Pa ok su cene, mozda da su malo manje za po 10 evra jos...
:: Jedan FX4100 kosta oko 90E ja nemam pojma da li je to OK cena.. :: A FX6100 kosta oko 140E.. :: :: Doduse tamo (malezija) ga sastavljaju a koliko sam ja pre par meseci gledao cena jednog X6 1100 je tu negde sa cenama u BGD.. :: :: Ako se cene koriguju jos malo ima to ljudi da koriste i to prilicno.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
A PCBeast sa ITSvet-a neka se `izjasni` da li je BSOD zbog AMD CPU ili zbog STEAM-a... Cisto zato sto je izneo neke tvrdnje pa da ne ispadne da dezinformise ljude...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pa ok su cene, mozda da su malo manje za po 10 evra jos.. :: :: :: :: Jedan FX4100 kosta oko 90E ja nemam pojma da li je to OK cena.. :: :: A FX6100 kosta oko 140E.. :: :: :: :: Doduse tamo (malezija) ga sastavljaju a koliko sam ja pre par meseci gledao cena jednog X6 1100 je tu negde sa cenama u BGD.. :: :: :: :: Ako se cene koriguju jos malo ima to ljudi da koriste i to prilicno.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Abnere kuco stara,nemoj biti tako povrsan. Pa samo malo nize da pogledas post #1735 tj ovaj : http://goo.gl/N7YLK Covek je sve objasnio,ja sam samo preneo. Ja nisam kriv sto ti zelis da cujes nesto drugo .) Pusenje?Ko je to pominjao?I zasto ja da se obratim? .)
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.