Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
`Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj?`
STRANA 5 OD 8  
Shomiman `...na kraju bila lincovana pogotovu od tatine medijske kuce...` 20.07.2013. 22:54 #505722

status: user
broj poruka: 1187
Jašta... Naravno da bi bila... I narodnoj miliciji bi bilo lakše da apsi... Sudovima da osude, takođe... Tuga...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Vlado 20.07.2013. 23:20 #505727

broj poruka: 6876
Nisam ni je zeleo mnogo stvari u zivotu pa se desilo,jbg.
Problem je sto nece odgovarati za ono sto je uradio.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

gogi1 Re: da je moja... 21.07.2013. 07:36 #505768

broj poruka: 2076
a da si ti taj koji je to uradio, da li bi i tada isto postupio?

Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-FI

:: zena, cerka ili sestra izgubila zivot na tom pesackom prelazu, ja bih ga licno oslobodio demona i preuzeo ih na sebe.
cokla @gogi1 21.07.2013. 11:19 #505776

broj poruka: 760
e?
preformulisite pitanje, profesore, molim lepo!

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W

Shomiman `Aleksandar Mitrović: Siguran sam da je bilo zeleno!` 21.07.2013. 11:22 #505777

`...Tvrdi da je pokušavao da izbegne devojku.
Siguran sam da je meni bilo zeleno svetlo na semaforu! Kasno sam video devojku kako pretrčava ulicu. Nije gledala ni levo ni desno... Pokušao sam da je izbegnem, skinuo sam nogu sa gasa, ali sam tada osetio udarac. Žao mi je što je devojka poginula...`

`Dješavanja` se kristališu... Uskoro će sve biti jasnije, naravno, onima koje to zanima, ili tii, kome je `namenjeno`...

Brani ga Petrin advokat.

vladats @Shomiman 21.07.2013. 12:10 #505781

broj poruka: 4537
Decko ide u zatvor 100%.
Bez obzira da li je kriv ili ne,ako su smrtne posledice morace da lezi.
To ga tereti javni tuzilac za saobracajnu krivicu.
Porodica moze da ga tereti u gradjanskoj parnici i da trazi odstetu.
Takav je zakon.
Moze da ga brani 100 advokata ali tesko ce se iscupati.

Najvise sta moze da izboksuju advokati je kucni zatvor ali ne znam da li je to moguce za ubistvo.

Shomiman `Takav je zakon.` 21.07.2013. 12:34 #505782

Srbija, Beograd... `Two men enter, one man leave!`

Snoopy- - - 21.07.2013. 14:24 #505787

broj poruka: 6083
Sta je sve ovde moglo da se procita, coveka samo muka da uhvati. Sad znam zasto sam prestao da posecujem ovaj forum.

LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

vladats Procitajte ovo ... 21.07.2013. 14:54 #505791

broj poruka: 4537

> http://goo.gl/GyRSC

Pravda kad tad stigne zlocinca.
Ako ne platis na mostu daces na cupriji.
Tako vazi i za ove sa lokala.
Stize uvek neka kazna.

ZooLoo ... 21.07.2013. 15:12 #505792

broj poruka: 3975
Smesni ste, pa tata ce da potplati sve, bice mozda koji mesec u zatvoru a mozda ni to, i kuci tipa zatvor ili sta god i caaaooo.. Nzm sta Vi svi ovde se prepirete kad to nema nikakvog uticaja na pomenutu temu a i na sledece buduce istog tipa. Mi smo sitne ribe za velike tatine i mamine sinove. Sto kaze lik, sve se to jednom vrati. Uzivajte. :P
toothless I ja mislim da će tatica da debelo podmaže sve redom... 21.07.2013. 16:21 #505799

broj poruka: 3241
i da će porodici poslati džakče para. A ako neko slučajno u sudskom postupku spomene reč `zatvor`, mislim da će Air Pink imati vanredni čarter let na liniji Beograd-Havana i slično. Naše pravosuđe je jedina strana koja će dobiti zatvor, ali onaj zdravstveni...i to bez igde ikoga da mu doda laksativ.

http://tiny.cc/msvoj https://www.mojdom.rs
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Asus 8500gt - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius navigator 535

Simon72 ... 21.07.2013. 17:24 #505804

broj poruka: 2799
Moramo da svatimo da pravde nema.Pravda je neki ideal kome teže budale.Pravo pišu oni koji imaju novca da ga izigraju.Pravo je pisano za one koji imaju pravo novca.Tako je svugde u svetu a zašto nebi bilo i kod nas.

gogi1 Re: @gogi1 21.07.2013. 19:31 #505809

broj poruka: 2076
ej znas ti dobro na sta sam mislio, ne pravi se lud. ali da ti preformulisem.

da si ti taj ko je zgazio nekoga, da li bi i sam sebe oslobodio demona, tj. preuzeo ih na sebe?

Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-FI

:: e
:: preformulisite pitanje, profesore, molim lepo
::
:: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W
alrad 21.07.2013. 21:09 #505812

broj poruka: 4868

Pitanje je neprimereno jer cokla ne divlja Ustanickom 150 na sat.

cokla ahem... 22.07.2013. 02:31 #505836

klinci su mi nesto bolesni i ne spavam celu noc, pa rekoh, da pogledam pcb...
@gogi1: prijatelju, izgleda nisi ukapirao moje poetsko izrazavanje! dakle, kad nekom oduzmes zivot, pretpostavljam da na poklon dobijes demone koji te more zauvek. kad bih ja lisio zivota nekog ko ima svoje demone, onda bi taj neko bio oslobodjen od zivota i od demona, a ja bih ih dobio da mene more koliko god da sam ja izvrsilac pravde na Zemlji. to je zato sto niko ne sme da uzima pravdu u svoje ruke...otprilike.
mnogo ruzno zvuci kad se ovako objasni, ali nisam zeleo da postoji neki nesporazum izmedju mene i tebe.
jer ja kad se pravim lud, to najcesce bude smesno i nije povod za raspravu
ovim ne zelim da kazem da cu ja ikad ikome oduzeti zivot!!!
dnevno prelazim do 100km u sluzbenom vozilu marke Zastava, sto po gradskim, seoskim, planinskim putevima, sto po magistrali...i uzivam u nesposobnosti ovog vozila da ide brzo.
van posla vozim 307 1.6 karavan i skoro uvek su klinci u njemu.
pomisao da ugrozim moju porodicu i/ili zivot bilo kojeg zivog bica (covek ili zivotinja) me tera da povracam!!!

@alrad
ja mislim da si ti sjajan covek

u vezi sa temom
neka bude sto biti ne moze
neka bude borba neprestana

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W

Coa87 Mi smo najveći problem... 22.07.2013. 09:43 #505837

broj poruka: 372
Evo malopre pročitah da je Mitrovićev advokat objavio da će dobiti max kaznu od 2 godine zatvora, a možda i manje.
Pa ljudi svuda u svetu, čak i u našem okruženju, malo povećaju cene nečega, i odmah idu protesti i pobuna, ljudi se bore za sebe, a šta mi radimo, stalno povećavaju cene svega, svaki dan 500 ljudi dobije otkaze, ubijaju nas i niko ne odgovara, pa dokle ćemo da ćutimo, dokle da nas gaze.
Ja kao pojedinac ne mogu ništa da ispravim, ali moramo se ujediniti, zato se i kaže Samo Sloga Srbina Spasava...

http://valid.canardpc.com/2574142
http://gpuz.techpowerup.com/12/10/19/6m7.png
http://www.speedtest.net/result/1924886095.png

Dexter013 E jbg... 22.07.2013. 09:56 #505838

broj poruka: 17098
Vest od skoro.

Covek ubio 4 osobe.

1. Pijan !!!
2. Prekoracenje brzine
3. Prosao na crveno

Koliko je dobio?

Samo 8 godina, dakle ubijes nekog odlezis 2 godine i to je to,
toliko vredi ljudski zivot kod nas http://goo.gl/FPBg1

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: ... 22.07.2013. 11:44 #505845

broj poruka: 7779
A da li taj novac moze da ih zastiti od metka?

Ovi sto kazu da pravdu ne treba uzimati u ruke neka jedu govna!!!

Pravdu definitivno treba uzimati u ruke... buduci da po svemu sudeci to jedini nacin da se se usade prave vrednosi u srpsko drustvo sa devijantnim osecajem za pravdu...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Moramo da svatimo da pravde nema.Pravda je neki ideal kome teže budale.Pravo pišu oni koji imaju novca da ga izigraju.Pravo je pisano za one koji imaju pravo novca.Tako je svugde u svetu a zašto nebi bilo i kod nas
count Re: Re: ... 22.07.2013. 12:13 #505846

broj poruka: 1368

:: A da li taj novac moze da ih zastiti od metka
:: Ovi sto kazu da pravdu ne treba uzimati u ruke neka jedu govna!!
:: Pravdu definitivno treba uzimati u ruke... buduci da po svemu sudeci to jedini nacin da se se usade prave vrednosi u srpsko drustvo sa devijantnim osecajem za pravdu..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Moramo da svatimo da pravde nema.Pravda je neki ideal kome teže budale.Pravo pišu oni koji imaju novca da ga izigraju.Pravo je pisano za one koji imaju pravo novca.Tako je svugde u svetu a zašto nebi bilo i kod nas
:: ::
A šta ako neko umisli da si mu to učinio nepravdu ? Treba da te otandžara ili šta.?
Nemože to tako. zakon, pravo i pravda moraju da budu isto i univerzijalni da bi sve funkcionisalo.
MaliAbner Re: Re: Re: ... 22.07.2013. 12:39 #505847

broj poruka: 7779
@Count
Prestani da mi cinis nepravdu...

Neke stvari ne moraju da se kazu...

Ako si pratio moje diskusije u temi lako bi se prisetio da sam rekao kad sistem zakaze iz nekog razloga, sto koprupcija sto nepotizam sto bilo sta trece... pravda u ruke...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: :: A da li taj novac moze da ih zastiti od metka
:: :: Ovi sto kazu da pravdu ne treba uzimati u ruke neka jedu govna!!
:: :: Pravdu definitivno treba uzimati u ruke... buduci da po svemu sudeci to jedini nacin da se se usade prave vrednosi u srpsko drustvo sa devijantnim osecajem za pravdu..
:: :: Citat:
:: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: :: Moramo da svatimo da pravde nema.Pravda je neki ideal kome teže budale.Pravo pišu oni koji imaju novca da ga izigraju.Pravo je pisano za one koji imaju pravo novca.Tako je svugde u svetu a zašto nebi bilo i kod nas
:: :: ::
:: A šta ako neko umisli da si mu to učinio nepravdu ? Treba da te otandžara ili šta.
:: Nemože to tako. zakon, pravo i pravda moraju da budu isto i univerzijalni da bi sve funkcionisalo.
Shomiman `... pravda u ruke...` 22.07.2013. 12:57 #505849

Svuda moze, sem kod nas. Da li si se zapitao, ZASTO ..? E Paaaaaaaaaaa, bas zatooooo...
Moj batooooo!

alrad 22.07.2013. 16:14 #505869

broj poruka: 4868

Ovako je jedino moglo da bude, ovako je pisano. JUL, SPS, Pink, kulturni genocid nad svojom zemljom, poklanjanje besnog auta sinu idiotu koji ubija devojku. Fatalan i potpuno logican sled stvari.
I daleko jos od kraja.

I naravno da nisu krivi samo generali nego i oni koji su ih pustili. Mozda i krivlji.

@cokla
mojne druze, pocrveneh :)
SkyFire Koliko se samo oseca ljubomora.. 22.07.2013. 16:39 #505871

broj poruka: 18472
U vasim jebenim postovima!
Kakve veze ima sta je ko vozio i koliko je bogat?!Istu stvar je mogao da napravi i siromasan covek koji vozi peglicu recimo!

To sto mu je otac Mitrovic ne znaci da je njemu lako!
Kome je bre lako nositi zivot na savesti?!
Uostalom u ovoj situaciji i tragediji od dva zla biras manje a Mitrovic ce bar toj porodici da izadje u susret a sta ce jedan goljo da uradi?!
Takvih kretena imas po Beogradu koliko volis.Voze stare krsine i izivljavaju se po gradu + pod dejstvom alkohola!

Ne opravdavam Zeljkovog sina ali decko je mlad,moze svakom da se desi u nepromisljenim situacijama nije on jedini!
Uostalom kako ce da mu sude isto nije vasa stvar.Koliko god ostao u zatvoru zivot mlade devojke nece nikad biti vracen.Od toga nema nista!
I kao i svugde u svetu postoji kauicija, pravosnazna presuda na koliko,toliko..Uz dobro vladanje i jace advokate skrati se rok!To tako funkcionise i tu se nista ne moze!

U svetu ima kretena,izroda,govana koliko volite a vi se bas ustremili na Mitrovicevog sina koji ce svoju gresku svakako da plati na ovaj ili onaj nacin!
Pogresio jeste,kriv jeste,treba biti kaznjen..

To bi isto bilo kao kad bi vas neko pitao!Postoje dve persone..Jedna muska,jedna zenska..
Jedna ima 18 godina druga 20 godina..Jedna mora da umre?Koju ce te izabrati?
Apsurd?Ajde da vidim tu moc rasudjivanja na ovom primeru?Oduzmite zivot tek tako?!Budite sudija kao sto sad sudite teskim recima nepromisljeno!

To sto se desilo je moralo da se desi,tako je kako je,da li je bogatas,siromah ili neko iz srednjeg staleza sudbina ne bira..Svi smo mi jednaki i ne vidim razlog da se ovde izdvaja Mitrovicev sin u tom aspektu samo zato sto je bogat!

Umesto da pravdu ostavite sistemu i onim koji su duznu da zakon sprovode vi mracite i apelujete na linc!Odakle vam samo tolika negativna energija?!Shvati te da je ne daj Boze svakom moglo da se desi,to je fakat!

Toliko lepih stvari u zivotu vi se bavite kojekakvim isterivanjem pravde po Bozjim zakonima!
Nije na nama da sudimo a jos manje da o tome pisemo po forumu i teglimo temu u nedogled!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

sargonv Re: - - +1 22.07.2013. 16:45 #505872

broj poruka: 82
Takodje, ali eto, ponekad (kad gledam oglase) `navratim`...

Stvar je jasna, `momak` treba na bar 10g u zatvor, jer je neprilagodjena brzina glavni uzrok nesrece! Pa neka tamo razmislja i shvati da zivot nije `samo pink`! Da li ce tako i biti, pitanje je? S obzirom u kakvoj `drzavi` zivimo,... tesko...
U mome gradu takvi `tatini sinovi` i slicni pobesneli ludaci, imaju cak i `takmicenja` u voznji nocu, velikom brzinom i to namerno kroz ulice u kojima nemaju pravo prvenstva (`pa dajte ljudi, moramo to razumeti, radi im adrenalin`)... Valjda to zovu `srpski rulet` ili kako vec?
Ipak je goli otok, za neke pojedince, bas potreban!

:: Sta je sve ovde moglo da se procita, coveka samo muka da uhvati. Sad znam zasto sam prestao da posecujem ovaj forum.

cokla @sky 22.07.2013. 17:05 #505874

sreca, pa je demokratija ogranicena na davanje glasa prilikom izbora vladajuceg establismenta. kad bi svako mogao da odlucuje, siguran sam da bi svinje imale najvecu moc, a oni sa najsarenijim perjem najveci ugled.
STRANA 5 OD 8  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs