a cene i dalje visoke jel to nama prodaju m*da za bubrege ili sta? cekao sam da evro padne ko ozeblo sunce,kad eto ti isto sad safire 4850 nije 125e nego 132e samo su se uklopili u cenu?
Kad sam pre neki dan u politiki procitao da su najvazniji privrednici imali sastanak sa premijerom u vezi kursa dinara i da su oni rekli kako kurs mora da bude 84 sve je bilo jasno. Pobedili su cak i MMF.
Znaci bilo je zavrtanja ruke i unosenja u facu jesmo li mi zato dali kintu za kampanju...
Zlo i naopako, zlo i naopako...
Tomato Republic Of Serbia !!!
P.S. Kad god u nekom od medija vidim, procitam, cujem da je Misko Komerc zapoceo neki novi mega poduhvat najezim se znajuci da ce sve cene biti Maxi, a usluge Mini.
Ko sto neko rece KiM je srbija sve ostalo je alfa, beta, gama... (dodati po ptrebi)
:: a cene i dalje visok :: jel to nama prodaju m*da za bubrege ili sta :: cekao sam da evro padne ko ozeblo sunce,kad eto ti ist :: sad safire 4850 nije 125e nego 132e samo su se uklopili u cenu :: :: :: :: :: :: srbijo,srbijo na xxxxx te nabijem ::
Kakva je ovo zemlja dembelija za prevarante vidi se i po tome sto se po netu ATi HD4870 vec prodaje za okolo 200us$ a ovde su cene otisle na 250E za takvu karticu.
Hoce li neko da me ubedi da ti tamosnji trgovci nemaju troskove, ne placaju carinu (koja je i kod nas 1-8%) i porez, da nemaju trosak slanja posto ne moras da ides njima na noge da bi nesto kupio (samo sacekas onoga sto `uvek zvoni dvared`) pa da zato moraju da zidaju cene...
Abnere, ti bi trebalo da radis u Svetu Kompjutera i da samo za tebe stvore rubriku cene u svetu i kod nas,...
Pozdrav!
:: Kakva je ovo zemlja dembelija za prevarante vidi se i po tome sto se po netu ATi HD4870 vec prodaje za okolo 200us$ a ovde su cene otisle na 250E za takvu karticu :: :: Hoce li neko da me ubedi da ti tamosnji trgovci nemaju troskove, ne placaju carinu (koja je i kod nas 1-8%) i porez, da nemaju trosak slanja posto ne moras da ides njima na noge da bi nesto kupio (samo sacekas onoga sto `uvek zvoni dvared`) pa da zato moraju da zidaju cene.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: ::
:: a cene i dalje visok :: jel to nama prodaju m*da za bubrege ili sta :: cekao sam da evro padne ko ozeblo sunce,kad eto ti ist :: sad safire 4850 nije 125e nego 132e samo su se uklopili u cenu :: :: :: :: :: :: srbijo,srbijo na xxxxx te nabijem
Šta je sad, da se nisi ponadao da će i cene da splasnu ? `Budak, pa u čelo.`
Radeon HD 4870 pao na 200 dolara na NewEggu Objavio: voodoo_ 08.12.2008, u Video
AMD nastavlja sa agresivnom ekspanzijom i obaranjem cena, pa se na poznatom sajtu Newegg Radeon HD 4870 može naći za 200 dolara (kartica je koštala 300 kada je izašla letos). Sa druge strane, i konkurencija reaguje, tako da se na istom sajtu može naći MSI-jev overklokovani model GeForce GTX 260 kartice (sa 192 šejdera) za iste pare.
