Hitno mi treba prevod. Nigde ne mogu da nadjem, pa se nadam da mozda neko ima u svojoj kolekciji i da mi prosledi na mail!! Moze i engleski prevod, ne mogu nekad da povatam njihov naglasak, pa da se ne mucim....
Izgleda da se ti i ja nismo razumeli tj, ti mene nisi, meni treba bas za the story of only fools and horses epizodu ondosno specijal prevod koji je izasao posle svega mislim 2003g, i tu 2 sata pricaju glumci i reditelj itd, u sustini dokumentarac da se upotpuni cela serija..... hvala u svako slucaju... :: :: http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=only+fools+and+horses+8 :: ovo kod mene radi :: :: :: ::
Ja imam jos dva dela, nastavak sa Delom i Rodnijem produzeni interviju: Extended Interview with David Jason i Extended Interview with Nicholas Lyndhurst. Oba su po 26min. isto nemaju prevod...ako nekome trebaju samo neka kaze.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.