Hvala jos jednom ali opet si omasio poentu, ajde da uprostim:Kada pokrenes 3D Mark apsolutno nista ne diras osim sto iskljucis future & batch testove,rezolucija 4:3 u marku nema nikakve veze sa monitorom,mada sad je vec kasno posto sam prosledio masinu a on ima 4:3 monitor.
Doduse finalni utisci su odlicni, karta je neverovatno ladna, jeste da je u Antecu 900 ali temperatura od 26-28c na def-u pri brzini ventova od 30% je zapanjujuca.
Uspeo sam da turim Krizu 2 na brzaka i ako nisam ni blizu tweak-ovao win i sredio kako ga ja vec sredim pre testova(time limit) karta je pokazala zavidan rezultat od 60FPS-a indoor i 40FPS outdoor prosekom pri rezoluciji od 1680x1050 i setovanjima na Hardcore.
Ako uzmemo i ostatak masine u obzir time rezultat dobija jos vise na tezini: OS: Win 7 ultimate SP1 X64
Kuma 7850BE(@3GHz) MSI-790XT-G45 3GB(2+1)DDR2 800(@1000) value ram Praistorijski WD 250GB Sata II
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pod pretpostavkom da Raic misli na default setovanja monitora (1680x1050), a ne programa (1280x1024) i u tom smislu se slaze sa Mixerom, a po preporuci uvazenog clana Isha (bez dodatnih testova), rezultati su sledeci :: :: 1680x1050 bez A :: http://www.mediafire.com/i/?c4y4882aa20py3 :: :: 1680x1050 8xA :: http://www.mediafire.com/i/?1499i9ju54sc1y :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
@Ish Imamo skoro identicnu masinu :) Nego sto mi nisi odgovorio na mail?Jesi se nesto naljutio?Mislim da nema razloga,mozda se tripujem?! P.S.Moja kuma radi na 3.1 Ghz :)
Ma isla je ova kuma na 3,5Ghz ladno(not :) ali nije moja masina nego od kumica a on nije bas bazdaren i u ljubavi sa OC-om pa sam ga oborio na okruglo.
Nisam ga ni video jer mi u poslednje vreme stize tona mail-ova tako da je otisao dole, ali sad cu da bacim oko.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: @Is :: Imamo skoro identicnu masinu : :: Nego sto mi nisi odgovorio na mail?Jesi se nesto naljutio?Mislim da nema razloga,mozda se tripujem? :: P.S.Moja kuma radi na 3.1 Ghz : :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Kad ga upalim dobijam rezoluciju 1280x1024 (sto je 5:4).
Je li to trebalo da radi? Ako jeste, to sam greskom prvi put odradio i bilo je preko 17k 3D markova (koliko se secam).
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Nema frke matori hvala ti puno i ovako. Volim ja da pustim i mark i ostale sinteticke testove ali generalno sve bi ih u paketu zamenuo za Crysis jer ipak se igre igraju a ne bench-evi i cesto moze doci do velikih razlika u preformansama i poredjenjima.
:: Kad ga upalim dobijam rezoluciju 1280x1024 (sto je 5:4) :: :: Je li to trebalo da radi? Ako jeste, to sam greskom prvi put odradio i bilo je preko 17k 3D markova (koliko se secam) :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.