Re: Re: U vecini tih testova ja vidim da je prvi 5970
15.12.2010. 21:42
status: user broj poruka: 7732
Vidim da ti 5970 smeta sta da ti radim najjaca karta danasnjice.Mozes samo da je mrzis.Pomiri se sa tim.
:: Napiši to još jedno 3 puta, možda ti neko pokloni buket cveća kao utešnu nagradu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Ne znam gde je AMD omasio ,pa pazi ako Intel izbacuje Sandy bridge koji je slabiji od gulftown ,ne vidim razlog sto ne bi i AMD izbacio malo slabije karte od onih koje vec ima.
:: Pa ja vec odavno imitram ovdasnje likove.Bre sve sam uloge naucio na pamet.I oskara da mi date a vi nista. :: Procitaj samo pocetak dela gde pominjem potrosnju kartice..Tamo na sta se upecao Milos..Ajde vise puta procitaj i reci na koga te podseca : ::
To obrade kako sam već rekao, tvoje hvatanje za slamke i poredjenje dual gpu karte sa single gpu-om je za neki komentar koji ne bih da postavljam jer je mirna tema još donekle...
Ne sećam se da smo poredili scenu kad se pojavio 5870 a GTX295 ga je dobro drao, a i dalje dere neke od ovih novijih karti?
Bitno je da možeš da kažeš `da aTi ima najbolju kartu` ... jeee! Pravi si vodja crvene bande! __________________ Scourge of PCBerza
Da ali Obrad je malo realninji od Sky-ja koji je tu i djene djene ali sta kazete za onog Samira koji samo jede govna nvidia ovo nvidao ovo kad god pogledam neku temu ATI/Nvidia on je to ko dezurna budala i samo sere nesto,ObradImi je mnogo realniji.
Asus N61J Intel Core i7-720qm Asus N61Jq Series Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) ATI Mobility Radeon HD 5700 Series Momentus 5400 640GB
Ovo je koliko vidim i vise od 10 % .Ko je kriv Nvidia sto je nesposobna da napravi dual kartu .Sta sad ATI ne treba da pravi dual karte zato sto Nvidia ne moze ..smesno..
alphacore ae ne kenjaj sipu malo ,ali dobro ,te gej stvari ostavi za sebe .Ili ako hoces popusi karu tortojedu ,a on tebi da ti bude lakse . :: Udaj se za obradmija,Skaj ce ti doneti Fermija kao svadbeni poklon,da se usrecis. :: ::
Ima svakavih na fanboya na forumu, ali mi nikad neće biti jasni... fSamir je na nivou Obrada, ali nažalost, u ovom slučaju ne mogu da mu protivrečim jer nije baš pogrešio šta je rekao, samo pokazuje prevelik entuzijazam, dok naš crveni Obrad se štreca na ATI kao da mu majku kuneš. Ne bi ti taj uzeo Intel/Nvidiu pa da ga sahrane zbog toga... Sad da li je to `true spirit` ili samo fanboyism, ostavljam forumu da prosudi, jer ja sam daaaavno izašao iz ovih prepirki ATI/Nvidia. Koristio sam i jedan i drugi brend, ali ne vidim razlog da nekome trljam u lice `što je moja grafička jača od njegove`...
5870 mi je bila fina kupovina, nisam se bunio, sad imam GTX460 ni sa njim se ne bunim iako je sporiji, ali da baš gledam na stvari toliko crveno da bukvalno ne želim da priznam da drugi proizvodjač ima vodeću poziciju sa ponudjenim proizvodom je već stvar da li bolesti ili previše slobodnog vremena... Vidiš da se čovek uhvatio dual gpu karte i po njemu, ATI je vodeći, a kad ne bude bio `vodeći` verovatno će biti tako jer je ATI tako hteo...
Whatever... još se štreca misleći da mi smeta 5970...
Ljudi stvarno, morate malo napolje da izadjete.... __________________ Scourge of PCBerza
Evo ja ću rado da kupim vrh ATI ponude, iako malo bajat, snaći ću se. Ako neko ima 5970 slobodno neka se javi, i ja bih jednu višnju sa vrha torte! Ionako sam hteo da je kupim kad se pojavila, eto da jesam, bolje bi me prihvatili neki ljudi... Vidiš šta ti napravi parče hardvera... __________________ Scourge of PCBerza
ljudi i da mantilic bude 20% brzi od 5970 i to je dobro, da li ste vi svesni koja je to snaga, a Obrad ima pravo za ovo sto je rekao, ko je kriv NV sto nije napravila dual gpu kartu sa 4** serijom, nego kao najjaca single ALI i uopste iz 4** serije, ja bih licno voleo da izadje taj 595 ili kako god da bi AMD bio malo u procepu inace ih zabole skituljko da se cimaju za neko pojacavanje i usavrsavanje postojece arhitekture, ali ako AMD slucajno ostane na tronu sa 6990 na kom jeste sad sa 5970, NV je u velikom psihickom problemu jer je navikla na krunu.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.