To sam ja i rekao, i nigde nisam ni rekao da je ogromna razlika naravno da je mala, ali ono poredjenje koje on radi i sa takvim zarom komentarise nema veze s mozgom...
Neke igre i vole brzi CPU, pa pazi kad u Resident Evl imam skoro isti rez u 1680x1050 i 1920x1080 ocigledno da tu nesot ogranicava, ali i tako ira leti tako da ne razmisljam o tome...
I jel ces da nabavis 6870 ? Mozes i referetnu, nereerentni modeli ce mozda imati bolje hladjenje ali ne verujem da ima razlike u OC-u...
:: Rezultati koje je dobio Sky su novom verzijom drivera jos bolji za koji procenat, ali to je totalno nebitno. Ne moze se praviti paralela izmedju ove dve konfiguracije i ova dva testa. Intel na 4200mhz, PII na 3600 ili 3800, 400-600mhz kloka se u maloj meri odrazava na performanse pri rezoluciji od 1680x1050 i ostrim grafickim podesavanjima, isto tako igre u odredjenoj meri vise vole Intel cpu, jako retko se desava a neka daje bolji rez sa PII. Mala je razlika, ali malo tamo malo ovamo, i sam razlika u kartama nije tako velik, i eto problema sa realnim prikazom: :: :: Testovi na netu su sarenoliki. Neki testiraju sve, neki prepisuju testove 460 sa prvim driverima, pa tabele i krajnji rezultatu kada se svukupno pogleda samo mogu da zbune: :: ::
Samo ti stavi P setovanja i pokreni ne diraj rezoluciju.
:: :: Jel znas zbog cega mi je ovo izbacio vantage :: :: http://img705.imageshack.us/img705/7498/15310589.pn :: :: Stavio sam prvo da bude performance samo popeo rezoluciju na fullHD, desilo se kod feature test :: ::
Koliko je kvalitetna ambalaza za Saphire i Gigabyte ?
Nekako mi MSI bar na youtube deluje kao najbolji, sad ne bih merio kvalitet samih kartica/komponenti na osnovu pakovanja ali nesto sto ne skodi moze da pomogne .)
:: @TheBear, Snoopy :: :: Koliko je kvalitetna ambalaza za Saphire i Gigabyte :: :: Nekako mi MSI bar na youtube deluje kao najbolji, sad ne bih merio kvalitet samih kartica/komponenti na osnovu pakovanja ali nesto sto ne skodi moze da pomogne .)
Ono sto mi upada u oci je kutija gde je kartica smestena(kao za jaja) kao i samo pakovanje-karton kada se izvuce iz kutije, ne bitno mada mogli su se potruditi , ipak karta nije jeftina, no nebitno.
Ono sto mi se dopada je hdmi kabl, samo da li je to mini HDMI ili ne mislim na samoj grafici?
Pa svaka karta ima kartonsku kutiju kod bilo kog proizvodjaca da kupis isto ti je... Nije jeftina a nije ni skupa s obzirom sta sve ima i koliko kosta na trzistu...
HDMI kabl je normalan od 1.8m nije mini, a dobije se i Mini Display Port > HDMI adapter.
:: Ono sto mi upada u oci je kutija gde je kartica smestena(kao za jaja) kao i samo pakovanje-karton kada se izvuce iz kutije, ne bitno mada mogli su se potruditi , ipak karta nije jeftina, no nebitno :: :: Ono sto mi se dopada je hdmi kabl, samo da li je to mini HDMI ili ne ?
:: Ono sto mi upada u oci je kutija gde je kartica smestena(kao za jaja) kao i samo pakovanje-karton kada se izvuce iz kutije, ne bitno mada mogli su se potruditi , ipak karta nije jeftina, no nebitno :: :: Ono sto mi se dopada je hdmi kabl, samo da li je to mini HDMI ili ne mislim na samoj grafici?
:: Samo ti stavi P setovanja i pokreni ne diraj rezoluciju :: :: :: :: :: Jel znas zbog cega mi je ovo izbacio vantage :: :: :: :: http://img705.imageshack.us/img705/7498/15310589.pn :: :: :: :: Stavio sam prvo da bude performance samo popeo rezoluciju na fullHD, desilo se kod feature test :: :: :: ::
Da, garancija je 36 meseci i to mi je presudilo da uzmem ovaj model, i nalepnica mi vise svidela, to je nebitno. A i upakovali su ga svaka im cast, bas onako kako zadovoljava moje kriterijume, sve zzakum pakum, extra. Iako sapphire ima karton od jaja i ruzniju nalepnicu, a da ima 3god, uzeo bih njega jer daju adapter i 1.4a HDMI kabal. Voleo bih da ga imam.
:: @Snoopy :: :: da, gigabyte mi se vise svidja - vizuelno, mada ako je garancija 3 god za gigabyte nema sta da se razmislja.
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1600Mhz Muschin CL6 ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
:: Konkretno TOP 10 (moze i manje.) ) proizvodjaca grafickih karti za ATI-AMD, gde je pozicioniran ASUS, MSI , SAPPHIRE, GIGABYTE, XFX...
HIS nažalost slabo ima kod nas, XFX ASUS, GIGABYTE, MSI svi daju 3 godine garancije i generalno su dobar izbor. SAPPHIRE, PALIT, POWERCOLOR, GAINWARD i LEADTEK su lošiji, neki zbog manje garancije iako prave dobre karte a neki zato što su im se karte uglavnom lošije pokazale od ovih napred.
->Snupi: Koči te malo procesor, dala bi ona više.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pa da pretpostavio sam, nema sta drugo. Al trenutno mi bolji ne treba, sve igrice ce da budu zadovoljne njime. Klokovao sam ga na 3.01Ghz xD
:: :: ->Snupi: Koči te malo procesor, dala bi ona više :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
mozda ga ima slabo al kad se nadje extra je a po meni a i vecini VRH...takodje daju 3god za njihove karte a po meni su hladnije od ostalih(kada sam imao 3850 bila je led :)) naravno IceQ3 model :D
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1600Mhz Muschin CL6 ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
:: HIS nažalost slabo ima kod nas, XFX ASUS, GIGABYTE, MSI svi daju 3 godine garancije i generalno su dobar izbor. SAPPHIRE, PALIT, POWERCOLOR, GAINWARD i LEADTEK su lošiji, neki zbog manje garancije iako prave dobre karte a neki zato što su im se karte uglavnom lošije pokazale od ovih napred :: :: ->Snupi: Koči te malo procesor, dala bi ona više :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ajde molim te kad nadjes vremena pusti jednom STALKER benchmark sa ovim podesavanjima: http://img831.imageshack.us/img831/7974/capturepodesavanja.jpg A kada se zavrsi test klikni na `Send report` i okaci sliku riporta ili mi posalji na meil...Interesuje me nesto. Hvala.
:: Ajde molim te kad nadjes vremena pusti jednom STALKER benchmark sa ovim podesavanjima :: http://img831.imageshack.us/img831/7974/capturepodesavanja.jp :: A kada se zavrsi test klikni na `Send report` i okaci sliku riporta ili mi posalji na meil...Interesuje me nesto :: Hvala :: :: :: DaSickSystem :: ::
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648174. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.