`Našli smo Miloševićeve milijarde na Kipru, ali ih se neko odrekao!`
STRANA 1 OD 1
Shomiman
`Našli smo Miloševićeve milijarde na Kipru, ali ih se neko odrekao!`
12.07.2013. 00:42
T53835
status: user broj poruka: 1187
`Našli smo dosta para iz Miloševićevog prvog i drugog kruga ljudi. I te pare su bile blokirane. A onda je okružni tužilac napisao bez mog znanja dokument da Srbija nije zainteresovana da se te pare vrate, ispričao je čovek od poverenja Zorana Đinđića.Aleksandar Radović je bio u sastavu Đinđićeve vlade, kao direktor Republičke uprave javnih prihoda i, tada poznat kao `čovek bez lica`, oporezivao je srpske tajkune i istraživao odliveni kapital Miloševića i njegovih oligarha širom ofšor carstva. Pripisivali su mu i da je čovek raznih tajnih službi sveta.
`Božidar Đelić je vraćanjem ekstraprofita tajkunima zabio nož u leđa državi kojoj je služio. On je oštetio budžet Republike Srbije. On je povratio ono što je bilo oduzeto pod izgovorom da je to bilo nelegalno. Ne samo da je vratio 60-70 miliona evra, već je na to dodao kamatu od 40 odsto. Kariću se najviše isplatilo da plaća porez i da mu se vrši povraćaj. To je najbolji biznis`, kazao je Radović za Nedeljnik.
On je rekao da je podneo ostavku jer nije više bio sposoban da puni budžet.
`Jednostavno je sve više ljudi dolazilo s preporukama raznih političkih faktora da ne možemo od njih da naplaćujemo porez, ja sam otišao. I moje ime počelo je da se pojavljuje u javnosti, baš kao i moje fotografije, a bilo je dogovoreno da se ne pojavljujem. Rekli su mi: `Imaš odrešene ruke i na tvojoj strani su policija i pravosuđe.` Poverovao sam u to baš kao što ste i vi poverovali da će vam biti bolje.
Ali, kad su rekli to je bilo tako, a sad više nije tako, e, onda sam rekao neka rade to drugi ljudi. Đeliću to nije smetalo`, izričit je Radović.
On je dugo važio za `čoveka bez lica` i bio je čovek od poverenja bivšeg premijera Zorana Đinđića.
`Đinđić mi je rekao: `Imaš puno posla, bavi se njima, a ima ko će da priča.` Apsolutno se složio da se ne pojavljujem u javnosti i da radim svoj posao. To je bila i moja želja`.
Pa ipak, pare s Kipra koje su oteli Milošević i njegovi oligarsi nikada nisu vraćene.
`Zašto, to morate da pitate ministre koji su bili na funkcijama. U svakom slučaju, narodu bi bilo bolje da su te desetine milijardi ušle u zemlju. Našli smo dosta para iz Miloševićevog prvog i drugog kruga ljudi. I te pare su bile blokirane. A onda je okružni tužilac napisao bez mog znanja dokument da Srbija nije zainteresovana da se te pare vrate. Došao je švajcarski ambasador i rekao: `Gospodine, otkad vas to više ne zanima?``, ispričao je Radović.`
Pa onda sa tom knjigom prosetaj do nekog izletista...
Videces kako zivot ume da bude lep a ne samo da pumpas pritisak sebi i okolini...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Tamo lepo postavljaj ove teme jer nemaju nikakve veze sa IT-jem. Tamo može šta hoćeš.
@Dejzan Ako ga nema, pa ti onda kao oni gerilci što sade po gradu počupaj lale, bele rade, muškatle i ostalo iz žardinjera pa posej jednu do dve brazde. Pazi samo na bakice, one su najopasnije, čim im okreneš leđa ima da ti maznu sve za gulaš XD
Kao neko ko zivi u dijaspori npr. vremenom bi utripovao da si level vise u odnosu na ljude koji I dalje zive u Srbiji pa bi svoju `pamet` prosipao svuda gde stignes ne bi li sam sebi psiholoski dokazao da si uzvisena vrsta tj. neko ko ima visi stepen inteligencije samo zato sto si recimo tokom rata pobegao iz svoje zemlje u neku Evropsku ili Banana drzavu I ako velika vecina tamo pere sudove, riba podove I radi slicne poslove. :-) Naravno, ovo nema nikakve veze sa tobom ali shvatas poentu. .-) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Da li bi trebalo do odem u neku pizdu materinu, odatle delim savete i pokrećem teme..? Možda bi bile interesantnije, vezane, opravdane, na pravom mestu... Ma ovo nema veze nisačim... Ne dajte se `uzbuđavati`. Ne čitajte ako vas nervira... Uskoro će da nestane `pisanije`, i vraćamo se ... Čemu ono beše..? Ah, daaa.... .. :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me? :: ::
Salimo se mi malo nemoj da se ljutis nego zaredjao si bas sve ovakve i slicne teme u poslednjih par dana, a kao sto vidis koga to zanima ima blic politiku novosti i b92, ovde ipak ljudi vise vole IT stvari, znam znam, i PhatPhuck radi slicno ali i njega napusi vecina zbog takvih tema.
Ili možda misliš, da Vas dvadesetak revnosnih prcača, iz govnarske ti domovine, ili `svetlog` rasejanja, činite... Ma to što činite... ` `bem ti klešta` urođenička.
Kada to ja napišem, zvuči grubo... Kada to neko `napiša` izdaleka... E jbg. to je `misleno` i skroz tačno... Nadasve korisno, i naravno, opravdano. Da... Iz govnarske mi moje drage domovine...
Grubo je meni kako kod da se okrene i nepotrebno, ko god da pise i odakle god, mali Abner npr. ko o cemu on nama ovde otvara oci kao da smo slepi i ne vidimo sami kako se ovde tesko zivi, ali on je pametan od preko, a uzasno ga i zanima kako je ovde jer jebe mu se, otisao je i ispao pametan...
Cak ni vas,IT-jevce ovakve stvari ni na kompu ne zanimaju...
Jedva izadjete i iz kuce,a dali bi ste tek izasli na ulicu da povatamo ova goxxa i razjebemo sve zivo...To je pitanje...
DA stvar bude grdja,te pare od Slobe su sitnica,od 5.10.2000 u Srbiji je svaki dan sve gori,svakim danom se gore zivelo...
Da otisao i Djindjic,i Djelic i Labus,i Tadic, i jos mnogi drugi...
ALi tu je nas najveci drzavni neprijatelj,spijun,kiton,-DINKIC,koji je sve razjebao i rasprodao pre 10 godina....Sve sto je ova drzava imala,sve je prodato...
Djilas - covek koji radi bukvalno sta hoce,sta mu prdne na pamet,prosto se takmice medjusobno ko ce bolje usrati novac kojim Srbija raspolaze i napraviti jos veci drzavni dug...
Ceda,suvnisno sranje je i bespotrebno komentarisati....
I svi cekaju,da krljne MMF lovu,ili neko drugi,sa svojih 100 uslova da nam nametnu,da raspodole lovu i jos vise unazade...
ODOSE FIRME, SJEBASE VOJSKU, PRODASE SRPSKU ZEMLJU, PRODASE NAM NAROD, IZVINJAVAJU SE OKUPATORIMA,izvinjavali se onima koji su nas najvise klali od svih... Samo u II svetskom ratu oko 1 400 000 pripadnika naseg naroda,Hrvati su ubili na svaki nacin, samo ne puskom, jer nas puskom ne ubijaju,mi smo za njih niza rasa....I takvi udjose u EU...Niko njihov nit je kaznjen,nit je odgovarao ZA PROGON SRBA IZ HRVATSKE,GLAVNI RAZLOG POCETKA RATA RADI PROCISCENJA LJEPE NJIHOVE....
I Nakon svega sto se desava, ovaj narod ide dalje,ali cuti i trpi. DA nas narod je ziv,ali znake zivota ne daje... DAje da se guzi, da se sve razjebe,da se unisti... Mnogi ce reci - ono sto je nas narod preziveo,drugi nebi izdrzali ni pola veka, ali tuzno jeste sto smo najgore izgurali , a sad nam pojedinci unistise sve ono za sta su se nasi preci borili, za sta su umirali i crkavali ocigledno zabadava nekakvog Ponosa kakvog ovde niko nema...
U svetu je jos gore,ako ne i 100 puta, ali nas svet ne unistava,vec mi sami,nasi nas unistavaju , a NAROD CUTI...Opravdanje nemoze ni biti da sve sto je bilo dobro,i narod sto je valjao je nakon turaka,III rata,Hrvata i Tita, sve pobijeno i ostao sljam,onaj najgori, koji vlada i koji trpi,koji dobije znacku Bus Plusa pa misli da je sa Djilasom uhvatio boga za M...,pa narod terorisu ko kriminalce kad ujutru zaustave prevoz,da bi prekontrolisali ko to sme da nema kartu Bus Plusa AkA Apex Solution....Koji GPS daju 2% od svojih karata,za kazne se i ne zna...
Upalim tv,svaki dan,farma,farma,veliki brat,ispiranje mozgova,i promuva se vest,FANTOMSKA FIRMA NARODU U SRBIJI OTELA 1 000 000 000 evra (milijardu evra da i ja sam razjapio vilicu) i takodje neki ministar zveknuo 100 000 000...ALO,pa to se samo promuvalo kroz vesti kao puvanjak,i prosla vest,nikom nista....
Ma mogao bi ovako da serendam doveka,i jos uvek ne planiram da idem nikuda,ocu da se borim da u ovoj lepoj drzavi sa govnjixxx ljudima napravimo nesto,ako Bog da...ALi sa kim, kad samo ovako se piskara ponekad, ovde je i lako naci istomisljenike,a napolju,nista,cvonjak najobicniji,svi samo pricaju,a niko nista ne preduzima....
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Re: `Našli smo Miloševićeve milijarde na Kipru, ali ih se neko odrekao!`
13.07.2013. 03:51
status: user broj poruka: 1624
Evo sad se setih da dodam...
Od kad su demokrate bile dosle na vlast,dakle za 8 godina,u drzavu je uslo 80 000 000 000 (osamdeset milijardi evra) ,od toga 30 milijardi se zna gde su,50 je nestalo...Taj podatak se pojavio prosle godine kad je SNS dosao na vlast...
i sto se po gradu svaki dan pojavljuju kola od par stotina hiljada evra vrednosti,nikom nista...
Kad treba onom nasem kosarkasu dati milion dolara da ga ne jure po Americi za onu tucu,nema problema,pojavilo se koferce ko grom iz vedra neba....
KAd je ta ista suma bila potrebna za lekara koji bi operisao Srce jedne nevine devojcice,jedne male preslatke Tijane pred kojom je zivot, za to je dresio kesu Aca Lukas i vecina dece iz Srbije....Da ne bi akcija svuda na svakom cosku Srbije,pitanje sta bi bilo.
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Kad vecina dvoje ili vise svadjaju pametniji uvek popusti...
ALI u srbistanu u poslednje vreme pametniji na kraju uvek POPUSI !!!
Elem ja sa svojih 44 i dalje radim na sebi... a zacetnik teme gubi vreme na farmama politickim sajtovima i onda sebi napumpa pritisak koji zatim zeli da napumpa i drugima... stoga sam zacetnika teme prijateljski posavetovao sta je bolje za njega...
Ceo zivot slusam o nekom blagu koje je neko oduzeo MOM narodu... Svi sve znaju ALI niko kinte od toga nije video niti mu je razglabanje o temi donelo neceg dobrog... Eto recimo kad sam ja bio uzrasta kao Shomiman svi su pricali o blagu kralja Petra, koje je pomenuti opljackao prilikom bezanije iz KSHS tokom drugog svetskog rata... Ko sve nije to glago trazilo (nije mi jasno kako Indijana Jones nije pokazao interesovanje) ali ga niko nije nasao... Pera ga je sakrioooo svaka mu cast...
Eto isto tako sad slusamo o Cobetovom blagu koje kao postoji ali nije nam dostupno...
SMEHOTRESNO DA SMEHOTRESNIJE NE MOZE BITI !!!
Prosto je zapanjujuca slicnost price koja se pusta u mase, ko razume shvatice...
Zatim ona vecita prica koja se usadjuje u tikve srbistanaca jos u ranim godinama skolovanja mi smo bogata zemlja ALI niko ne kaze da NAZALOST ipak mora da se radi kako bi se to bogatsvo eksploatisalo... ILI pak da je to bogatsvo dostupno samo vladajucim strukturama posto ga nema dovoljno za sve...
Kazes da sam pobegao ali se interesujem za rodni kraj, kako i ne bih kad imam tamo dosta rodbine i imovine sem toga i cerka mi je ostala tamo svojevoljno...
I da ponovim ono iz prvog posta uzmite neku knjigu otidjite do nekog izletista i citajte tamo u nekoj hladovini, osecacete se bolje... mozda neki politikin zabavnik umesto knjige... i to je daleko korisnije nego pumpati sopstveni pritisak i time skracivati svoj zivotni vek...
ZNANJE JE MOC!!! Sto vise pravih stvari znas umes da uradis ili da svoje znanje primeni su ono cime se izdvajas iz mase IDIOKRITETA koju vladajuce sturkture uspesno stvaraju u poslednjih 20tak godina... sto kroz skolu gde klincima poklanjaju ocene samo tako i usadjuju im laznu sliku da su pametni sto kroz masmedije gde su im kao dostupne najcuvanije tajne i stvara se utisak u ljudima da sve znaju cak i kad je Cvarak kObama prdno...
Elem da ne davim vise Dextere uskoro se vracam u faktor stabilnosti jugoistocnog balkana ili prostije receno Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! i veruj mi da cu nastaviti da se ponasam kao i do sada... kao sto sam se ponasao i pre mog dobrovoljnog ali ekonomskog egzila... kriticki prema svim negativnim pojavama u MOM narodu i MOM faktoru stabilnosti jugoistocnog balkana...
DA LI CU ONDA BITI KVALIFIKOVAN ZA KRITICKI OSVRT NA NEGATIVNE POJAVE SRBISTANA!!!
ILI CE I DALJE BITI STALNO NABACIVANJE TIPA LAKO JE NJEMU DA PAMETUJE IZ DALEKA!!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Grubo je meni kako kod da se okrene i nepotrebno, ko god da pise i odakle god, :: mali Abner npr. ko o cemu on nama ovde otvara oci kao da smo slepi :: i ne vidimo sami kako se ovde tesko zivi, :: ali on je pametan od preko, :: a uzasno ga i zanima kako je ovde :: jer jebe mu se, otisao je i ispao pametan.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Re: `SMEHOTRESNO DA SMEHOTRESNIJE NE MOZE BITI !!! `
13.07.2013. 14:19
status: user broj poruka: 7779
Sta zajebavas zar ne vidis tri smajlija...
Evo sad cu da ti ih ponovim...
:: MaliBaneru, poradi malo i na svom `osmjehu`... :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me? :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.