Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Preminuo patrijarh Pavle
STRANA 4 OD 5  
SkyFire @Bax 17.11.2009. 02:14 #159213

status: user
broj poruka: 18472
Sta je sa tobom?Nema te..Si ziv covece?Kako renda sad masina?Ima li kakvih novih slika?
I ja se zivinjavam za ovaj teski off!

Green Green Grass Of Home

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pasduh Re: @pasduh 17.11.2009. 02:15 #159215

broj poruka: 451
I vise ti je nego potrebno da procitas, jer ocito da ti ovaj kompjuter ispred tebe nije dovoljan. Ja ne pobijam evoluciju coveka (ne znam kao si samo dosao do tog, na osnovu kojih reci) ali ti brkas osnovne pojmove i zato ti je potrebna knjiga pa mi onda pricaj o cinjenicama.

one way or another

:: Ne moram da citam Darvinovu knjigu da bih shvatio i prihvatio cinjenicu evolutivni proces kroz niz pozitivnih adaptivnih genetskih mutaciija. One se desavaju svakodnevno oko nas. Sa virusima, bakterijama i insektima je to ocigledno jer je njima potreban kratak vremenski period da evoluiraju. Kompleksnijim organizmima (primati) treba duze
:: Osporavajuci evoluciju coveka osporavas apostulate i principe na osnovu kojih se bazira sama nauka. A nauka je samu sebe dokazala bezbroj puta, recimo kroz taj tvoj kompjuter koji koristis upravo
::
:: JOL
pasduh Re: ... 17.11.2009. 02:18 #159217

A tek o Tesli i verovanju ima da se nacitas, eeeee.

one way or another

:: Ne moram da procitam tesline dokaze i izvode i teorije i experimente da bih znao da iz uticnice ide naizmenicna struj
:: Izvinjavam se ljudima sto sam offtopi
JOSILENKO Re: Ukljuci mozak! 17.11.2009. 02:18 #159219

broj poruka: 1013
Ja sam reko neka mu je laka zemlja
A 100 puta vise cenim Teslu, Sokrata,Da Vincija, Darvina i Ajnstajna nego Pavla. Ja Pavla nisam vredjao nemoj ni ti Darvina.
Tu teoriju su pobili oni sa istim mozgom (malecnim) koji su maltretirali Da Vincija i Galileja i spalili i Djordana Bruna. Ali IPAK SE OKRECE

JOLE

:: @Antilohij
:: Ko je tebi drmao kavez
:: Da li sam ja ovde rekao nesto ruzno ili sam nekog vredjao?!Biti u blagostanju je iritantno ljudima tj pojedincima?!Vama u glavi definitivno nesto fali i patite od neke retke i neizlcive bolesti koja vam je zapatila dusu.Pred ocima vam je samo crno pa ste naucili da mrzite jedni druge i da vam ljudi smetaju samim tim sto se izdvajaju po necemu od drugih
:: Pogledajte sta od teme stvarate i koliko mrznje izbija zbog razlicitosti ljudi i njihovih uverenja!Sramota
:: @JOSILENK
:: I ti brate si smorio vise sa tim Darvinom.Ta teorija ne da ne pije vodu vec je odavno pobijena!Tema je odati cast Patrijarhu a vi pricate o hebenom Darvinu i majmunima!Svasta
:: Green Green Grass Of Home
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Ukljuci mozak! 17.11.2009. 02:24 #159222

Hebo te kako mi je ovo smesno.Kao deca u osnovnoj skoli.Sta sad ako vredjam Darvina hoces da me istuces?
Pa nije moj Pavle niti je tvoj Darvin pa da pravis takvu podelu.U stvari sam i si vec napravio selekciju i izdvojio tj podelio ljude u dve grupe.Cemu to?Ako smo razlicith ubedjenja i verovanja jel to znaci da sad treba da zaratimo jedni sa drugima i da se pobijemo.Ti nikad ne mozes shvatiti ono sto ja pricam kao sto ja ne razumem tebe sto ti govoris tj razumem ali nemam isto misljenje.To se zove suprotnost misljenja.Tu jednostavno treba staviti tacku i prekinuti daljnju raspravu.Zar nisam u pravu?Tema.Moze li se drzati teme?

