi..Sa 60+ FPS sa najjacim detaljima u fizici sta bolje treba..Probao sam i sa GTX280 veruj mi da radi odlicno u rezoluciji 1680x1050 sa HI detaljima u igri.
:: Evo me tebra,tu sam,gde si ti?Tebe nema da se javis.
SkyFire Re: Re: Re: A nema ni grafike koja 23.12.2009. 15:09 #173673

Da kapiram..Ti mislis na realni rendering i buduce naslove..Ima toga,malo podgusuje grafiku..Ali kapiram da ce nova serija sa novim chipom Fermi taj `problem` resiti.Do sad je uvek bilo tako da sa pojavom svakog novijeg chipa imamo i bolji rendering i bolje performanse u novijim igrama ..Naravno nova tehnologija i napredak to donose..
Ako Crysis 3 bude mnogo zahtevan i ta fizika ako bude drala GTX295 bicu primoran da ubacim jedan GTS250 za fiziku i milina..

_________________________________________________________________________________
Tebra vidim ja da si ti vec neko vreme nervozan..Nemoj gubiti zivce,samo polako,sve mora da legne na svoje..

:: Ma nisam mislio na batman-a i ostale graficki nezahtevne igre koje za sada podrzavaju fiziku
:: Vise sam pucao na krizu 3 ili na neki drugi slabo optimizovan naslov koji ce izaci u futuri
:: U frci sam matori,imam serious boat trip problema,i dok nekom ne pustim krv nece da se rese
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Ima,ima..GTX295 to sasvim dobro radi..Sa 60+ FPS sa najjacim detaljima u fizici sta bolje treba..Probao sam i sa GTX280 veruj mi da radi odlicno u rezoluciji 1680x1050 sa HI detaljima u igri.
:: ::
:: :: Evo me tebra,tu sam,gde si ti?Tebe nema da se javis.
STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs