u tek sam sada video temeu,de ja da ne odgovorim kad su automobili u pitanjnu
02.10.2009. 19:29
status: user broj poruka: 2196
RENO Laguna karavan 2.2D obican dizel bez turbine 83KS,nikad se ne kvari,imam je 6 godina nikad sem servisa u nju nisam ulozio,maximalno trosi uz klimu na auto putu preko 140KM/h oko 10l,inace u gradu do max 8,m na otvorenom do 110 trosi 4.5l,ide u trecoj 110KMH a moze da se nategne i 180KM/h ali jedva,ide lagano 170km/h ,registracija je 45000 dinara
...iskreno, video sam neke likove na YouTubu da su gazili istu Mazdu, pa sam hteo i ja, kad sam, zavriso sa eksperimentom, nisam smeo da sednem u kola jedno nedelju dana, ...ne mogu da vam objasnim kakav je osecaj...
Sad ne prelazim 180...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Sad ce uskoro da padne neka restalyng LAGUNA 1.9DCI sa 130KS,tamo iza nove godine,ne mogu da se odvojim,ovo je meni prvi i najbolji auto koji nikad nec zaboraviti,vredi svake pare,ali znaci 6 godina nisata sem standardnog servisa nisma uradio!!!
Ja sam u prosli ponedeljak kupio LAGUNU 1.9DCI 121PS, karavan, 2005 ali nije restyling,trazio sam poslednji model ali da nije restajling,restyling mi je ruzan ima maksu ko megan,srebrna je metalik ima i kozu i duplu digitalnu klimu,izvezen iz slovenije
Cupa asfalt,sad sam ga za vikend vozio auto putem Bg-Novi Sad,nisam skidao ispod 190km/h,ko od sale ide,180km/h u sestoj na 3200RPM a na 200km/h je oko 3900 obrtaja,dalje od 200 nisma stiskao ali moze da ide verovatno oko 215 max,price su da je maximalna 200KMh,i sot je najbitnije uopste se ne muci da nabije 200km/h,u trecoj mi je izvukao 130km/h a u drugoj 95km/h,u cetvrtoj ide 150km/h u petoj moze i 180km/h ali ja ubacim vec na 140km/h u 6-tu
Sve u svemu auto je ubica,fantazija,topla prewporuka svakom ko oce da kupi auto!!!
U pufi pa ti to vozis ko benzinca,to su jako dobri motori i tog dizela nemoj preko 4k obrtaja da teras.Ulje menjaj na svakih 6-8 hiljada km,to ti je prijateljski savet i lepo se vozaj!
:: -uvek pali iz prv :: -troši manje nego što hoć :: -uvek ima mesta za parkin :: -svake godine kupim novog i uvek sam prvi vlasni :: -ne traži zamenu ulja ni majstor :: :: :: ::
:: PUMA:) i to neki racing kart... :: :: :: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU` :: :: :: -uvek pali iz prv :: :: -troši manje nego što hoć :: :: -uvek ima mesta za parkin :: :: -svake godine kupim novog i uvek sam prvi vlasni :: :: -ne traži zamenu ulja ni majstor :: :: :: :: :: :: :: ::
ja vozim Maxam biciklu stara 18godina uz gume za asfalt leti niz neko veliko nizbrdo...rekord mi je 95km/h niz niz jedno brdu samo sto sam kocio oko 80-90m a bio vruc asfalt i gume skripe nista lepse od toga samo kad sam je pipnuo sprzio ruku al sve je to zabava a vozim i bmx samo sto je sad havarisan :)
Ford Orion 1.8D 90` presao preko 400.000km. Hvala Bogu zavrsio sam sa njime i pre par dana sam uzeo Mercedes 190E 2.0 90`, 170k na satu. Auto garaziran osam godina i zaista je za svoje godine besprekoran. Limarija nigde zardjala, izgleda kao nova. Motor potpuno suv. Enterijer 7 do 8/10 ocuvan. Ima el. siber, el. podizace stakala napred, el. retrovizore, ABS, servo i to je odprilike to...nema klimu nazalost.
Nemam jos uvek fotkice ...ali evo sto se tice boje i izlgeda (sajtne/suknja) maltene je isti kao ovaj :
Lepa ti je ova nova mecka, ali opet 170k je presla :), mada opet auto je star 20 god. :).
Pozdrav!
:: Nisam ni znam za ovu temu. E pa, evo ja sam do nedavno vozio ovo :: :: http://www.imagebam.com/image/d8dccb9351697 :: http://www.imagebam.com/image/55e9ab9351709 :: http://www.imagebam.com/image/882ca09351719 :: :: Ford Orion 1.8D 90` presao preko 400.000km. Hvala Bogu zavrsio sam sa njime i pre par dana sam uzeo Mercedes 190E 2.0 90`, 170k na satu. Auto garaziran osam godina i zaista je za svoje godine besprekoran. Limarija nigde zardjala, izgleda kao nova. Motor potpuno suv. Enterijer 7 do 8/10 ocuvan. Ima el. siber, el. podizace stakala napred, el. retrovizore, ABS, servo i to je odprilike to...nema klimu nazalost :: :: Nemam jos uvek fotkice ...ali evo sto se tice boje i izlgeda (sajtne/suknja) maltene je isti kao ovaj :: :: http://media.turbosport.co.uk/2007/5/2007050812154893494merc1a.jp :: :: :: :: ::
Pa Hvala. A 170k (samo je pitanje da li je i to prava kilometraza) za Mercedesa (jos za 20god. starog) nije nista! Kada Mercedes predje pola miliona kilometara, mehanicari otvore motor, vide da je sve u redu i kao novo i samo ga sklope nazad. Vidis onog Ford-a, presao je preko 400.000km pa spolja i ne izgleda toliko lose (izuzvem trulih sajtni a i patos je dosta truo). Ali je mehanicki jako los ...da ne pisem sada o tome ..
Znam, ali nije auto koji je presao 170k i 20k isti veruj mi :).
Pozdrav!
:: Pa Hvala. A 170k (samo je pitanje da li je i to prava kilometraza) za Mercedesa (jos za 20god. starog) nije nista! Kada Mercedes predje pola miliona kilometara, mehanicari otvore motor, vide da je sve u redu i kao novo i samo ga sklope nazad :: Vidis onog Ford-a, presao je preko 400.000km pa spolja i ne izgleda toliko lose (izuzvem trulih sajtni a i patos je dosta truo). Ali je mehanicki jako los ...da ne pisem sada o tome . :: :: ::
Auto je star 20god. ne znam kako je za ocekivati da uopste ima manje od 200k ? Nov auto je nov auto, tu nema dileme. Ali nov auto u klasi nekada 190E kosta koliko ? Barem 30-35k evra ?
Nisam ja mislio u tom smislu, ali ne ocekuj da ce auto sad da ti predje 100k km i da mu nista ne zafali :), ako se to desi svaka cast.
Samo da znas po nasim drumovima ima raznih krseva (ne vezano za tebe) varena osovina na autu, dalje vitalni delovi koji su od metala su od plastike i jos mnogo raznih cuda, koje retko ko moze da primeti :). Iako takav auto spolja izgleda kao bombona ustvari on je jako los :).
Pozdrav!
:: Ma nemoj . :: :: Auto je star 20god. ne znam kako je za ocekivati da uopste ima manje od 200k ? Nov auto je nov auto, tu nema dileme. Ali nov auto u klasi nekada 190E kosta koliko ? Barem 30-35k evra :: ::
Cube Reaction (oprema: Deore XT, REBA RACE Dual Air + U-Turn, Mavic Crossride) http://img52.imageshack.us/img52/4304/reactionp.jpg (njega trenutno vozim, ali ce on i na prodaju pa onda uzimam nesto jos bolje...)
Inace starci voze vec neke tri godine 406-icu 2.0 HDi 110KS (prezadovoljni) a burazer isto toliko (ili malo manje) Lagunu druge generacije 1.9dci 108KS (takodje zadovoljan)...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.