:: Abnere, ti bi trebalo da radis u Svetu Kompjutera i da samo za tebe stvore rubriku cene u svetu i kod nas,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: Kakva je ovo zemlja dembelija za prevarante vidi se i po tome sto se po netu ATi HD4870 vec prodaje za okolo 200us$ a ovde su cene otisle na 250E za takvu karticu :: :: :: :: Hoce li neko da me ubedi da ti tamosnji trgovci nemaju troskove, ne placaju carinu (koja je i kod nas 1-8%) i porez, da nemaju trosak slanja posto ne moras da ides njima na noge da bi nesto kupio (samo sacekas onoga sto `uvek zvoni dvared`) pa da zato moraju da zidaju cene.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: ::
kod nas je sve uvek bilo naopako... naravno da sam ocekivao da ce cene da splasnu... ali nista od toga,svi u svetu kupuju komponente po pristupacnim cenama athlon 6000 75$ kod nas je 80e ah,da zabaoravio sam da kazem,amerima spustaju cene jer je kod njih `kriza` mamu im, da je kod nas kriza kao kod njih ,ziveli bi kao carevi a oni bi pak ,obratno, izgubili bi se ko magarad jer je kod nas moto `ko koga zajebe,i ko prezivi pricace
O cemu ti zemljace pricas... Pa na novm jajatu je cena transporta uracunata u cenu... Carina na IT robu pardon na racunare je 1% a porez 8% sem na periferije koje i dalje imaju porez 18%.
I ti likovi na novom jajetu placaju carinu i porez i njihove cene su maloprodajne i ne moras im ici na noge da obavis kupovinu.
Zaista te molim da ne odobravas ovo dranje u paradajz republiki srbiji.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: 200$ jeste cena kartice, ali je transport jos oko 50$ i neke takse i porezi oko 30$ :: :: :: ...naduvali mu jaja na 10 atmosfera...
Ma kakvo spustanje cena to mozemo smao da sanjamo posle nove godine u januaru kada bude mrtva sezona mozda ni tada jer ce euro biti do plafona, u koju god it prodavnicu da udjes nemozes da se okrenes od musterija kao da dele dzabe TMI = Too Much Information
e ovo za budak ti je dobro zanimljiva je to alatka. a sta ti ja znam...
:: :: a cene i dalje visok :: :: jel to nama prodaju m*da za bubrege ili sta :: :: cekao sam da evro padne ko ozeblo sunce,kad eto ti ist :: :: sad safire 4850 nije 125e nego 132e samo su se uklopili u cenu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: srbijo,srbijo na xxxxx te nabijem :: :: Šta je sad, da se nisi ponadao da će i cene da splasnu ? `Budak, pa u čelo. :: :: ...naduvali mu jaja na 10 atmosfera...
Ne odobravam dranje bez razloga ni u kom slučaju, ali mislim da ako bi u tu neku virtuelnu jednačinu procene stanja kvaliteta života u Srbiji ubacili i mentalitet, mislim da bismo trebali biti srećni što uopšte u Srbiji danas postoje ikakve radnje u kojima se prodaje išta što nema srpsko poreklo.
A ako bi mene pitao šta bih ja uradio povodom izmene tog debilizma, odgovor bi verovatno bio u nekom radioaktivnom uranijumu ili nekoj koncentrovanoj kiselini kojom bi se polivali ljudi, iz aviona i/ili helikoptera, uz neku priču da to smanjuje naslage holesterola i pojačava borbeni duh, ako neprijatelj, zli Amerikanac, napadne, jer sam, sopstvenim vremenom i trudom sve ostale moguće varijante iscrpeo i shvatio da mogu da postignem samo infarkt sopstvenog mozga ako nastavim da pokušavam da smanjujem onaj neki eho komunističkih ideologija i onih parola namenjenih ljudima niskog koeficijenta inteligencije, u kojima se akutno pobuđuju te neke najniže strasti homosapiensa. Od te `glupe gomile` svi ostali zavise. I tako...
slati čoveka u SK, mnogo sa se razočarao u taj časopis. Sve su slabiji i slabiji. U decembarskom broju ima više reklama i koje kakvih gluposti, nego dobrih testova i opisa. Samo što nisu počeli da rade testove šporeta i frižidera, u nedostatku nečeg pametnijeg. Bolje da mu admini otvore posebnu temu, ovde na berzi, tako da svi možemo da uživamo. A uostalom, koji će mi đavo SK, kada sve relevantne informacije pročitam ovde, ili negde drugde na netu.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.