@despot83 Kad kazes preko jel mislis bas na USA ili negde blize ovde? U Americi je najisplatljivije nabaviti ko naravno moze.. Drugar je tako uzeo GTX285 eVGA jos kad se pojavila..Izasla ga povoljno cudo!
Dodje covek na forum posle 7 sati testiranja, kaze svi lazu u vezi GTX460. Baci kosku i svi navalise na Sky fire-a :))))) ccc, a od testova ni traga ni glasa. Ja jos uvek iscekujem te testove, a nadam se da ima jos forumasa, koji bi voleli da pogledaju i prokomentarisu nesto u vezi sa tim. Ne razumem sta je problem?
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Nemas ti decko ni kurac...al da si jadan to je istina, majke mi moje ti mene vishe ne mozes ni da uvredis...kako da me uvradi takav covek, KAKO?!decu nerodjenu da mi psujes mene boli uvo...ne mogu od tebe da se uvredim...
i ja bi popizdeo da me ljudi hvataju vise puta kako branim ili hvalim sebe iz treceg lica sa drugih naloga...a mozda i zovem druge ljude da se reguju kao ovaj dragster...
I nemoj ti menje da opinjes nikada vise! Nisi mi roditelj indijancu...
Na kraju ces na ovom forumu moci da komuniciras samo sa SOBOM, tj sa svoji nalozima, e to bi bila idila, svi se slazu sa tobom...verovatno je to i master plan : )
Salimo se bre malo sto se odma nerviras i psujes, opusti se i nemoj da pretis? :-*
:: @dautovic :: Ja ne znam sta zelis da kazes zaista?Da poznajem tog Drgastera ili da sam ja on?Ne kapiram..Brate to sam napisao jer mi je zapalo za oko nocas kad sam dosao sa posla upravo da nebi doslo do neke svadje bez potrebe jer sam predosertio sta moze da se desi,previse dobro poznajem ljude sa foruma i nacin na koji razmisljaju.Inace slep nisam,video sam kome se ti obracas a ako si primetio izbegavam bilo kakav konflikt sa tobom i raspravu tj fakticki te cak i ignorisem..U cemu je problem?Nisam trebao nista da prokomentarisem ili?Hoces ti da mi se skines sa qrca ili cu ja da te skidam?!Sad se stvarno pitam da li si normalan tj bolestan? :: `Aj polako prst na celo pa pogledaj koju paranoju razvijas!Jos jedna opomena od mene pre nego sto te odjebem konacno jer si krajnje bezobrazan :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
:: :: Ma neće da diraju Sky-a, šta ti je, mnogo ih je zadužio.....ko bi smeo mislim da njega dira ? Evo ja ne znam... :: :: Učinio je ovaj forum ZNATNO boljim :: :: :: edit bato edit :: :: :: :: nemoj da spamujes forum : :: :: :: :: Docice admin opet da te upozorava ne za dupli nalog doduse ovaj put, ali za dupli post : :: :: :: :: :: ::
Ja tebi jednom rekoh da skines te naocare i da shvatis da ima mnogo ljudi koji posmatraju i vide celokupnu situaciju.Ocigledno samo ti mislis da je tvoje misljenje AMIN a da su svaka druga nasuprot tvom misljenje Botova,spamera,trolova i sl.. Uhvatio si se te grupice ljudi koji ovde non stop troluju i pljuju a ti si jedan od predvodnika i to samo zato sto si na zalost pristrasan..E onda posto aduta nemas a ni pameti sto si i dokazao ides putem svog bolesnog ucitelja pa se spustas sto nize prebacivsi sve to na licnu osnovu.. Kad podignes nivo svesti da uspevas da razlucujes da postoje ljudi sa razlicitim stavovima i razmisljanjima,da ti nisi sudija i da ti je od Boga dato da vrsis selekciju bilo gde onda ja i ti mozemo da razgovaramo.Ovako si samo jedno nezrelo dete koje se sve vise pokopava sa svojim glupostima. Bolje biti i spamer nego los covek!
Daj Bre decko jesi ti istazni sudija ovde?Jer ja treba pojedincima da kazem ko sam i sta sam?Kosi ti da meni brojis postove?Moje je pravo da se ja javim kad ja to hocu,dal to bilo sad ili za dve godine moja je volja.Puna je berza takvih kao sto si ti koji vecito truju,razbisti malo razum ako ga imas.Kakav drugi nalog pominjes?Jer ti ovde pozivas na javni linc osoba koji nisu istomisljenici kao ti,uvreda je tvoja jaca strana.
:: Samo cu ti ogvoriti pitanjem: Ko si sad ti?! :: :: :: :: @operato :: :: Daj bre covece uveri nes u ovo sto pricas,daj pusti uporedni test da vidimo dali si u pravu ono sto tvrdis.Na netu postoji gomila testova koja pokazuje suprotno tvojoj tvrdnji.Ili to mozda namerno radis :: :: :: :: @dautovi :: :: Za tebe decko nemam nikakav komentar,vidi se da si od glave do pete crveno obojen,prema tome svaki tvoj komentar je suvisan nimalo nisi objektivan.Nemas porebe da dzabe trujes temu :: ::
Ne bih ja. Meni je ovaj jedan sasvim dovoljan. Oces ti dupli? :P Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
:: A sta ti mislis ko je ovde zaduzen za nickove? : :: :: Oces i ti jedan :: :: Sky sredjuje u pola cene : :: :: @Dragster ne ja samo volim da jebem debile :- :: :: :: :: @Bax2010 jer ti to nov nick ili si ti neko drugi :: :: Pozdrav : :: :: Pa to bato nije normalno!!! :: :: :: :: :: ::
@Gliga Moram da se dogovorim sa adminima,ja samo uzimam procenat kroz ugovor. Moracu da vidim jel moze za tebe nesto sa popustom,ipak se mi znamo ovo..ono.. :) P.S.Imam jedan dupli nalog za tebe ispod zita,to je povoljno,mislim ako te interesuje.Vidim da je pomama sad za tim :)
Al ste spamovali celu temu na 5 strana. Jednostavno ne može jedna tema koja ima reči GTX, ATI, NVIDIA, RADEON i slično da prodje bez prepucavanja na 5 strana...
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.