Sapphire dual slot je vise nego jednostavno hladjenje - podseca na intel Box kuler, a pritom je veoma jednostavno i tiho hladjenje...nije 4850 sama po sebi vrela karta pa da trebaju neki `hit pajpovi` i rebrasti hladnjaci da je ohlade....
:: @dautovic i raic Sa nabudzenim hladjenjem je dobra, kao i GTX480 sa nabudzenim hladjenjem :) :: :: Pozdrav!
...aj taman ste mi dali jednu ideju, kad uradim, postovacu slicke...
ahahahaha...
Pozz...
:: Hvala ljudi.Drago mi je da vam se dopada :: :: :: @Rai :: Agregat ce morati da saceka...Bice sutra ili ovih dana...Sad izlazim iz kuce :: :: @Ba :: Proveri meil :: :: :: DaSickSystem :: ::
Čovek ima 3 GTX 280 (ili tako nečega) u ZLI, a većina nas nema ni dva ATi-ja sa bedni KrosFajr. I mi sad `oćemo da nadjebemo njega. Drugovi, to neće da može.
ko to ima 3x280 !? ovaj balija sto je poludeo na ovoj temi?
:: Čovek ima 3 GTX 280 (ili tako nečega) u ZLI, a većina nas nema ni dva ATi-ja sa bedni KrosFajr. I mi sad `oćemo da nadjebemo njega. Drugovi, to neće da može :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Sada prvi put vidim doticnu temu. Pa ovaj Samir je zreo za Lazu ako je ono sa slike pustio u rad. Uzgred ta kombinacija bi mogla da bude interesantna Milanu Blagojevicu.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Evo za Dautovića i ostale kolege koje ne veruju, tema u kojoj se dotični falio kako je na fantastičan način bacio pare, ali je barem verovatno jedini :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=25945&forid=12&katid= :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Svaka cast za slike, nasmeja me slatko. Ova sa reaktorom je najbolja... mada je kabal nesto malo tanak
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: Ako bi mogao i jedan oveći agregat pored s kablovima ko ruka, ovako bez napajanja nekako nije to to :: Jel moze nuklearni reaktor :: http://img810.imageshack.us/img810/9801/roshtilj02.jp :: :: PS :: Raicu,da nije Tortojeda definitivno bih zaboravio na tvoj predlog :: :: :: :: DaSickSystem
Haha, izvrsno predimenzionisano, ovoj kombinaciji prosto snaga iz ušiju viri, mnogo mi se sviđa.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Ako bi mogao i jedan oveći agregat pored s kablovima ko ruka, ovako bez napajanja nekako nije to to :: Jel moze nuklearni reaktor :: http://img810.imageshack.us/img810/9801/roshtilj02.jp :: :: PS :: Raicu,da nije Tortojeda definitivno bih zaboravio na tvoj predlog :: :: :: :: DaSickSystem
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.