Nisi pratio na casu niti si pogledao rezultate navedenih programa... Da si ih pogledao pre nego sto si komentarisao video bi da su 10tak posto bolji nego i72600...
U drugim stvarima je losiji ali evo u pro primeni je OKet..
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Za profi rad je ok, ali zasto bi neko uzimao BD-a, kad ima isto to i sa Phenom II X6 1100T :: Razlike su minimalne. Ko hoce najbolje za rad onda je opet Intel bolji. Pozicija BD-a je ni tamo ni ovamo :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: Pored SolidWorks-a obrati paznju na rezultate u Maya programu.. :: :: :: :: Prosto je nemoguce da CPU koji ima ubitacan koprocesor bude los a koliko vidim operacije sa zarezom su mu prilicno dobre.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
:: Nisi pratio na casu niti si pogledao rezultate navedenih programa.. :: Da si ih pogledao pre nego sto si komentarisao video bi da su 10tak posto bolji nego i72600.. :: :: http://www.techspot.com/review/452-amd-bulldozer-fx-cpus/page7.htm :: :: U drugim stvarima je losiji ali evo u pro primeni je OKet. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Za profi rad je ok, ali zasto bi neko uzimao BD-a, kad ima isto to i sa Phenom II X6 1100T :: :: Razlike su minimalne. Ko hoce najbolje za rad onda je opet Intel bolji. Pozicija BD-a je ni tamo ni ovamo :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: Pored SolidWorks-a obrati paznju na rezultate u Maya programu.. :: :: :: :: :: :: Prosto je nemoguce da CPU koji ima ubitacan koprocesor bude los a koliko vidim operacije sa zarezom su mu prilicno dobre.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
Sad vidim, ali pise da program nije optimizovan za procesore sa vise od 4 jezgra, tako da je ovo pirova pobeda. To je slicna situacija kao sa onim testom gde su prvaci sveta
@the Bear U vecini slucajeva je dosta slican sa Penom-om X6. Videcemo kako ce da prodje.
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: Nisi pratio na casu niti si pogledao rezultate navedenih programa.. :: Da si ih pogledao pre nego sto si komentarisao video bi da su 10tak posto bolji nego i72600.. :: :: http://www.techspot.com/review/452-amd-bulldozer-fx-cpus/page7.htm :: :: U drugim stvarima je losiji ali evo u pro primeni je OKet. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Za profi rad je ok, ali zasto bi neko uzimao BD-a, kad ima isto to i sa Phenom II X6 1100T :: :: Razlike su minimalne. Ko hoce najbolje za rad onda je opet Intel bolji. Pozicija BD-a je ni tamo ni ovamo :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: Pored SolidWorks-a obrati paznju na rezultate u Maya programu.. :: :: :: :: :: :: Prosto je nemoguce da CPU koji ima ubitacan koprocesor bude los a koliko vidim operacije sa zarezom su mu prilicno dobre.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
Pa ti onda zamisli kako ce to izgledati kad bude bio oprimizovan...
:: Sad vidim, ali pise da program nije optimizovan za procesore sa vise od 4 jezgra, tako da je ovo pirova pobeda :: To je slicna situacija kao sa onim testom gde su prvaci svet :: :: @the Bea :: U vecini slucajeva je dosta slican sa Penom-om X6. Videcemo kako ce da prodje :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: Nisi pratio na casu niti si pogledao rezultate navedenih programa.. :: :: Da si ih pogledao pre nego sto si komentarisao video bi da su 10tak posto bolji nego i72600.. :: :: :: :: http://www.techspot.com/review/452-amd-bulldozer-fx-cpus/page7.htm :: :: :: :: U drugim stvarima je losiji ali evo u pro primeni je OKet. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Za profi rad je ok, ali zasto bi neko uzimao BD-a, kad ima isto to i sa Phenom II X6 1100T :: :: :: Razlike su minimalne. Ko hoce najbolje za rad onda je opet Intel bolji. Pozicija BD-a je ni tamo ni ovamo :: :: :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: :: :: Pored SolidWorks-a obrati paznju na rezultate u Maya programu.. :: :: :: :: :: :: :: :: Prosto je nemoguce da CPU koji ima ubitacan koprocesor bude los a koliko vidim operacije sa zarezom su mu prilicno dobre.. :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Procesor je malo bolji od X6 ipak generalno, ali u dosta slucajeva vrlo malo, mada ima i slucajeva kada je solidno brzi, za gaming ce biti ok procesor pogotovo za buduce nalsove... Jedini problem je trenutno sto je precenjen skoro svuda a i nema ga da se kupi... Uz dobru cenu bio bi ovo sasvim ok procesor. Dizajn kao da je za buducnost i mislim da ce se kako vreme prolazi pokazati bolje, za trenutne aplikacije i igre nije nista posebno... Ali videcemo, neki napredak u odnosu na Phenom II jeste. Bice dovoljno sledecim revizijama da doteraju malo single thread performanse barem 10-15% kak osu rekl ina godisnjem nivou, da malo povecaju OC marginu, srede potrosnju i slicno i bice skroz ok uz odgovarajucu cenu.
:: Sad vidim, ali pise da program nije optimizovan za procesore sa vise od 4 jezgra, tako da je ovo pirova pobeda :: To je slicna situacija kao sa onim testom gde su prvaci svet :: :: @the Bea :: U vecini slucajeva je dosta slican sa Penom-om X6. Videcemo kako ce da prodje :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: Nisi pratio na casu niti si pogledao rezultate navedenih programa.. :: :: Da si ih pogledao pre nego sto si komentarisao video bi da su 10tak posto bolji nego i72600.. :: :: :: :: http://www.techspot.com/review/452-amd-bulldozer-fx-cpus/page7.htm :: :: :: :: U drugim stvarima je losiji ali evo u pro primeni je OKet. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Za profi rad je ok, ali zasto bi neko uzimao BD-a, kad ima isto to i sa Phenom II X6 1100T :: :: :: Razlike su minimalne. Ko hoce najbolje za rad onda je opet Intel bolji. Pozicija BD-a je ni tamo ni ovamo :: :: :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: :: :: Pored SolidWorks-a obrati paznju na rezultate u Maya programu.. :: :: :: :: :: :: :: :: Prosto je nemoguce da CPU koji ima ubitacan koprocesor bude los a koliko vidim operacije sa zarezom su mu prilicno dobre.. :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne ovo ce biti dobar CPU tek sa novom revizijom, bas kao sto se desilo sa HD2xxx svi su ga pljuvali... A onda se pojavio HD38xx koji je utro put kasnijima HD4xxx, HD5xxx i sadasnjoj generaciji HD6xxx...
Definitivno je i sad dobar za pojedine PRO programe ali nije svestrani igrac, nije bolji u svemu... trosi puno struje (AMD CPU generalno trose vise od Intel pandana)... trenutna cena mu je visoka...
:: kao sto kazesh bice ok cpu ali neka cenu spuste na vreme u protivnom ode mast u propast.. :: :: ::
Procesor je teska kanta.Ovo nije vredno pomena. Sramota je da se o tome uopste polemise! Znam i rekao sam vec da ce biti stotine namestenih placenih testova koji ce navodno da idu u prilog Bulldozederu u svrsi gayming platforme tj CPU-a. Ovo vise nema smisla,ja sam stvarno zacudjen a i uvredjen..
http://goo.gl/dT6Pl 8 fizickih pored 4 fizicka i dalje je u minusu buldofail. 8150 je malo skuplji od 2500K, tu razliku ubacimo u maticnu za 2500K, i tu smo 50-50 sa cenom. Sva sreca sto sam uzeo INTEL!
Mixer ako tako nastavis iima da mi ode Intel 2500k na 300 eu. Pricaj bre da ne valja, da je AMD blizu, da je borba velika i sl. Nama kupcima to najvise odgovara. Budi parlamentaran, jedini galamis ovde i palis vatru.
:: http://goo.gl/dT6P :: 8 fizickih pored 4 fizicka i dalje je u minusu buldofail. 8150 je malo skuplji od 2500K, tu razliku ubacimo u maticnu za 2500K, i tu smo 50-50 sa cenom :: Sva sreca sto sam uzeo INTEL! :: :: ::
:: Mixer ako tako nastavis iima da mi ode Intel 2500k na 300 eu :: Pricaj bre da ne valja, da je AMD blizu, da je borba velika i sl :: Nama kupcima to najvise odgovara. Budi parlamentaran, jedini galamis ovde i palis vatru :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: http://goo.gl/dT6P :: :: 8 fizickih pored 4 fizicka i dalje je u minusu buldofail. 8150 je malo skuplji od 2500K, tu razliku ubacimo u maticnu za 2500K, i tu smo 50-50 sa cenom :: :: Sva sreca sto sam uzeo INTEL! :: :: :: :: :: ::
Heheh, kad bi mi to jedini problem bio castio bih te odmah sutra. Od jutra prezivljavam stres(uspesno za sad). Mora da krenem da varalicarim malo i da se sklonim od svega. Nema ga Ishmerish da preporuci varalicu za ove Oktobarske dane :)
:: Pa nije valjda da ga jos nisi kupio? :: :: :: :: Mixer ako tako nastavis iima da mi ode Intel 2500k na 300 eu :: :: Pricaj bre da ne valja, da je AMD blizu, da je borba velika i sl :: :: Nama kupcima to najvise odgovara. Budi parlamentaran, jedini galamis ovde i palis vatru :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: http://goo.gl/dT6P :: :: :: 8 fizickih pored 4 fizicka i dalje je u minusu buldofail. 8150 je malo skuplji od 2500K, tu razliku ubacimo u maticnu za 2500K, i tu smo 50-50 sa cenom :: :: :: Sva sreca sto sam uzeo INTEL! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Mozda mogu ja da pomognem? :) Btw, mogao bih i ja na pecanje, vec sam zaboravio taj osecaj kad zamaras...
:: Heheh, kad bi mi to jedini problem bio castio bih te odmah sutra :: Od jutra prezivljavam stres(uspesno za sad). :: Mora da krenem da varalicarim malo i da se sklonim od svega. Nema ga Ishmerish da preporuci varalicu za ove Oktobarske dane : :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: Pa nije valjda da ga jos nisi kupio? :: :: :: :: :: :: :: Mixer ako tako nastavis iima da mi ode Intel 2500k na 300 eu :: :: :: Pricaj bre da ne valja, da je AMD blizu, da je borba velika i sl :: :: :: Nama kupcima to najvise odgovara. Budi parlamentaran, jedini galamis ovde i palis vatru :: :: :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/dT6P :: :: :: :: 8 fizickih pored 4 fizicka i dalje je u minusu buldofail. 8150 je malo skuplji od 2500K, tu razliku ubacimo u maticnu za 2500K, i tu smo 50-50 sa cenom :: :: :: :: Sva sreca sto sam uzeo INTEL! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Znam ja taj osecaj kad zamaras druge. Tipa kad ce mo kuci i jel ti udara neki K...C :) Mada ako si ozbiljan mogu da te povedem. Imate vi one kanale i rukavce za kojima cesto kukam.
:: Mozda mogu ja da pomognem? : :: Btw, mogao bih i ja na pecanje, vec sam zaboravio taj osecaj kad zamaras... :: :: :: :: Heheh, kad bi mi to jedini problem bio castio bih te odmah sutra :: :: Od jutra prezivljavam stres(uspesno za sad). :: :: Mora da krenem da varalicarim malo i da se sklonim od svega. Nema ga Ishmerish da preporuci varalicu za ove Oktobarske dane : :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: Pa nije valjda da ga jos nisi kupio? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mixer ako tako nastavis iima da mi ode Intel 2500k na 300 eu :: :: :: :: Pricaj bre da ne valja, da je AMD blizu, da je borba velika i sl :: :: :: :: Nama kupcima to najvise odgovara. Budi parlamentaran, jedini galamis ovde i palis vatru :: :: :: :: :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/dT6P :: :: :: :: :: 8 fizickih pored 4 fizicka i dalje je u minusu buldofail. 8150 je malo skuplji od 2500K, tu razliku ubacimo u maticnu za 2500K, i tu smo 50-50 sa cenom :: :: :: :: :: Sva sreca sto sam uzeo INTEL! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Imamo nego sta, nego otkako su pre par god. poceli da ispustaju u Vrbasu ili tu negde u okolini, neki gad u vodu, slabo je isla riba. I iskusniji su se zalili. Ja sam dosta slab bio sa pecanjem, sa druge strane, moj cale, stric i deda su bili jako dobri u Nemackoj na takmicenjima. Pogotovo deda, on ima par pehara u vitrini, ali je okacio kopacke o klin! :D Odem kod njega cesto u B.Palanku ali nikad nece da ide na danube! :) Kaze da ga je smorila riba, zasitio se vode covek... Btw, gde ti pecas?
:: Znam ja taj osecaj kad zamaras druge. Tipa kad ce mo kuci i jel ti udara neki K...C : :: Mada ako si ozbiljan mogu da te povedem. Imate vi one kanale i rukavce za kojima cesto kukam :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: Mozda mogu ja da pomognem? : :: :: Btw, mogao bih i ja na pecanje, vec sam zaboravio taj osecaj kad zamaras... :: :: :: :: :: :: :: Heheh, kad bi mi to jedini problem bio castio bih te odmah sutra :: :: :: Od jutra prezivljavam stres(uspesno za sad). :: :: :: Mora da krenem da varalicarim malo i da se sklonim od svega. Nema ga Ishmerish da preporuci varalicu za ove Oktobarske dane : :: :: :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: :: :: Pa nije valjda da ga jos nisi kupio? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mixer ako tako nastavis iima da mi ode Intel 2500k na 300 eu :: :: :: :: :: Pricaj bre da ne valja, da je AMD blizu, da je borba velika i sl :: :: :: :: :: Nama kupcima to najvise odgovara. Budi parlamentaran, jedini galamis ovde i palis vatru :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: :: :: :: :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/dT6P :: :: :: :: :: :: 8 fizickih pored 4 fizicka i dalje je u minusu buldofail. 8150 je malo skuplji od 2500K, tu razliku ubacimo u maticnu za 2500K, i tu smo 50-50 sa cenom :: :: :: :: :: :: Sva sreca sto sam uzeo INTEL! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jel moze kratko i jasno da mi kaze da li je bulldozer dobar za video editing, konkretno za Sony vegas 10 pro? i da li cu primetiti razliku u odnosu na sadasnji 955be, dakle samo video editing me interesuje i kasnije konvertovanje videa kroz xilisoft. Hvala. Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Gigabyte 5770 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
Nisam video ovaj SPECviewperf v11 na techspot ,ali slicne rezultate sa SPECview ima i na PCAxe.Sto govori da je BD itekako za profi .Gde kida Sandy na Maya benchmark.Problem foruma je sto je nivo foruma dosta nizak pretezno su to gameri,za par fps donose pogresne zakljucke , kako da klokuje gtx 580 :)))
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.