ne, metnuto je onima koji su se pronasli(kao ti sad:), ti ako citas nesto vise puta da bi razumeo, to ne znaci da i svi ostali to rade.. Nisam se uopste bacio u diskusiju, ja sa tobom ne diskutujem jer je to nemoguce, previse si subjektivan i previse pises nelogicnih i netacnih stvari za koje si ubedjen.. nemam ja predrasude prema necemu, vec samo prema kvalitetu.. nigde nisam napisao da je ASUS najbolji (kao ti za sve i svasta), vec sam samo tebe demantovao u `nebulozama` koje si pisao., ali uzalud, ti opet nastavljas i nastavljaces tako u nedogled, jer si opsednut.
:: :: Sky je metnuo svima nama cak i sebi .... Ali dobro procitaces vise puta pa ces skapirati... :: Ja da se branim od cega ? ubacio si se u diskusiju ni sam ne znas zasto.. :: Bitno je da imas Asus i uspeo si :)) Opusti se i uzivaj :: :: ::
Izneo sam samo cinjenicno stanje naseg drustva! Licno ne volim nikad da polemisem o necemu sa tolikim zarom a da nisam potkovan informacijama kako dolikuje.Mogu da iznesem neka svoja misljenja i iskustva i da stojim iza toga ali cu uvek da poslusam iskusnije i strucnije ljude..
Na ovom forumu retko kad pisem o temama koje se ne ticu IT. Moja interesovanja su vezana za IT ,najcesce odsek graficke karte/procesori/maticne ploce i u necemu u cemu sam bio jedan od boljih na ovim prostorima je OC koji gotovo vise nigde i ne pominjem jer me vise ne zanima u tim merama.Koristim ga iskljucivo za licne potrebe.Mrzi me cak da se bakcem sa drugim ljudima i ako opet pomognem s vremena na vreme..
Ljudi se delima pokazuju a ne recima,palamuda i mudrosera imamo i previse..Lepo bi bilo da jedni druge pocnemo da postujemo prvenstveno kao licnosti a onda i kao kolege sagovornike i da udruzimo ta iskustva i znanja. Ovako pola njih nema pojma,pola smatra da zna i tupi u nedogled,pola zna povrsno a jako mali broj njih zeli uopste nesto da nauci..Totalna neozbiljnost i nezrelost!
I sad ne znam zasto sam ovo ispricao ali ne skodi,cim ne skodi znaci da koristi (Lane Gutovic)
P.S.imarkovicu ako si mislio na mene posto sam ja pomenuo faker odnosilo se na Ajnstajna ,stavio sam opis u zagradi ,ne znam kako si pomislio i uocio da se radi o Tesli?!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pusti sad rekla kazala Sky reci mi nasta ova ploca lici i vredi li sa 4650K MSI Z87-G45 Gaming ili je to opet redizajn one Z77 G-45 ili je neka novina konkretno me interesuje vredili 20 evra vise haswell platforma ?
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Izneo sam samo cinjenicno stanje naseg drustva :: Licno ne volim nikad da polemisem o necemu sa tolikim zarom a da nisam potkovan informacijama kako dolikuje.Mogu da iznesem neka svoja misljenja i iskustva i da stojim iza toga ali cu uvek da poslusam iskusnije i strucnije ljude. :: :: Na ovom forumu retko kad pisem o temama koje se ne ticu IT :: Moja interesovanja su vezana za IT ,najcesce odsek graficke karte/procesori/maticne ploce i u necemu u cemu sam bio jedan od boljih na ovim prostorima je OC koji gotovo vise nigde i ne pominjem jer me vise ne zanima u tim merama.Koristim ga iskljucivo za licne potrebe.Mrzi me cak da se bakcem sa drugim ljudima i ako opet pomognem s vremena na vreme. :: :: Ljudi se delima pokazuju a ne recima,palamuda i mudrosera imamo i previse..Lepo bi bilo da jedni druge pocnemo da postujemo prvenstveno kao licnosti a onda i kao kolege sagovornike i da udruzimo ta iskustva i znanja :: Ovako pola njih nema pojma,pola smatra da zna i tupi u nedogled,pola zna povrsno a jako mali broj njih zeli uopste nesto da nauci..Totalna neozbiljnost i nezrelost :: :: I sad ne znam zasto sam ovo ispricao ali ne skodi,cim ne skodi znaci da koristi (Lane Gutovic :: :: P.S.imarkovicu ako si mislio na mene posto sam ja pomenuo faker odnosilo se na Ajnstajna ,stavio sam opis u zagradi ,ne znam kako si pomislio i uocio da se radi o Tesli? :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Kad vec ima toliko Tesli i Ajnstajna (koji je inace faker) sorry, pomislih mahinalno da si ih spojio, daleko bilo
: :: :: P.S.imarkovicu ako si mislio na mene posto sam ja pomenuo faker odnosilo se na Ajnstajna ,stavio sam opis u zagradi ,ne znam kako si pomislio i uocio da se radi o Tesli? :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
To ti je zbog toga sto se Skaj razume samo u graficke, procesore i ploce, tj. IT, ali ga to ne sprecava da se pravi da zna i sve ostalo. Ne znam kako moze samo da kritikuje druge/Srbe kada rade to isto. Covek je ocigledno kao Mister Dzekih i Doktor Hajd, samo sto se kod njega Hajd pojavljuje veoma retko.
Obožavam diskusiju koja prkosi logici i činjenicama...
14.06.2013. 12:19
status: user broj poruka: 3241
Čika Skaj tvrdi da Fiat ima loše motore i loše materijale. Ja mu postavim činjenice da to nije tako, tj da su motori odlični(čak su i bolji nego pre), da je karoserija pocinkovana, ali on sada tvrdi da nije mislio na karoseriju koja je osnov svakog auta, i da nije mislio na neki deo auta pojedinačno, iako je napisao da su motori loši. I dalje tvrdi da su motori lošiji nego pre iako ni to nije istina jer duže traju, manje troše a isporučuju više snage. Onda napiše da je naučio dosta od prijatelja koji je limar(i razume se u mehaniku), pa onda kaže da ovo što je naveo za Fiat nema veze sa tim prijateljem i da je sve napisano Skajevo mišljenje za koje i dalje tvrdi da je ispravno, ponovo nasuprot čistih činjenica koje sam naveo linkovima. Posle meni čika Skaj kaže da ja doživljavam diskusije emotivno?
Evo, pročitajte čika Skajeve komentare, pa onda moje odgovore, i videćete čija je baba peder-moja. :)
Što se tiče Dejzana, Opeli od 2001. pa na dalje jesu pocinkovani ali po pisanjima na netu, ne kao Fiat-ovi modeli. Sklapanje elemenata auta od galvanizovanog lima i galvanizacija cele karoserije nije isto, i zato se verovatno kod Opela pojavljuje sitna korozija na nekim spojevima elemenata. Proveri po stranim i domaćim forumima utiske vlasnika Opela i ljudi koji se kunu u Opela, i videćeš da je to istina i kod nas i preko. Nije to neka velika mana jer je Opel zaista dobar auto generalno, ali sam naveo taj problem u poređenju sa Fiat-om pa si ti odmah skočio i osetio se uvređenim. Nisam hteo da kažem da se Opel raspada nego sam ukazao na taj problem kao primer... Fiat iza sebe ima milion drugih biznisa i može da priušti sebi pogone za galvanizaciju koji su basnoslovno skupi, a to ne može većina drugih proizvođača. Nemoj da pričaš da Punto nije galvanizovan i da rđa kada to nije istina. Proveri nešto pre nego što napišeš. Čak i Punto iz Zastave ima garanciju 8 godina na koroziju: http://www.autoportal.rs/auto-vesti/test/vozili-smo-fiat-punto-classic-tng/ tako da na ovu temu više nemam šta da dodam.
Ne tvrdim ja da je Fiat najbolji na svetu ali kanta sigurno nije. Voleli vi to ili ne, Fiat koncern je jedan od najvećih proizvođača automobila na Svetu i nikako ne može biti kanta. Svaki Fiatov model ima odličan odnos cene i kvaliteta i ne možete da očekujete maserati za smešne pare.Ako ste spremni da platite, tu su Lančija, Alfa, Maserati, Ferari,...
Ja se ne mešam u teme u koje se ne razumem niti se upuštam u diskusije o stvarima o kojima ne znam ništa, kao npr arhitektura grafičkih čipova i procesora, elektronika i slično. Ali, ako iznesem činjenice i dokažem vam da u ovom slučaju veoma dobro poznajem materiju i da su vaše tvrdnje pogrešne, nema svrhe pozivati se na rekla-kazala izvore kako bi izbegli da priznate da niste u pravu. E, to je vaš problem, problem još nekih ljudi na forumu i problem celog našeg naroda. Neće Srbin da prizna da da nije u pravu, makar mu poslednji argument bio `zato što ja kažem da je tako!` ili psovka na kraju krajeva. Srbin se u sve razume, sve je sam naučio, svuda ima svoje ljude, sve zna da radi u životu, a prijavljen je na biro rada ili radi za 200e od silne pameti i umeća...
Vidim, prešli ste na vrednije teme, pa kad ste već kod metanja: http://tiny.cc/i2vnyw
Re: Obožavam diskusiju koja prkosi logici i činjenicama...
14.06.2013. 16:44
status: user broj poruka: 4420
Psycho ne bi bio Psycho kad ne bi mnogo, mnogo lagao... Ali jadnik ume da ulepsa dan, priznati se mora...
:: Čika Skaj tvrdi da Fiat ima loše motore i loše materijale. Ja mu postavim činjenice da to nije tako, tj da su motori odlični(čak su i bolji nego pre), da je karoserija pocinkovana, ali on sada tvrdi da nije mislio na karoseriju koja je osnov svakog auta, i da nije mislio na neki deo auta pojedinačno, iako je napisao da su motori loši. I dalje tvrdi da su motori lošiji nego pre iako ni to nije istina jer duže traju, manje troše a isporučuju više snage. Onda napiše da je naučio dosta od prijatelja koji je limar(i razume se u mehaniku), pa onda kaže da ovo što je naveo za Fiat nema veze sa tim prijateljem i da je sve napisano Skajevo mišljenje za koje i dalje tvrdi da je ispravno, ponovo nasuprot čistih činjenica koje sam naveo linkovima. Posle meni čika Skaj kaže da ja doživljavam diskusije emotivno :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.