Ja Pavla nisam vredjao nemoj ni ti Darvina.
:: Tu teoriju su pobili oni sa istim mozgom (malecnim) koji su maltretirali Da Vincija i Galileja i spalili i Djordana Bruna. Ali IPAK SE OKRECE
:: :: @Antilohij
:: :: Ko je tebi drmao kavez
:: :: Da li sam ja ovde rekao nesto ruzno ili sam nekog vredjao?!Biti u blagostanju je iritantno ljudima tj pojedincima?!Vama u glavi definitivno nesto fali i patite od neke retke i neizlcive bolesti koja vam je zapatila dusu.Pred ocima vam je samo crno pa ste naucili da mrzite jedni druge i da vam ljudi smetaju samim tim sto se izdvajaju po necemu od drugih
:: ::
:: :: Pogledajte sta od teme stvarate i koliko mrznje izbija zbog razlicitosti ljudi i njihovih uverenja!Sramota
:: :: @JOSILENK
:: :: I ti brate si smorio vise sa tim Darvinom.Ta teorija ne da ne pije vodu vec je odavno pobijena!Tema je odati cast Patrijarhu a vi pricate o hebenom Darvinu i majmunima!Svasta
:: :: Green Green Grass Of Home
pasduh Re: Re: Ukljuci mozak! 17.11.2009. 02:31 #159226

Cenis onoliko koliko znas o njima. To sto ti njih vise cenis to je tvoja stvar. A sad mi objasni gde ja to vredjam `tvog` Darvina ili cuti zauvek na tu temu kad sam ja u pitanju.
Za Teslu ti jos jednom ponavljam, od njega bi imao sta da naucis o veri. Vidi i Sokrat je verovao a i DaVinci, ma ko bi rekao.

one way or another

:: Ja sam reko neka mu je laka zemlj
:: A 100 puta vise cenim Teslu, Sokrata,Da Vincija, Darvina i Ajnstajna nego Pavla. Ja Pavla nisam vredjao nemoj ni ti Darvina
:: Tu teoriju su pobili oni sa istim mozgom (malecnim) koji su maltretirali Da Vincija i Galileja i spalili i Djordana Bruna. Ali IPAK SE OKRECE
:: :: @Antilohij
:: :: Ko je tebi drmao kavez
:: :: Da li sam ja ovde rekao nesto ruzno ili sam nekog vredjao?!Biti u blagostanju je iritantno ljudima tj pojedincima?!Vama u glavi definitivno nesto fali i patite od neke retke i neizlcive bolesti koja vam je zapatila dusu.Pred ocima vam je samo crno pa ste naucili da mrzite jedni druge i da vam ljudi smetaju samim tim sto se izdvajaju po necemu od drugih
:: :: Pogledajte sta od teme stvarate i koliko mrznje izbija zbog razlicitosti ljudi i njihovih uverenja!Sramota
:: :: @JOSILENK
:: :: I ti brate si smorio vise sa tim Darvinom.Ta teorija ne da ne pije vodu vec je odavno pobijena!Tema je odati cast Patrijarhu a vi pricate o hebenom Darvinu i majmunima!Svasta
Daum Re: ... 17.11.2009. 02:34 #159228

broj poruka: 12811
Nemam reci za tvoj nivo (ne)inteligencije kada tako primitivno gledas stvari i poredis naseg Patrijarha sa Ajnstajnom, Kobejnom itd...

Da sam na tvom mestu, stavio bih prst na celo i duboko se zapitao....

:: Sto se tice religije Ajnstajn je to najbolje objasnio
:: `... The word God is for me nothing more than the expression and product of human weaknesses, the Bible a collection of honorable, but still primitive legends which are nevertheless pretty childish. No interpretation no matter how subtle can (for me) change this. These subtilized interpretations are highly manifold according to their nature and have almost nothing to do with the original text. For me the Jewish religion like all other religions is an incarnation of the most childish superstitions.
:: Sto se tice Pavla neka mu je laka zemlja. Ali ljudi postaju subjektivni cesto glorifikuju pokojnika (recimo isto je bilo i sa Djindjicem, kenedijem, Kobejnom...). Bio je izuzetno skroman covek i verovatno nije bio zao po prirodi.
:: Da li se crkva mesala u politiku dok je Pavle bio na njenom tronu - jeste (zakoni, statut Vojvodine, a bogami i neke druge stvari... )
:: http://img45.imageshack.us/img45/9854/trojkaxx1.jp
:: Ali ponovo, kad pogledam kakvi su episkopi i vladike SPC, Pavle je daleko najbolj
Antilohije lele 17.11.2009. 02:40 #159232

broj poruka: 690

ovaj bi i da se bije, preti ljudima, a predstavlja se kao veliki vernik i filantrop.
Sine pa ja kad bi ti izasao iz kaveza ti bi se prestravio, stvarno :)

SkyFire hahahah. 17.11.2009. 02:45 #159234

Problem je upravo sto ti kavez i prilici pa ces u njemu i ostati
Evo vec sam prestravljen od same pomisli koliko mi banana treba da te zadrzim u tom kavezu :) Skup si za odrzavanje.

JOSILENKO ... 17.11.2009. 02:48 #159236

broj poruka: 1013
@pasduh
Nisam se tebi obratio nego skaju, vidis citat. Sto se tebe tice u pitanju je nesporazum, izgleda od pocetka. BTW Sokrat je dokazano bio agnostik i nije verovao u bogove. A i za Da Vincija je vrlo verovatno. Tesla je bio sin popa, verovao je u boga. I vise ga cenim od Pavla
@sky
Nece se bijemo :) nemoj da vredjas ljude koje ja cenim, OK?
@daum
zapitao sam se i i dalje cenim vise Ajnstajna (i Teslu, i Darvina, I Da vincija i Mihajla Pupina) vise nego Pavla. Za Kobejna me briga, naveo sam to kao primer posthumne glorifikacije, nadam se da razumes. Inace sam ateista, i smrt patrijarha me pogodila isto kao i smrt pape ili dalaj lame.
Inace moja inteligencija je izmerena u vise navrata, od strane strucnijih ljudi od tebe. Ne uzimam je kao argument u razgovorima sa neistomisljenicima, a mogao bi jer spadam u 5% najinteligentnijih. Sto znaci, od 100 ljudi na ovom forumu verovatno su samo 5 inteligentnija od mene. Neznatno.

JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 17.11.2009. 02:52 #159237

...vas nekolicina ateista, neverinka, ili ljudi `otvorenih razmisljanja` slobodno zadrzite svoje misljenje za sebe ili otvorite temu pa se raspravljajte do mile volje, jer poenta ove teme nije sta vi mislite ili ne mislite o veri i bogu, vec odajemo postu jednom velikom coveku na jedan simbolican nacin, ma koliko on mali i nebitan bio, pa iako on nije delio pare na sve strane ili bog zna sta napravio bolju situaciju u srbiji, mi koji verujemo u boga njega vidimo kao sveca jer je jedan od izuzetno retkih, ako ne i jedina osoba u srbiji koja je u svoj crnini i zlu koje zraci u Srbiji, ostao na pravom putu dobrote i video dobrotu cak i tamo gde je nije bilo...

Uloga patrijarha i nije da poboljsava situaciju gradjanima, Slavuj. Za to nam sluzi vlast i skupstina, vec je da duhovno bude zvezda vodilja svim vernicima da ostanu na pravom putu i nikada ne izgube veru u boga, u zivot ili bolje sutra...

Daum Re: ... 17.11.2009. 02:58 #159238

Ajoj... glorifikacija svoje licnosti kroz textualne poruke nikako nije podloga naseg vidjenja tebe kao inteligentne osobe... Te su price za malu decu, a jos manje za jedan forum...

Da si dovoljno inteligentan ne bi bilo potrebe za takvim izjavama, jer iole inteligentna osoba zna da narcisticko ponasanje je bolest i samim tim, cak i da je takva ne bi izjavljivala takve tvrdnje niti se postavljala iznad svih u svojoj okolini. Zao mi je, ali sam si u svojoj tvrdnji `najinteligentniji`. Razmisli samo... to je ponasanje deteta od 8 godina...

:: @pasduh
:: Nisam se tebi obratio nego skaju, vidis citat. Sto se tebe tice u pitanju je nesporazum, izgleda od pocetka. BTW Sokrat je dokazano bio agnostik i nije verovao u bogove. A i za Da Vincija je vrlo verovatno. Tesla je bio sin popa, verovao je u boga. I vise ga cenim od Pavl
:: @sk
:: Nece se bijemo :) nemoj da vredjas ljude koje ja cenim, OK
:: @dau
:: zapitao sam se i i dalje cenim vise Ajnstajna (i Teslu, i Darvina, I Da vincija i Mihajla Pupina) vise nego Pavla. Za Kobejna me briga, naveo sam to kao primer posthumne glorifikacije, nadam se da razumes. Inace sam ateista, i smrt patrijarha me pogodila isto kao i smrt pape ili dalaj lame
:: Inace moja inteligencija je izmerena u vise navrata, od strane strucnijih ljudi od tebe. Ne uzimam je kao argument u razgovorima sa neistomisljenicima, a mogao bi jer spadam u 5% najinteligentnijih. Sto znaci, od 100 ljudi na ovom forumu verovatno su samo 5 inteligentnija od mene. Neznatno
pasduh Re: ... 17.11.2009. 02:58 #159239

Opet moram da ti preporucim pisanu rec i da potrazis raliku izmedju agnostika (i da znam zasto je Sokrat morao da ispije casu otrova) i ateiste, sto se tice DaVincija to vrlo verovatno zaboravi.

Ukoliko je doslo do zabune s moje strane u vezi tvog posta ja se izvinjavam.

one way or another

:: @pasduh
:: Nisam se tebi obratio nego skaju, vidis citat. Sto se tebe tice u pitanju je nesporazum, izgleda od pocetka. BTW Sokrat je dokazano bio agnostik i nije verovao u bogove. A i za Da Vincija je vrlo verovatno. Tesla je bio sin popa, verovao je u boga. I vise ga cenim od Pavl
Antilohije Re: hahahah. 17.11.2009. 03:00 #159240

Pa eto, ako sam dobro prebrojao dvojici si pretio batinama, vredjas koga stignes, vices nesto besmisleno `Sramota! Sramota!`, niko ne razume sta. Pre da si sam kandidat za kavez :)

:: Problem je upravo sto ti kavez i prilici pa ces u njemu i ostati
:: Evo vec sam prestravljen od same pomisli koliko mi banana treba da te zadrzim u tom kavezu :) Skup si za odrzavanje.
gliga79 Kakva glupost 17.11.2009. 03:06 #159242

broj poruka: 4641
Kakve veze ima Darvin sa Nikolom Teslom, i sa Partrijahom Pavlom obojica? Kakve veze ima i kako moze da se poredi (sta se vise ceni) Ljudi jel se pravite il ste stvarno totalno nepismeni (Pojedini)???

RESISTANCE IS FUTILE

SkyFire Re: Re: hahahah. 17.11.2009. 03:10 #159243

Opusti se covece.Nisam pretio dvojici vec samo jednom koji je zasluzio.I to nije bila pretnja vec poziv na duel oci u oci sto ne znaci da ce se ishod zavrsiti batinama.
Ovo za Josilenka sam se nasalio ali ti pokusavas da izvrnes situaciju i to veoma bezuspesno.Vredjam koga stignem?Ajde nadji samo uvredu osim jednoj istoj osobi kojoj sam se obratio na isti taj malo grublji nacin!Znaci generalizujes i opet pokusavas da izvrnes situaciju i to opet bezuspesno.Niko nista ne razume?Pa ocigledno jer pricam nemusti jezik.Cim neko `propoveda` stav da ljudi treba da se slazu i da se okrecu ka dobrim stvarima i skupljaju pozitivnu energiju naravno da niko nista ne razume jer smo naucili da se medjusobno mrzimo i svadjamo-tipicna srpska posla.
Eh sad,ja tebe `lebom ti mene kamenom.Jos te hranim bananama - znas li ti covece koliko su danas banane? a ti mene hoces da strpas u kavez.E to ti sta ti je zivot.Za cas se ljubimac okrene protiv gazde

:: Pa eto, ako sam dobro prebrojao dvojici si pretio batinama, vredjas koga stignes, vices nesto besmisleno `Sramota! Sramota!`, niko ne razume sta. Pre da si sam kandidat za kavez :
:: :: Problem je upravo sto ti kavez i prilici pa ces u njemu i ostati
:: :: Evo vec sam prestravljen od same pomisli koliko mi banana treba da te zadrzim u tom kavezu :) Skup si za odrzavanje.
tpk Stvarno se ponasate kao deca. 17.11.2009. 03:20 #159244

broj poruka: 30
Ostavite religijska prepucavanja pubertetlijama, ako tad niste raspravljali o religiji sad je stvarno smesno. Mrzelo me je da citam celu temu jer ima stvarno gomila gluposti, neko je cak napisao da je Ajnstajn izumeo atomsku bombu, mislim...

U vezi sa Pavlom:

Vernici misle da je Pavle bio veliki duhovnik i mozda cak i svetac, ako jeste SPC o tome odlucuje, a ne vi ovde. Podrazumeva se da ateisti misle da je obican covek i da im je svejedno i za SPC i sta ona kaze tako da ne vidim zasto bi oko toga bila ikakva rasprava: svakom svoje.

E sad, postoje neke stvari o kojima se moze raspravljati, npr: da li je Pavle realno ucinio nesto za Srbiju i Srbe ili samo duhovno (vernicima). da li je bio Slobin covek (i da li je partrijarh German pre njega bio Titov covek) ili ne itd. ali tome stvarno ne bi trebalo da ima mesta na jednom forumu sajta o racunarima. Idite na Google Wave pa se tamo svadjajte do mile volje.

Jedina stvar u vezi sa politikom koju cu reci je ovo: ne svidja mi se sto je proglaseno 3 dana zalosti za smrt poglavara crkve u zemlji koja tvrdi da je sekularna. Ako je zemlja sekularna, onda je sekularna, bez izuzetaka. Medjutim svi mi dobro znamo veze izmedju SPC i svih vlasti u poslednjih 25 god, tako da...

I za kraj - RIP Pavle.
Antilohije Re: Re: Re: hahahah. 17.11.2009. 03:20 #159245

Ako je neko pokvario ovu temu ili napisao nesto neprikladno, to si bio ti sinak. Misli o tome...

:: Opusti se covece.Nisam pretio dvojici vec samo jednom koji je zasluzio.I to nije bila pretnja vec poziv na duel oci u oci sto ne znaci da ce se ishod zavrsiti batinama
:: Ovo za Josilenka sam se nasalio ali ti pokusavas da izvrnes situaciju i to veoma bezuspesno.Vredjam koga stignem?Ajde nadji samo uvredu osim jednoj istoj osobi kojoj sam se obratio na isti taj malo grublji nacin!Znaci generalizujes i opet pokusavas da izvrnes situaciju i to opet bezuspesno.Niko nista ne razume?Pa ocigledno jer pricam nemusti jezik.Cim neko `propoveda` stav da ljudi treba da se slazu i da se okrecu ka dobrim stvarima i skupljaju pozitivnu energiju naravno da niko nista ne razume jer smo naucili da se medjusobno mrzimo i svadjamo-tipicna srpska posla
:: Eh sad,ja tebe `lebom ti mene kamenom.Jos te hranim bananama - znas li ti covece koliko su danas banane? a ti mene hoces da strpas u kavez.E to ti sta ti je zivot.Za cas se ljubimac okrene protiv gazde
:: :: Pa eto, ako sam dobro prebrojao dvojici si pretio batinama, vredjas koga stignes, vices nesto besmisleno `Sramota! Sramota!`, niko ne razume sta. Pre da si sam kandidat za kavez :
:: :: :: Problem je upravo sto ti kavez i prilici pa ces u njemu i ostati
:: :: :: Evo vec sam prestravljen od same pomisli koliko mi banana treba da te zadrzim u tom kavezu :) Skup si za odrzavanje.
:: :: ::
:: :: :: Green Green Grass Of Home
SkyFire Re: Re: Re: Re: hahahah. 17.11.2009. 03:26 #159246

Ajoj `tata` al si ti neki prek covek.Pa gde to zakljuci da sam ja pokvario temu?Uh cekaj da se zamislim?Mislim,mislim...Mmmmmm..
Da nije Magarac kriv?Uh,ja se izvinjavam,kud i pomenu ovu plemenitu zivotinju.
Evo jel mi sad oprosteno? :)

:: Ako je neko pokvario ovu temu ili napisao nesto neprikladno, to si bio ti sinak. Misli o tome..
:: :: Opusti se covece.Nisam pretio dvojici vec samo jednom koji je zasluzio.I to nije bila pretnja vec poziv na duel oci u oci sto ne znaci da ce se ishod zavrsiti batinama
:: :: Ovo za Josilenka sam se nasalio ali ti pokusavas da izvrnes situaciju i to veoma bezuspesno.Vredjam koga stignem?Ajde nadji samo uvredu osim jednoj istoj osobi kojoj sam se obratio na isti taj malo grublji nacin!Znaci generalizujes i opet pokusavas da izvrnes situaciju i to opet bezuspesno.Niko nista ne razume?Pa ocigledno jer pricam nemusti jezik.Cim neko `propoveda` stav da ljudi treba da se slazu i da se okrecu ka dobrim stvarima i skupljaju pozitivnu energiju naravno da niko nista ne razume jer smo naucili da se medjusobno mrzimo i svadjamo-tipicna srpska posla
:: :: Eh sad,ja tebe `lebom ti mene kamenom.Jos te hranim bananama - znas li ti covece koliko su danas banane? a ti mene hoces da strpas u kavez.E to ti sta ti je zivot.Za cas se ljubimac okrene protiv gazde
:: :: :: Pa eto, ako sam dobro prebrojao dvojici si pretio batinama, vredjas koga stignes, vices nesto besmisleno `Sramota! Sramota!`, niko ne razume sta. Pre da si sam kandidat za kavez :
:: :: :: :: Problem je upravo sto ti kavez i prilici pa ces u njemu i ostati
:: :: :: :: Evo vec sam prestravljen od same pomisli koliko mi banana treba da te zadrzim u tom kavezu :) Skup si za odrzavanje.
:: :: :: ::
:: :: :: :: Green Green Grass Of Home
Zmajko ... 17.11.2009. 03:51 #159247

broj poruka: 1228
bas bih voleo da vidim nekoga ko je spreman da vodi zivot kakav je preminuli gospodin zagovarao... a ne samo teoretisanje. u komsiluku neko dete nema uslova za normalan zivot, a ovde se ljudi razbacuju sa parama na nekakve entuzijast komponente. i bas nekako srazmerno kolicini grehova i para izgleda da raste i vera... bojazljivo ali sigurno. griza savesti je cudo.

off:
a ti klempavi prestani da izigravas nekog klempavog osnovca mafijasa od 30 kila i da glumis ovde neko ludilo, smesan si vise nego u prirodi. da vredis cimanja pa bih se i nalazio sa tobom. ovako, kad vidim komentare shvatim da si u stvari deriste klempavo i razmazeno...... tvoja potreba za paznjom i centriranjem je posao za psihica. i vrati onog gej djavolka za avatar vise ide uz tvoju licnost.
gliga79 Zmajko 17.11.2009. 04:17 #159248

broj poruka: 4641
Sta tebe briga za Neciji zivot, i ko ima za entuzijast komponente? Ti verovatno nemas pa si drveni advokat.
Bre covece ni jednu pametnu ne cuh od tebe u vezi hardvera. Samo ko neka baba simana. Ubacis se i lupis glupost. Oces da se svadjas. Ovde nema ban pa si zapucao ko mutav.
Kazi bar nesto sto se tice hardvera ili softvera.

RESISTANCE IS FUTILE

:: bas bih voleo da vidim nekoga ko je spreman da vodi zivot kakav je preminuli gospodin zagovarao... a ne samo teoretisanje. u komsiluku neko dete nema uslova za normalan zivot, a ovde se ljudi razbacuju sa parama na nekakve entuzijast komponente. i bas nekako srazmerno kolicini grehova i para izgleda da raste i vera... bojazljivo ali sigurno. griza savesti je cudo
:: off
:: a ti klempavi prestani da izigravas nekog klempavog osnovca mafijasa od 30 kila i da glumis ovde neko ludilo, smesan si vise nego u prirodi. da vredis cimanja pa bih se i nalazio sa tobom. ovako, kad vidim komentare shvatim da si u stvari deriste klempavo i razmazeno...... tvoja potreba za paznjom i centriranjem je posao za psihica. i vrati onog gej djavolka za avatar vise ide uz tvoju licnost.
GAMER4LIFE !!!! 17.11.2009. 05:10 #159249

broj poruka: 839

Hahhaha samo se raspravljate svi prepametni strasno, cak se ljudi na racun mrtvog coveka sprdaju i daju povod za raspravu o totalno drugim temama...

Peconi86 Re: Stvarno se ponasate kao deca. 17.11.2009. 05:36 #159251

broj poruka: 61
Ja sam napiso, i da nije on licno napravio bombu ali je bio za to da se `izumi` atomska bomba pripomogao je!Verovatno da njega nije bilo atomska nebi ni postojala!Dok je Tesla npr. o svojim tajnim oruzijem mnogo pametnije postupio i to govori koliko je veliki covek bio....!Ali to nije ni bitno nego je bitno koliko je Patrijarh Pavle veliki covek bio, jednostavno dobrog srca!!!!! I mislim da ga svi trebamo upamtiti kao dobrog coveka sa dobrim namerama!!!!

:: Ostavite religijska prepucavanja pubertetlijama, ako tad niste raspravljali o religiji sad je stvarno smesno. Mrzelo me je da citam celu temu jer ima stvarno gomila gluposti, neko je cak napisao da je Ajnstajn izumeo atomsku bombu, mislim..
vfilipov Вјечнаја памјат 17.11.2009. 05:59 #159253

Човек није настао од мајмуна, него су обе линије (примати и хоминиди) настале из заједничког претка. Толико о `познавању` науке.

А што се тиче вашег мишљења о цркви, патријарху и осталим питањима којима у овој теми није место цитираћу једну поруку из Облака у бермудама: `Мишљење је као и дупе. Свако га има`.

Ако не верујете, барем поштујте. Ваљда вас на то обавезује `глобалистичка теорија толеранције`.

П.С.
Не знам одакле вам идеја да верници слепо верују да је свет настао 23. октобра 4004. г. пре Христа (теорија Џејмса Ашера из 17. века)?
Peconi86 Re: Вјечнаја памјат 17.11.2009. 06:38 #159254

Ако не верујете, барем поштујте. Prava recenica!!!Svaka cast!!!!!
STRANA 4 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs