Ja bih se slozio jer sam probao to do sad milion puta.Ti sa CF imas minimalni FPS u unigine 8!O cemu dalje da pricamo.To je samo primer.Na pamet necu da pricam nikad a ko ce kako istinu da prihvati njegova stvar,sam sebe laze.Kad se AA ukljuci mnogo vise padaju frejmovi nego li kod NV to sam probao vise puta poredeci single karte,CF,SLI i sl..Sve zive kombinacije.Na benchu neki dan prociita kako rastu performanse kod ATI kad se AA ukljuci i kad ne spadoh sa stolice od smeha.Samo kod nas moze procitati takve gluposti. Ne znam zasto sad toliko potenciras ATI pa ATI,do skoro si velicao nvidiju sad malte ne pljujes-to samo govori da covek postaje dvolican-bez uvrede ali tako ispada,nisam samo ja ovo primetio.Razumem da si uzeo te karte ali ne moras da gubis zbog toga karakter.Budi realan ko i do sad,nemoj da vuces nikom stranu..Navijaj ali budi realan.Ja ti kazem da je 5970 golo govno karta koja ne vredi te pare,koja ne pruza nikakve specijalne performanse a koja je extremno skupa..Sklepana karta koja samo sluzi da bi se rekla da je najbrza karta na trzistu.Pored ogromnog microsttueringa,pored lose komunikacije i iskoriscenja GPU-va jer je ne umeju da naprave CF chip koji ce da progura snagu valjano,karta je nezgrapna jednostavno veliki promasaj na trzistu i to i oni znaju ali se o njenim manama u realnom radu cuti! Zato korisnik koji je kupi poigra se 5-6-7 dana ,razocara i proda bud zasto samo da se otarasi djubreta..Dual izvedba im je cist promasaj,ne znam kakve ce biti one non referentne izvedbe od Sapphire ili onaj Ares ali ova referentna je shit!Nesto ne verujem ni da ce ove biti nesto bolje ali ajde..Ja sam uvek raspolozen za uporedni test za otvaranje ociju,ne bojim se istine tako da.. No nebtino.Kad se pojave testovi,videces da tamo gde je 5970 bezao GTX295 po par FPS-a GTX480 ce biti brzi od 5970,zapamti moje reci..4-5-10 FPS je jako mala razlika izmedju GTX295 i ATI 5970 a uz to GTX480 jos nema ofisijelne drivere tako da ce se razlika izmedju GTX295 i GTX480 povecati.Sad je vec brza od GTX295 ,znaci obraz su osvetlali vec jer je chip brzi i za vise od duplo od GT200 prema tome sta dalje pricati! Cekam testove da vas guzim :) :) :) :) :) :) :) :) :)
:: Ne bih se slozio za ceste padove kod Atija i lose performanse kad se upali AA.. :: Za 5970 ne znam nisam probao kartu, ali sumnjam da bas moze i OC-ovana GTX295 da dostigne nju na default, mozda u 3DMArk-u... Ali 5970 isto moze da se oC-uje dosta bez problema :: Za Dirt 2 ja imam sa klokovanim kartama u 1080p koaj je za 1-2FPS manje zahtevna od 19x12 mozda imam 63FPS u Dirt 2 minimum 51 tako da..... Sve sa upaljenim AA 8x sto je i max. i u DX11. http://www.youtube.com/watch?v=qDPmk01fxM :: :: Morala bi 5970 da ima bar 100 sa ovim novim sad drajverima.. :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v ::
jos manji min. FPS nego ja sa ovom kombinacijom tako da nema to veze sa CF a i taj Benchmark je jako zahtevan sa teselacijom u DX11, nije merodavan jer nijedna igra sem onog metroa mozda nije toliko zahtevna...
Ja ti kazem, imas i primer u Dirt 2 sto sam snimio sa AA 8x min. FPS 51 average 63 ne pada tu nista drasticno, dosta sam ove karte testirao i nema toliko oscilacija o kojima pricas, bas naprotiv...
Nisam siguran na sta mislis pod tim ne umeju da naprave CF cip, CF funkcionise savrseno 80-90% dobitka, imam i za to primer. http://www.youtube.com/watch?v=YQTOXcQ0i5Q (720p i fullscreen i videce se FPS, jedna karta protiv CF inace).
Ne znam za 5970 kako i sta, ali CF generalno radi za sve pare...
Sky kako neko moze da bude dvolican ako nesto tvrdi, pa ne tvrdim ja nista sto nije tako, samo sto sam probao, nisam uopste pljuvao nVidia-u ne znam otkud ti to... Jel to sto sam rekao da je 5970 bolja karta od GTX295 pljuvanje, to svi na netu kazu, imas snimke na youtube, gomilu testova koj ipotvrdjuju to, sad kako je sve to u praksi ne znam, tvrdim na osnovu svega sto se moze naci po netu.
@Medo Ok necemo da se natezemo.Ti imas svoje iskustvo ja svoje ,ja cu tvoje da postujem ti moje. Postovacemo se kao ljudi jebes ti ovo sve.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sto se tice 5970 i ranije sam pricao o tome,jkarta je golo govno nevidjeno..Znaci ne zbog toga sto je sada najjaca,niko ne moze da tvrdi da nece izaci Fermi Dual kapirash?!Zaista ne govorim o tome..Govorim generalno o tome da karta lose renderuje,pa video sii u samom Vantage kolike oscilacije u FPS-u ima da cak pada ispod FPS-a GTX295,gubi.. Da je toliko dobra nebi je masa ljudi prodavalo,vec nastupa razocarenje posle par dana i ide ispod cene samo da se otresu iste..CF Chip nije tako savrsen kao sto ti mislis zapravo neusavrsen je i dalje i u poredjenju sa SLI losije skalira-poredeci tehnologije.Ja cak tipujem da je CF Chip bolji da bi se ova karta jos bolje pokazala u to sam cak i siguran.Ovaj proizvod kao proizvod je cist promasaj po mnogo svemu koje sam vec pomenuo i karta ne vredi te pare nema teorije!Napravljena je da skine krunu po performansama i nista vise.To je to.. A to sto sam ti rekao da stizem 5970 u OC-u pa veruj mi u nekim igrama cak i prestizem ali moja karta je dobro -OC-vana i radi na vodi..Ja govorim iz mog ugla onog sto se vise isplati.Meni ni Fermi sad ne odgovara,koji ce mi kad i dalje je moja karta zver u samom vrhu!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.