Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Sandy Bridge vs. Phenom II X4, sada `live gaming` :)
STRANA 4 OD 4
nemanja21 Re: Marketshare rulez!!! 04.05.2011. 21:55 #321356

status: user
broj poruka: 1227
Zelena boja pored ferrari crvene? Kako si uopše navatao ijednu mačkicu sa tim mutagenim zelenašem?

:: Samo krajnji bednici imaju u kućištu karticu firme koja gubi marketshare! To je tako out. Lajkujem marketshare. Obrade samo me keep informing, i ako tako nastavi, ima da iščupam integrisanu nvidiju iz drugog facošup računara, ili bar da je prelepim selotejpom, da se ne vidi.... pu-pu-pu, bež` od mene low market-share-u
::
:: P.S. Skajče, zar nije bilo reči o onaniji a ne oraniji? (i zar nije `ranija a ne oranija???
:: P.S. Valjalo bi sada da nevidiljivi admini puste vodu na ovu temu (zaključaju je) jer smo je prepunili. Po mom skromnom mišljenju
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Al ste demode! 04.05.2011. 22:02 #321359

broj poruka: 18472
Pa Tenage Ninja Turtles nisu ni izlazili iz mode,o kakvoj vi crvenoj boji pricate?

@Pisko u pravu si,zato i zelim da se otresem ovog djubreta ali nesto mi ne ide da sastavim full AMD masinu.Cim ode eto crvendaca da se dicim na procenat udela desktop marketshare-a :)

Nego ti meni nesto previse o tom onanisanju?Opet ti zena neda pa nas davis po pcberzi troseci svoj visak testosterona :) U tim godinama to je opasno..Utice na zdravlje :)

@nemanja21
Slazem se.PC Farma online 24h/7 :)

Štangliranje

DmasteRNo1 Mnogo jak ovaj predsednik 04.05.2011. 22:31 #321368

broj poruka: 6110
Ojačao u teretani, pa mu ne treba pomoć od Letećeg Samira (nešto ga nema u poslednje vreme) i .o..ojeda. Samo se bojim da od naduvanih mišića neće moći da se vrati u mišju rupu kad shvati da ne može protiv nas `Crvenih đavola` i ostalih normalnih korisnika Intelovog i nVidijinog hardvera.

P.S. Poslednji put kada je neko postovao podatke o udelima tržišta, bilo je procenat-dva u korist AMD-a. Sada, već skoro 5%. Loše se piše AMD-u.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

SkyFire Red Devil 04.05.2011. 22:55 #321377

broj poruka: 18472
Tako je Dule..Nikad nisam sumnjao u tvoju inteligenciju.Eve me odmak se povlacim plakajuci tj cijukajicu...Ciju,ciju..ciju..tup!

Štangliranje

Wlada011 ... 04.05.2011. 22:59 #321381

broj poruka: 851
Jbt da sam pre 5 godina dosao na forum ja bi morao da promenim ceo komp kada sam stavljao na Athlona 3200 4650 grafiku na kojoj pise najmanje Phenom. A ja je koristio godinama. Desetine igri presao. To je samo dokaz da ko kupuje bolje stvari ne treba da pita ako zna da ima zadnju ili predzadnju generaciju procesora. Vama nije dobro, vi idete do tolikih detalja a covek da pogleda na kojim hardovima drzite igre znaci uzas. Kao i ja. Ali o tome niko ne prica. Koliko bi igre bolje radile na OCZ Vertex ili nekom SSD. O tome bolje razmisljajte nego o mizernim procentima usporavanja grafike od strane zadnjih AMD procesora. Nakacili ljudi Intel i7 i 3Gbps obican hardic i furaj ko pomisli da uzme bolju grafiku nego oni ma jok mora da ima CPU kao oni a sve ostalo je savrseno unutra, izvlaci 100% iz HW. Iskreno vazniji mi je mish i o tome vise razmisljam nego X4-GTX580 jer je to nebuloza razmisljato o tome uopste. Da nisam pitao ovde i rekao ja bi sada zamenio za nju i samo vas obavestio o tome ili ne obavestio i cao... Radilo ekstra i nikom nista. Ljudi IMAJU EKSTRA ZADOVOLJNI NAJVECI RAZMAZENCI SVETA OSECAM U GAMINGU KOJIMA JE 2fps MANJE NE BI MOGLI DA SPAVAJU I NE RAZMISLJAJU O PROBLEMU GTX580 NA X4. I TO SKORO NAJBOLJI X4, MOZDA I NAJBOLJI AMD SA 4 JEZGRA, UZAS I STRAVA.
A NJIMA SAMO RECI SLABO JE KAZACE OK ZAMENICU ZA INTEL I STAVITI JOS JEDNU GRAFIKU ALI NECE JER JE TO GLUPO MISLITI O TOME UOPSTE.

http://i.imgur.com/daLkr.png

http://i.imgur.com/K9EBO.jpg

Wlada011 ... 04.05.2011. 23:05 #321384

Neko kaze sta cemu 1T 6Gbps SATA III, pa ajde sto da ne stvarno sta ce mu. Sta ce igrice ljudima na zapadu na SSD u RAID-u. Ako izvlacite vi vec 100% iz HW ajde izvlacite 100% pa kupoite SSD od 512GB pa na to igrice pa memoriju 25xx pa tako to vam je 100% iz HW vaseg a ne o mizernim stvarima brinete. Ali vam odgovaraju takve price i to je to. A znate da nema toga ko ce da stavi igrice na 512 SSD i onda o tome i ne pricate.
To je bitno isto. Raspakivanje, pokretanje, nema cekanja, pa da.

Ja jesam bezobrazan ali je moj bezobrazluk posledica odupiranja vasem za koji nemam reci kako da to nazovem tu muznju naroda i obmanu.
Znaci mudonje sa iNtelom da se ne javljaju dok ne vidim igre na bar 2x256 SSD. Minimalno. Posto je vama bitno i probiste mozak za iskoriscenje komponenti potpuno i 2fps vam je katastrofa ubrazjte ostale delove koji uticu na rad vaseg kompa. A ne igra na disku od 2T zvanom puz golac. A Intel na 15GHz i grafika na 10.000MHz stigla GTX590 klokovana. A hard tandrce, a memorija 1333 klokovana na 2100 na granici smrti, 2 puta pali komp treci put odbija.
Har disk na kom se igrate index daj boze 5 a procesor od 7.6 smeta grafici 7.9. A Windows ne zna, Bill gejts ne zna, AMD ko je to, sta sta oni nemoj da im j..... m.... tim pickama sta oni znaju bre. E tako vi razmisljate. Koji VIP Member od 10.000 postova na AMD sta zna covek senmilan, nema pojma. EEEE moji Srbi, nije ni cudo stro nam slozni otimaju zemlju kada neki tridesetogodisnjak bi prevario deset srednjoskolaca da u tetkinom stanu balavi na konzervu sa tecnoscu za hladjenje i termosty ili u cemu drzite vec.

Danijelk Re: ... 04.05.2011. 23:17 #321386

broj poruka: 1541

`Koliko bi igre bolje radile na OCZ Vertex ili nekom SSD. O tome bolje razmisljajte ...`. Ne lupaj gluposti, igre ti nece raditi nista bolje na nekom SSD-u jer HDD/SSD nema nikakve veze sa fps-om u igrama. Ubrzace samo ucitavanje nivoa/igre (podaci se sa HDD-a/SSD-a ucitavaju u RAM memoriju, ako nisi znao, a ocigledno da nisi). Jedina situacija kada HDD/SSD ima veze sa fps-om je nedostatak RAM-a, gde HDD/SSD pocne da koristi page file, i u toj situaciji sama brzina hdd-a/ssd-a dolazi do izrazaja. Edukuj se malo pre nego sto odvalis nesto ovako...

:: Jbt da sam pre 5 godina dosao na forum ja bi morao da promenim ceo komp kada sam stavljao na Athlona 3200 4650 grafiku na kojoj pise najmanje Phenom. A ja je koristio godinama. Desetine igri presao. To je samo dokaz da ko kupuje bolje stvari ne treba da pita ako zna da ima zadnju ili predzadnju generaciju procesora. Vama nije dobro, vi idete do tolikih detalja a covek da pogleda na kojim hardovima drzite igre znaci uzas. Kao i ja. Ali o tome niko ne prica. Koliko bi igre bolje radile na OCZ Vertex ili nekom SSD. O tome bolje razmisljajte nego o mizernim procentima usporavanja grafike od strane zadnjih AMD procesora. Nakacili ljudi Intel i7 i 3Gbps obican hardic i furaj ko pomisli da uzme bolju grafiku nego oni ma jok mora da ima CPU kao oni a sve ostalo je savrseno unutra, izvlaci 100% iz HW. Iskreno vazniji mi je mish i o tome vise razmisljam nego X4-GTX580 jer je to nebuloza razmisljato o tome uopste. Da nisam pitao ovde i rekao ja bi sada zamenio za nju i samo vas obavestio o tome ili ne obavestio i cao... Radilo ekstra i nikom nista. Ljudi IMAJU EKSTRA ZADOVOLJNI NAJVECI RAZMAZENCI SVETA OSECAM U GAMINGU KOJIMA JE 2fps MANJE NE BI MOGLI DA SPAVAJU I NE RAZMISLJAJU O PROBLEMU GTX580 NA X4. I TO SKORO NAJBOLJI X4, MOZDA I NAJBOLJI AMD SA 4 JEZGRA, UZAS I STRAVA
:: A NJIMA SAMO RECI SLABO JE KAZACE OK ZAMENICU ZA INTEL I STAVITI JOS JEDNU GRAFIKU ALI NECE JER JE TO GLUPO MISLITI O TOME UOPSTE
:: http://i.imgur.com/daLkr.pn
:: http://i.imgur.com/K9EBO.jp
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: ... 04.05.2011. 23:19 #321387

broj poruka: 19147
ma pusti ga da se izzivi malo, nemoj da mu kvaris uzitak

:: `Koliko bi igre bolje radile na OCZ Vertex ili nekom SSD. O tome bolje razmisljajte ...`. Ne lupaj gluposti, igre ti nece raditi nista bolje na nekom SSD-u jer HDD/SSD nema nikakve veze sa fps-om u igrama. Ubrzace samo ucitavanje nivoa/igre (podaci se sa HDD-a/SSD-a ucitavaju u RAM memoriju, ako nisi znao, a ocigledno da nisi). Jedina situacija kada HDD/SSD ima veze sa fps-om je nedostatak RAM-a, gde HDD/SSD pocne da koristi page file, i u toj situaciji sama brzina hdd-a/ssd-a dolazi do izrazaja. Edukuj se malo pre nego sto odvalis nesto ovako...
:: ________________________________________________________________
:: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22`
:: :: Jbt da sam pre 5 godina dosao na forum ja bi morao da promenim ceo komp kada sam stavljao na Athlona 3200 4650 grafiku na kojoj pise najmanje Phenom. A ja je koristio godinama. Desetine igri presao. To je samo dokaz da ko kupuje bolje stvari ne treba da pita ako zna da ima zadnju ili predzadnju generaciju procesora. Vama nije dobro, vi idete do tolikih detalja a covek da pogleda na kojim hardovima drzite igre znaci uzas. Kao i ja. Ali o tome niko ne prica. Koliko bi igre bolje radile na OCZ Vertex ili nekom SSD. O tome bolje razmisljajte nego o mizernim procentima usporavanja grafike od strane zadnjih AMD procesora. Nakacili ljudi Intel i7 i 3Gbps obican hardic i furaj ko pomisli da uzme bolju grafiku nego oni ma jok mora da ima CPU kao oni a sve ostalo je savrseno unutra, izvlaci 100% iz HW. Iskreno vazniji mi je mish i o tome vise razmisljam nego X4-GTX580 jer je to nebuloza razmisljato o tome uopste. Da nisam pitao ovde i rekao ja bi sada zamenio za nju i samo vas obavestio o tome ili ne obavestio i cao... Radilo ekstra i nikom nista. Ljudi IMAJU EKSTRA ZADOVOLJNI NAJVECI RAZMAZENCI SVETA OSECAM U GAMINGU KOJIMA JE 2fps MANJE NE BI MOGLI DA SPAVAJU I NE RAZMISLJAJU O PROBLEMU GTX580 NA X4. I TO SKORO NAJBOLJI X4, MOZDA I NAJBOLJI AMD SA 4 JEZGRA, UZAS I STRAVA
:: :: A NJIMA SAMO RECI SLABO JE KAZACE OK ZAMENICU ZA INTEL I STAVITI JOS JEDNU GRAFIKU ALI NECE JER JE TO GLUPO MISLITI O TOME UOPSTE
:: ::
:: :: http://i.imgur.com/daLkr.pn
:: :: http://i.imgur.com/K9EBO.jp
Danijelk Re: Re: Re: ... 04.05.2011. 23:23 #321390

