**CS** Nije bilo lose,ocekivao sam vise ljudi. Ako je suditi po pricama, eseses me je razocarao (sorry m8t, ocekivao sam mnogo vise od tebe), a koga bih stvarno izdvojio je limunche! Znaci decko igra zlo dobro, ima jako dobar skill. SVAKA CAST LIMUNCHE! Ja sam onako igrao, malo sam zezao pilitjarem.. (videlo se da sam zardjao) Nadam se da ce nas u nedelju biti vise i da ce biti bolje table (meni omiljena je aztec).
Pozdrav svima, pa cemo opet na okrshaj u nedelju.
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Evo moze okrsaj u nedelju u 21:00 h ? Server cemo reci taj dan malo kasnije i zagrevajte se malo pa da u 21 krenemo zvanicno :).
Pozdrav!
:: **CS* :: Nije bilo lose,ocekivao sam vise ljudi :: Ako je suditi po pricama, eseses me je razocarao (sorry m8t, ocekivao sam mnogo vise od tebe), a koga bih stvarno izdvojio je limunche :: Znaci decko igra zlo dobro, ima jako dobar skill :: SVAKA CAST LIMUNCHE :: Ja sam onako igrao, malo sam zezao pilitjarem.. (videlo se da sam zardjao :: Nadam se da ce nas u nedelju biti vise i da ce biti bolje table (meni omiljena je aztec) :: :: Pozdrav svima, pa cemo opet na okrshaj u nedelju :: :: Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo! :: :: ::
hvala na komplimentima, nije to nista...da vidite vi kako ja igram kad me nece, znaci zlo...ni metak ne opalim vec me ubiju :D marko mi je isao na zivce, nisam mogao da ga ubijem nikako, eseses redovno pod flesom pa samo bezi, *ebe grebe :D , salim se, bilo je zanimljivo iskreno se nadam da ces sledecu partiju odigrati bolje... iako je bilo nas 4-6,7 bila je dobra atmosfera! pozdrav
Ja sam za! Taman do 22h, posle moram da palim, do tada cemo valjda zavrsiti. Za crveni tabor naravno!
Jel igra neko noboot verziju counter-a 1.6? Jel mozete da dodate server? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
E hvala na odgovoru, da znam... Mislio sam da je nesto do te verzije, ali ako je to slucaj jos negde onda je ta opcija iskljucena u noboot verziji... Instaliracu `obicnu`...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ako ima mjesta ja cu u crvene:) :: :: EDIT:@mkukic ja imam i ne mogu da dodam ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.