:: Auuuu, ala se lozis. Bio i ostao buzdovan :: :: Sto se mene tice nisam fanboy jer necu da kupim ni AMD ni nVidiu, mnogo su mi skupe kartice i jedne i druge :: A kada dodje vreme da zamenim trenutnu graficku, mozda uzmem i nVidiu ko zna :: ::
:: jerbo nV i ATi/AMD, Matrox je zako :: :: :: :: Auuuu, ala se lozis. Bio i ostao buzdovan :: :: :: :: Sto se mene tice nisam fanboy jer necu da kupim ni AMD ni nVidiu, mnogo su mi skupe kartice i jedne i druge :: :: A kada dodje vreme da zamenim trenutnu graficku, mozda uzmem i nVidiu ko zna :: :: :: ::
Sta, tema je bas zanimljiva i moze se nauciti dosta o tome koja kartica je jaca i koja ima vise CUDA-muda od labuda:)
+1 za Matrox, mislim da je trenutno best buy, odnos cena-performanse (ima ih za 50din na Limunu)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Koliko se neki ljudi sekiraju pljuju ili brane nesto, :: neverovatno ali ima gorih i od Wlade.. :: :: To su proizvodjaci delova za kompjuter, :: isto je kao da se neko raspravlja/pljuje/brani sta je bolje :: puma adidas najki ribok.. :: :: Koga zabole? :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ljudi ne lozite se postavite stvari gde jesu AMD je vec 3 godine slabiji redovno od NVIDIA a od Intela je vec smesno pricati. To su cinjenice. Ceo top segment single grafickih karti nmapravljen zadnje 2 godine ne sme na AMD da ide i gotovo a sve radi bolje na Intelu po manje ili po vise. Sramota me je da klokujem kartu ako znam da ce klokovana na AMD da radi kao neklokovana na Intelu. KRAJ PRICE. Jedva cekamd a predjem na Intel-NVIDIA.
Sie haben kein Brot zu essen und reden über AMD und nVidia...
:: Ljudi ne lozite se postavite stvari gde jesu AMD je vec 3 godine slabiji redovno od NVIDIA a od Intela je vec smesno pricati. To su cinjenice. Ceo top segment single grafickih karti nmapravljen zadnje 2 godine ne sme na AMD da ide i gotovo a sve radi bolje na Intelu po manje ili po vise :: Sramota me je da klokujem kartu ako znam da ce klokovana na AMD da radi kao neklokovana na Intelu. KRAJ PRICE :: Jedva cekamd a predjem na Intel-NVIDIA :: :: :: :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
Prvo nemoj kao neka Kucka da stavljas taj cinicni smile vec reci slobodno u lice sta ti je na dusi..Vise cu te postovati kao coveka!
E sad da predjem na odgovor..
Lozim?Hm..Ja zaista ne znam sta to znaci. Buzdovan?..E sad,takvu vrstu reci moze da koristi samo neko kome je to poznato iz bliskog okruzenja sto znaci da ti kucno vaspitanje nije bas bogato i kvalitetno ali u svakom slucaju hvala na `komplimentu` !
Fanboy si itekako i ne samo ti svi oni koji svaki dan govore da nisu a delima pokazuju drugacije..
Da se vratim na tvoj prvi post. Jesi li se izlupetao? - - - JESI ! Jesi ostao ziv? - - - -HVALA BOGU JESI!
Ono sve sto si rekao a neponzavajuci sustinu same tehnologije bi bilo isto kao da si rekao iscupajte Intelu turbo boost ,pogasite HT i onda je jedino merodavno da poredimo sa tamo nekim AMD-om! Da li ti shvatas koliko si zastranio?!
Citat : `nVidia je na seriji GTX6xx stavilo auto klokovanje kartice, pa u principu nikada nisi siguran na koliko ti karta radi AMD je resio da uradi slicnu istu stvar, samo klokovanje nece biti auto, vec fiksno`
Po tebi ce na svaku sledecu seriju AMD opravdano overklokovati vec postojece referentne karte samo da bi sustigao nVidia-u!I jos se opozivas na objektivnost?! A to sto ti isti korisnici ,fanovi AMD-a ispastaju to nikom nista.I to je opravdano? Haha! Ja zaista nebih imao obraza da ovako nesto izustim!
A sto sam te citirao?Iz razloga sto sam tebe posmatrao drugacijim ocima od ovih tuljana ali ti si se vremenom sve vise pokazivao drugacije sto danas vec potvrdjuje tvoj fanbojevski stav!Opravdanje bez i malo morala! Svaka cast!
P.S.Mozda za mene cast ima neko drugo znacenje ,verovatno bi bilo bolje da iznosim neku drugu vrstu istine da bi to vama prijalo?Biti posten ,to je danas nepoznat pojam!
:: Auuuu, ala se lozis. Bio i ostao buzdovan :: :: Sto se mene tice nisam fanboy jer necu da kupim ni AMD ni nVidiu, mnogo su mi skupe kartice i jedne i druge :: A kada dodje vreme da zamenim trenutnu graficku, mozda uzmem i nVidiu ko zna :: ::
::Vecina ljudi koji napisu odgovor na tvojoj temi te ili vredja ili se zeza :
Percepcija,kao sto uvek pricam.. Od pamtiveka su ljudi podeljeni po slojevima ,nivoima tj mentalnim sklopivma u okviru jedne drustvene zajednice..Reakcija je posledica mentaliteta neke individue..
::Moj odgovor je bio predvidjen za ovo drugo :
Buzdovan je predpostavljam umetnicka ekspresija ? :)
::Eto vidis, i dalje se lozi :
Ne nego sam ja samo precizan i detaljan. Na gluposti odreagujem u skladu. Valjda si dovoljno inteligentan da ukapiras ko lozi a ko se lozi! :) Ako je ovo tvoj nacin da se izvines, prihvatam..
P.S.Kako ti se cini moj smile?Da li je iskren ili je cinican?
Ne bih da se mesam u vasu polemiku, ali imam jedno pitanje za Sky-a, sta je cilj, tj. poenta razvlacenja jednog coveka tj. nabijanje na kolac?
Ne, ne, ne, povlacim pitanje, pravo pitanje je zasto stalno teme koje otvaraju prepucavanje izmedju Nvidie i Ati ili Intela i Amd-a? Ako prvo pitanje daje odgovor na moje drugo pitanje onda mi je sve jasno :> ako nije, onda sam stvarno zbunjen.
10 If O( -.- )O then (●̪•)=ε/̵͇̿̿/’̿’̿̿̿ ̿ ̿̿ ̿ ̿ ٩๏̯͡๏۶ 20 Goto 10
1GHZ??? Wooow ,kupujem odma! Ovo je najbolji GPU danasnjice. :):):) Zverina, ne znam da l` cu moci da je uguram u kuciste s obizrom na to koliko je `velika` zverina. Ovo sigurno gura sve zivo u 1000FPS-a avg. na max detaljima.
Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.
Radeon HD 7970 GHz Edition, only on par with GeForce GTX 680!
Radeon HD 7970 is shitty card (with horrible sales) , you already know it. GHz Edition of HD 7970 is only on par with GeForce GTX 680, with huge power consumption, noisy cooler ... shame AMD, this is FAIL!
Card - its reference HD 7970 with new BIOS, nothing more ...
Specs ... 1075 MHz on GPU, 6 GHz MEMs ...
HD 7970 GHz Edition is only 6-7 percents better then HD 7970!
Zanimljivo,doslovno je rekao sve sto sam i ja izneo osim sto nisam kritikovao karte vec sam potez AMD-a ..
Svet se gleda bez naocara da bi istina dosla do izrazaja oblikujuci realnost!
Proradio crvic?Treba odbraniti svoju teritoriju?Ahaha. Promasio si temu.To si trebao da okacis u 7990 Ghz edition posto ovo sto je izneo vec svi znamo jer je potvrdjeno..
Isti taj Obrovski je mene razuverio da ima dobre insidere tako da ga od nedavno postujem ali opet uzimam sve po malo s rezervom. Inace to sto sam ja imao nekad misljenje drugacije (a dokazima me je uverio da isto i promenim) nece nista znaciti koliko ce biti katastrofalno ako sve ovo sto je izneo bude tacno a u poslednjih 6 meseci koliko ja pratim gadja u CENTAR!
E moj Dekice,moras jos sarme da jedes :) Kako marketing mix? :D
:: skyfire 25.06.2011 :: `Obrovski blog je blog neozbiljnog sadrzaja i poprilicno netacnih informacija :: ::
Koja promena?Ovo je samo vid informacije (koji i sam imam na isti nacin kao i on) . Jednostavno sumnje su gotovo pobijene i gotovo da sam siguran da ima prave insider-e a ne poludousnike. Lik dobija inffo direktno iz centra zbivanja.. Cak se AMD fanovi opozivaju na pouzdanost informacija koje on pruza,ko sam ja onda da ne verujem>? The truth is out there..Samo se Skali negde izgubila :)
Ja nervozan?Ma jok cini ti se,ja sam uvek lepo raspolozen kad dodjem na berzu i fino se zabavljam veruj mi a veceras sam posebno raspolozen i veseo..Lose si to protumacio..
Tuzno ili ruzno? :)
Pa kad te neko posmatra kao ja (kao `model`) ,sasvim je jasno na ciju vodenicu vuces vodu i sa kojim zarom. Za mene ono `Nisam fanboy ne postoji` .Prosto mi bude smesno.Ali nisi ti jedini,svi su takvi koji se deklarisu sa NISAM a ovamo se polomise da `odbrane` na agresivan ili suptilan nacin.
dobro mozda ti to tako kapiras, ja vidim da svako ali apsolutno svako ko ima drugacije misljenje od tvog ti ga okarakterises kao fanboy, sto mi je malo smesno jel kolko se ja secam od kada sam na ovom forumu nisi uputio ama nijednu kritiku na racun nvidjie... sad ko je tu subjektivan, ko vuce na koju vodenicu dal agresivno ili suptilno nek presudi neko treci, od mene dosta.
::dobro mozda ti to tako kapiras, ja vidim da svako ali apsolutno svako ko ima drugacije misljenje od tvog ti ga okarakterises kao fanboy, :
To se u sudu zove navodjenje svedoka :) Inace od kako sam ovde ja se nisam promenio.Imam isti stav,iznosim iste argumente i sve sto sam do sad rekao se obistinilo.Kako to onda majku mu ako sam ja fanboy a svi koji zdusno brane AMD nisu a na kraju bude sve onako kako sam ja rekao a ne oni/vi kako god?A da se malo poceses po glavici?
Ovo ti dodje jos kao odgovor apropo etalona :)
::sto mi je malo smesno jel kolko se ja secam od kada sam na ovom forumu nisi uputio ama nijednu kritiku na racun nvidjie... sad ko je tu subjektivan, ko vuce na koju vodenicu dal agresivno ili suptilno nek presudi neko treci, od mene dosta ::
Hm..To je prosto laz.Moras sesti malo,prelistati moje postove i sa paznjom procitati sve sto sam rekao. Koliko je apsurd to sto govoris dokazuje samo ono sto sam izneo u susednoj temi o Drvenom Fermiju kao i samo poredjenje .)
@Dexy Sexy
Pa sta sam ja drugo uradio nego mu replicirao sa argumentima. Ako se nasao uvredjen ja se stvarno izvinjavam gosn Marketaru :)
Laz? Zanimljivo... Ja se stvarno izvinjavam ako sam propustio taj post, verovatno se poklopio sa proletanjem halejeve komete, namenski naravno. Evo necu vise komentarisati teme amd vs nvidia i time otezavati tvoju borbu sa zlim crvenim vetrenjacama. Uzivaj
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.