broj poruka: 1541

A i to sto kazes... .). Da ga pustimo da sad lupi par stotina evrica za neki besan SSD, pa posle kad nas pita zasto mu je fps isti, da dobije `lep` odgovor...

:: ma pusti ga da se izzivi malo, nemoj da mu kvaris uzita
:: :: `Koliko bi igre bolje radile na OCZ Vertex ili nekom SSD. O tome bolje razmisljajte ...`. Ne lupaj gluposti, igre ti nece raditi nista bolje na nekom SSD-u jer HDD/SSD nema nikakve veze sa fps-om u igrama. Ubrzace samo ucitavanje nivoa/igre (podaci se sa HDD-a/SSD-a ucitavaju u RAM memoriju, ako nisi znao, a ocigledno da nisi). Jedina situacija kada HDD/SSD ima veze sa fps-om je nedostatak RAM-a, gde HDD/SSD pocne da koristi page file, i u toj situaciji sama brzina hdd-a/ssd-a dolazi do izrazaja. Edukuj se malo pre nego sto odvalis nesto ovako...
:: :: ________________________________________________________________
:: :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22`
:: :: :: Jbt da sam pre 5 godina dosao na forum ja bi morao da promenim ceo komp kada sam stavljao na Athlona 3200 4650 grafiku na kojoj pise najmanje Phenom. A ja je koristio godinama. Desetine igri presao. To je samo dokaz da ko kupuje bolje stvari ne treba da pita ako zna da ima zadnju ili predzadnju generaciju procesora. Vama nije dobro, vi idete do tolikih detalja a covek da pogleda na kojim hardovima drzite igre znaci uzas. Kao i ja. Ali o tome niko ne prica. Koliko bi igre bolje radile na OCZ Vertex ili nekom SSD. O tome bolje razmisljajte nego o mizernim procentima usporavanja grafike od strane zadnjih AMD procesora. Nakacili ljudi Intel i7 i 3Gbps obican hardic i furaj ko pomisli da uzme bolju grafiku nego oni ma jok mora da ima CPU kao oni a sve ostalo je savrseno unutra, izvlaci 100% iz HW. Iskreno vazniji mi je mish i o tome vise razmisljam nego X4-GTX580 jer je to nebuloza razmisljato o tome uopste. Da nisam pitao ovde i rekao ja bi sada zamenio za nju i samo vas obavestio o tome ili ne obavestio i cao... Radilo ekstra i nikom nista. Ljudi IMAJU EKSTRA ZADOVOLJNI NAJVECI RAZMAZENCI SVETA OSECAM U GAMINGU KOJIMA JE 2fps MANJE NE BI MOGLI DA SPAVAJU I NE RAZMISLJAJU O PROBLEMU GTX580 NA X4. I TO SKORO NAJBOLJI X4, MOZDA I NAJBOLJI AMD SA 4 JEZGRA, UZAS I STRAVA
:: :: :: A NJIMA SAMO RECI SLABO JE KAZACE OK ZAMENICU ZA INTEL I STAVITI JOS JEDNU GRAFIKU ALI NECE JER JE TO GLUPO MISLITI O TOME UOPSTE
:: :: ::
:: :: :: http://i.imgur.com/daLkr.pn
:: :: :: http://i.imgur.com/K9EBO.jp
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Wlada011 ... 04.05.2011. 23:24 #321391

Ne a ja sam mislio da ima direktni uticaj na fps, pa sta sam napisao, sta sam napisao, raspakivanje, pokretanje tj ucitavanje. Sta sam napisao. Vi kojima je 100% potrebno nista manje, neka vam i drugi delovi rade 100% ima tu i bitnijih stvari od 2fps za koliko je usporena grafika, recimo Intel na napajanju od 60e i sl.
Gledate po zapadu sto imaju Intel pa pogledajte malo i ostalo. Monitore, SSD ove, memorije, napajanja, a CPU i7 na 4.5GHzi uhvatili boga za onu stvar. Ili 2x WD VelociRaptor 300GB za igrice. Sta i to je bitno.
Nema vi zapnete za ono zasta imate koristi i svo znanje koristite u pravcu vacarenja slozno zajednickim snagama. Ali ja sam vas izvalio kada dodje do nekog na polozaju, ugasili ste klokersku svecu sem za ono zasta kupite.

maxxio Lepo opisano kako troluju pubertetlije (i oni malo mlađi): 04.05.2011. 23:30 #321393

broj poruka: 665
:: Dodjem,bacim vam kosku,uzmem kokice,zavalim se u fotelju i smejem se.
Wlada011 ... 04.05.2011. 23:32 #321394

Ispraksovali ste se godinama. Mora vam se odati priznanje kako doci do HW u bedi sa najmanjimn mogucim krivicnim delom i da sto manje ljudi provali i jasno je da branite to ali to ima kraj. Uskoro ce se time baviti onaj ko ima para kao na zapadu a ne ko ima poznanike u radnji IT opreme. A znanje pa mozete da znate i da neznate mnogi profesori su na ulici be zleba to ne daje nikakvo pravo nad necim ako ne platite.
A ja ne ja cu samo igrati igre normalno i kupovasti bez straha da ce mi biti podvaljeno verovatno i vise nego sada jer kupovine ovde u Srbiji pored ljudi koji kazu Necuuuu on nije zasluzio da ima, ne zelim mu da mu radi dobro, kupovina pored takvih za mene vise nije nesto lepo zato i manje kupujem. Doprineli ste tome, svesno ili nesvesno,m verovatno nesvesno niste znali da sam tvrdoglav misli ubedicemo ga da radi sta hocemo. Malo ovaj rewiev malo onaj hvali, nema vise, procitam i za minut sam zaboreavi o sta ste napisali. Zasto pa zato jer kada nisam citao i pricao sta cu da uzmem sve je radilo super. Nije bilo tripova od usporavanja procesora iostalkih gluposti za zamajavanje.

Evo i sada se smejem onaj me izvredjao a u drugoj recenici se vec zabrinuo kako ce da mi rade dve GTX580. Brine decko da sve to lepo radi kod mene da budem zadovoljan a pre toga recenica. Kao devojka pod sresom posle napada manijaka u liftu eto tako ponasanje.

DmasteRNo1 Re: Lepo opisano kako troluju pubertetlije (i oni malo mlađi): 05.05.2011. 00:12 #321413

broj poruka: 6110
Nažalost, to rade i neki mnogo stariji, koji očigledno nisu još uvek izašli iz puberteta.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648185.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs