jao to lekino brdo.... lep kraj! A neko bi rekao da je negde tamo..... Isao sam u 8. gim pa imam dosta ortaka u tvom kraju ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Nekad bila 11.gimnazija u narodu popularna i kao kaubojska gimazija. Lep kraj al mnogo budala:) Ti si znaci mladji kad znas tu skolu kao 8. gim.
a sta ti ja znam...
:: jao to lekino brdo.... lep kraj! A neko bi rekao da je negde tamo..... Isao sam u 8. gim pa imam dosta ortaka u tvom kraj :: __________________________________ :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: ::
Prvo sam se upisao u 11. gim. Sportsko odeljenje ... Prijemni iz 4 dela.... pa se onda ta skola ugasila kada sam bio 2. godina. Zatim od 11. gim. nastaju 2 skole: Sportska Gim. i 8. Gim.! Posto me mrzelo da idem na Senjak svaki dan ja sam lepo ostao na istoj lokaciji, zavrsio sam 8. Gim. Sad mi pise u knjizici da sam zavrsio:
I god. 11.Gim II god. 12 Gim (period dok se nije formirala 8. gim) III god . 8.Gim IV god. 8.Gim
Bilo je indijanaca u skoli secam se.... sin Sabana Saulica- Sapketa okrece pod ruchu mechku 190E(hahahahahah) u skolskom dvoristu I da ne nabrajam dalje..... Sada je druga pesma..... rad red i disciplina ! ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Pa ja sam ovde izgleda jedini za reciklažu (po godištu) - 1969 Lokacija - Mladenovac (pasivni krajevi) - ne tražite na mapi, ovde nije ni nato bomba htela da explodira `99 kad je pala.
:: More, dođeš ti meni jednu kafu u Kalči, pola familije mi je iz Niš :: S juga? Jok more, s moskviča... : :: :: Ži ti ja, ži mi ti.. :: :: :: :: Pozdrav iz Nisa :: :: :: :: @KaiserSoze- ti mi dodjes nekakav zemljak (rodjen sam u S. Palanci) :: :: :: :: :: ::
Ima nas tog godista koji zivimo u `Republika Miljakovac`.
Pasivni karjevi ne postoje, postoje samo pasivni umovi.
Zato postoje pasnjaci, krajevi gde je moguca ispasa domacih zivotinja da bi seljaci iz gradova imali dovoljnu koicinu proteina za ishranu. Majstore nikako ne dozvoli sebi da si losiji od ostalih ma sta oni mislili o sebi-tebi, to ti kaze `Kobayashi`. Naravoucenije ako ne postujes samoga sebe ni drugi te nece postovati.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Pa ja sam ovde izgleda jedini za reciklažu (po godištu) - 196 :: Lokacija - Mladenovac (pasivni krajevi) - ne tražite na mapi, ovde nije ni nato bomba htela da explodira `99 kad je pala :: :: Pozz svima.
Ne, ne, ne, nisam to ni u kom slučaju rekao ne poštujući dovoljno sebe :) to je bila interna gradska šala nekih intelektualnih krugova, ovde je sasvim ok, čak više od toga, bar sa aspekta odgajanja sitne dečice...
Trenutno sam ovde, a inače sam živeo na raznim mestima, Bgd, Skopje, Ohrid (najduže) sem Mladenovca.
Privlače me razni krajevi, trenutno zbog ovih malih što nam se vrzmaju oko nogu i pričaju MEME (uzmi me), nismo u situaciji da budemo toliko pokretni... ali to je samo faza, nema većeg zadovoljstva nego gledati ih kako rastu :)
:: Nisi jedini, he, he, he.. :: :: Ima nas tog godista koji zivimo u `Republika Miljakovac` :: :: Pasivni karjevi ne postoje, postoje samo pasivni umovi :: :: Zato postoje pasnjaci, krajevi gde je moguca ispasa domacih zivotinja da bi seljaci iz gradova imali dovoljnu koicinu proteina za ishranu :: Majstore nikako ne dozvoli sebi da si losiji od ostalih ma sta oni mislili o sebi-tebi, to ti kaze `Kobayashi`. Naravoucenije ako ne postujes samoga sebe ni drugi te nece postovati :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: :: Pa ja sam ovde izgleda jedini za reciklažu (po godištu) - 196 :: :: Lokacija - Mladenovac (pasivni krajevi) - ne tražite na mapi, ovde nije ni nato bomba htela da explodira `99 kad je pala :: :: :: :: Pozz svima.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.