Za iskomplekisrane samo najbolje i preko 50e po gr. I samo kada sam sa nekom ribom gajbi, kupinovo vino, zezanje, vezivanje perverzije. Te stetne dzidza bizde hemikalije, bombone, u zivotu vgise ne bi uneo u sebe i kada izlazim ja pijem red bull niti pussim travu, niti pijem akohol, niti gutam bilo sta. Niti uzimam od drugog pice.
Ej sada se setih one reklame, kada bulldog donosi oporemu sadomazo a onaj kaze nasao sam ga na ulici pristojno je izgledao. Recite kakva reklama covece, ludilo, a najbolja je faca one cupi. Prenerazena.Ovde pitaju koliko imam godina neki od 16-17 a ja imam toliko godina zezanja i ludila kakvog nece videti u 5 zivota da im bog da a bolje i da ne videto sto su moje oci gledale, nedao im bog. Taj Underground, promiskuitet zenski u opsti uzas ljudski. Nekada je bilo da nema dalje koliko je dobro a nekada koliko je lose.
PROVALIO SAM VAS STA RADITE UDALJAVATE ME OD DIRECTCU NAPADA NA DOBAVLJACE.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Ti bi znacilo da se radim po ceo dan i da imam mnogo mnogo kesa. Ja ne znam nikoga ko kupuje najskuplje grafike, maticne, napajanja i da plus uzima nesto. Takve ljude ne zanima ni komp vecinom ili imaju krseve. Ja ne uzimam NISTAAA. Ako mislite na koku, pa tada se treses ne mozes ni SMS poruku da otkucas a ne da si na kompu po ceo dan. Ja pola sto na napisem se zezam a vi shvatite ozbiljno. Kako ne saberete 2 i 2. Zar bi me interesovalo koja je od koje bolja koliko procenata da sam u tom svetu. Ne brate ja bi se ubio da muzem kozu u Crnoj Reci umesto da drzim neku ribu za sisu u svojoj gajbi. Takvi ludacvi me ne interesuju u zivotu.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648185. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.