`SRBIJA NESTAJE: Za 10 godina 300.000 manje ljudi!`
STRANA 4 OD 4
gliga79
`SRBIJA NESTAJE: Za 10 godina 300.000 manje ljudi!`
21.09.2013. 22:16
status: user broj poruka: 4641
Pa sami smo sebe prozvali nebeski narod, izgleda da ce nam se zelja ispuniti. Na zalost izumiremo mnogo brze nego sto smo svesni i sto nam plasiraju preko medija. Najgore je sto se traj trend ne moze zausaviti.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
a onim kolegama odavde koji jos uvek nemaju decu...garantujem da vecu srecu i radost necete u zivotu doziveti. a to nam je u vremenu kakvom zivimo itekako potrebno..pa poradite na tome... ps.mozda malo gresim za najvecu srecu i radost ili nemogu da se odlucim...rodjenje ili prve reci :)
zena je htela da crkne ceo dan je tera da kaze mama dok sam na poslu ...kad ono ja dodjem sa posla i evo ga :)
Phenom IIx4 955 Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate 1TB NZXT Lexa S Black Shark 8GB/1866MHz LC Powe LC6650GP3 http://tinyurl.com/7rgqpg9 Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka
i tebi tata nek su i tebi zivi i zdravi...i idemo u nove pobede :)
Phenom IIx4 955 Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate 1TB NZXT Lexa S Black Shark 8GB/1866MHz LC Powe LC6650GP3 http://tinyurl.com/7rgqpg9 Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka
Re: `SRBIJA NESTAJE: Za 10 godina 300.000 manje ljudi!`
22.09.2013. 01:57
status: user broj poruka: 562
Ne moze da se zaustavi to je gotovo. Znas kada je sudbina naroda da nestane onda on sam radi u tom cilju. Ne moze ovde nista da pomogne Srbiji, iskreno nije ni zasluzila da prezivi. Balkan ce biti srecnije mesto. Ovo bi ostala vecito crna rupa bez prava sa Srpskom verzijom pravde i zivota poremecenom za celu Evropu. Jednostavno Evropa ne dozvoljava takve Crne Rupe na svojoj teritoriji a Srbi nisu pokazali sposobnost da se promene. Zato nam se sve i desava ovo. Meni i nije zao pravo da kazem. Drago mi je za Hrvate samo sto su se izvukli. Zasluzili su kao svako ko je ustao da ubija komunisticka govna. Komunisti nisu vredni zivljenja jel je to prividna sloboda, u stvari si rob i svako moze da odluci o tvom zivotu ne pitajuci te nista. Hrvatska je zasluzila Uniju i Kosovo jel su oni ustali da se pobune protiv Srpskog tlacenja koje im je dozvoljavalo samo kroz resetke da imaju mogucnosti. Vi necete ni znati, niti ce vam pricati kako se Kosovo bude razvijalo polako ce i Srbi dole da shvate da oni i nemaju nista sa Srbijom, stariji ce da umru, mlade boli kurac, hoce da se druze, da rade, da putuju, da vide Evropu, svet, hoce u EU boli ih kurac za Balkan. Prakticno ce i Srbi shvatiti da im je najgore pod njima samima i pod njihovim duboko bolesnim institucijama koje su predmet kritike i bukvalnog moljenja da postanemo normalni. Mi ne mozemo to. A Kosovo nam nije oprostilo niti smatraju da je sve zavrseno. Oni sebe smatraju za Izrael ovde i oni ce hteti da se sire. EU ih nece zaustaviti sigurno sem ako to ne bude teritorija EU. Zato ce i oni sve da urade da ne udjemo u EU. Drugo Sandzak, tamo mrze Srbe kao djavole. Od malena, od malih nogu, sve sto je Srpsko, potrebno je samo da dodje na vlast neko ozbiljniji napravice haos. To nasi znaju, vidite da jure da razgovaraju sa Turcima stalno, uvlace im se u bulju. Turska ima moc da izazove rat ovde koji ne mozemo da dobijemo a koji EU ne bi zaustavila da nismo u EU. U tom ratu bi bilo Siptara dobrovoljaca, Hrvata dobrovoljaca, Bosanaca dobrovoljaca, da ne govorim iz Arapskih zemalja i ostalih mudzahedina, dovoljni su ovi o koje smo se ogresili u proslosti koji organski ne podnose nista Srpsko. Jel to vezuju za komunizam, tlacenje, uskracivanje sanse, krsenje ljudskih prava, otimanje imovine, banke kradu narod. To je komunizam ili socijalizam isti su, nas su u stvari oficijalno socijalisti unakazili ali su razmisljali na komunisticki nacin. Pa 60-70% novih generacija koji nisu doziveli devedesete jel su bili u pelenama misle dobro o Slobodanu Milosevicu. Takvi ce vas sutra ubedjivati da se prikljucite tome i tome jel on razmislja ispravno. Zato ja molim boga za jednu sansu za sahovnicu na pasosu.
Sta mislite ko je veci saveznik USA Turska ili mi. Naravno Turci, trebaju im njihovi aerodromi, veliki saveznik. Nas ako ispadne sranje spasce isto kao sto i Palestince spasli. I mi smo i dalje slepi a i dalje polovina naroda vuce u korist propasti sigurne.
:: Pa sami smo sebe prozvali nebeski narod, izgleda da ce nam se zelja ispuniti :: Na zalost izumiremo mnogo brze nego sto smo svesni i sto nam plasiraju preko medija :: Najgore je sto se traj trend ne moze zausaviti :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.