Steta sto ovaj forum nema statistiku o broju clanova i sl. Kladim se da je polna struktura 500:1 u korist muske populacije. Pozdravljam sve clanice iskreno zaljubljene i zainteresovane u IT i u opste sve one teme koje su tradicionalno muske. Ionako su pre 100 godina se izborile za emancipaciju ali opet zna se ko vodi politiku i ratove...na zalost. Mozda kad bi zene bile priblizno pola zastupljene ne bi bilo ovoliko sukoba...ali da ne skrecem temu u nekom drugom pravcu. Pozdrav Andrea!
Mislim da joj nije zadnja namera bila da na zaebava. Barem nije tako izgledalo i nema nikakve veze što je iz Dalmacije.
Ti bi opstao uz dobru priču veoma dugo, a možda bi se dobro i udao:D Dok sam bio dokon u mlađim danima, odem na krstaricu, potpišem se kao lepotica i čekam. Ubi me ako je prošlo 20sekundi od prvog starta. Čega se sve nisam načitao hahahahha, mada brzo sam se smorio kad sam video kakvih papana ima...
Tako da cu poverovati ne slikom sa tvojim likom nego video clip na kome cesh da se snimish (ili neko tebe da snima mislim da je lakshe) i da se pretstavish sa svojim nickom i josh po neshto da izjavish vezano za berzu pa mozhda poverujem a stvarno nemam nishta protiv interesovanja zhenskog pola u it svet!
Po meni da si zhensko mogo/la si odmah da kazhesh a ne ovako da ti, verujem, pola njih ne veruje!
niko te ovde ne bi pojeo zato sto si devojka, i iz Dalmacije.
Ja sam stvarno devojka koju zanima IT ali mislim da mi sad niko ne veruje... Internet ti dozvoljava da budes sta zelis, pa i australijska zaba koja govori.
Aman ljudi! Sta ste navalili sa `cudo`, `cudno`, kao da je izjavila...
06.10.2009. 15:31
status: user broj poruka: 11019
da je hermafrodit, pan, ili konj Jabucilo (srpski Pegaz). Zensko, i to je to. Nije to rekla ranije, pa sta? Stvar njenog izbora. Niti cemo zbog nje biti finiji u prepisci (a jesmo li bili neotesanii do sada - ako jesmo, dajmo se osmirglat`), niti cemo izigravati muskarcine, zastitnike (slabijeg, hmm?!) pola pa preterivati u tom smeru... Korespondencija tece normalno, ucesnici mogu biti ovog ili onog pola, sa Juznog ili Severnog pola, iz Ulan Batora ili (vojvodjanskog sela) Mola...
Ne brini.Ja znam da si devojka 100%.Rekla mi jedna pticica
P.S.Ovaj tortojed me uvek zasmeje sa njegovim kreativno saljivo objasnjenim postovima.Ludo burazeru,ludo
Green Green Grass Of Home
:: niko te ovde ne bi pojeo zato sto si devojka, i iz Dalmacije :: :: Ja sam stvarno devojka koju zanima IT ali mislim da mi sad niko ne veruje.. :: Internet ti dozvoljava da budes sta zelis, pa i australijska zaba koja govori.
Koliko jedna re. moza da unese zbunu na forumu, ja reko nesto se konkretno diskutuje kad ono radjaju se nove ljubavi, priznaju se indentiteti.... cemu poenta ovde da krijes dal si zensko ili musko koga to jos zanima.... ( a zanima veliku vecinu )
... sad kad mi hanuma slavodobitno kaže: AHA, znala sam da se dopisuješ sa osobama suprotnog pola....!!! Ti si mene upropastio!
Gilopile je dalmatinska zagorka! Bax je Selma a Sky mu je tetka. Machine se udao i novi suprug, ortodoxni M, ne da mu da se koristi ovim nepravovernim spravama a i nosi čador (što je još jedan očigledan dokaz da se mora preći na widescreen) pa uopšte ne može da nabode tastaturu. Šta je onda Ž Arnautović? Predsednica skupštine? (Time bi se objasnilo odsustvo zbog radne angažovanosti ne dizanju i prebrojavanju ekstremiteta sa pet prstiju)....
More dosta je bilo izmotavanja, slike na sunce inače ode kuća (forum). Šta će biti s forumom? Zapaliću ga!!!
P.S. Gilopile, samo nemoj na farmu, VB-a i tako te podriguše, to bi me dotuklo...!
A ja taman hteo da kazem da juce na farmi rekose Cavicu da na farmi nemaju bazen ali zato imaju bunar dubok 165m :). Pa sta ako je zena, fora je u tome sto sad tazite neki njen dokaz, ajde ti koji traze dokaz neka daju nesto njihovo sa nekim njihovim predstavljanjem pa neka od nje traze sta hoce :).
Chuck Norris je jednom sutnuo konja u vrat tako je nastala zirafa, a Bata Zivojinovic je jednom sutnuo konja u vrat tako je nastao Pegaz :).
Pozdrav!
:: ... sad kad mi hanuma slavodobitno kaže: AHA, znala sam da se dopisuješ sa osobama suprotnog pola....!!! Ti si mene upropastio :: :: Gilopile je dalmatinska zagorka! Bax je Selma a Sky mu je tetka. Machine se udao i novi suprug, ortodoxni M, ne da mu da se koristi ovim nepravovernim spravama a i nosi čador (što je još jedan očigledan dokaz da se mora preći na widescreen) pa uopšte ne može da nabode tastaturu :: Šta je onda Ž Arnautović? Predsednica skupštine? (Time bi se objasnilo odsustvo zbog radne angažovanosti ne dizanju i prebrojavanju ekstremiteta sa pet prstiju)... :: :: More dosta je bilo izmotavanja, slike na sunce inače ode kuća (forum) :: Šta će biti s forumom :: Zapaliću ga!! :: :: P.S. Gilopile, samo nemoj na farmu, VB-a i tako te podriguše, to bi me dotuklo... :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: ... sad kad mi hanuma slavodobitno kaže: AHA, znala sam da se dopisuješ sa osobama suprotnog pola....!!! Ti si mene upropastio :: :: Gilopile je dalmatinska zagorka! Bax je Selma a Sky mu je tetka. Machine se udao i novi suprug, ortodoxni M, ne da mu da se koristi ovim nepravovernim spravama a i nosi čador (što je još jedan očigledan dokaz da se mora preći na widescreen) pa uopšte ne može da nabode tastaturu :: Šta je onda Ž Arnautović? Predsednica skupštine? (Time bi se objasnilo odsustvo zbog radne angažovanosti ne dizanju i prebrojavanju ekstremiteta sa pet prstiju)... :: :: More dosta je bilo izmotavanja, slike na sunce inače ode kuća (forum) :: Šta će biti s forumom :: Zapaliću ga!! :: :: P.S. Gilopile, samo nemoj na farmu, VB-a i tako te podriguše, to bi me dotuklo... :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: :: support normalit :: :: :: ... sad kad mi hanuma slavodobitno kaže: AHA, znala sam da se dopisuješ sa osobama suprotnog pola....!!! Ti si mene upropastio :: :: :: :: Gilopile je dalmatinska zagorka! Bax je Selma a Sky mu je tetka. Machine se udao i novi suprug, ortodoxni M, ne da mu da se koristi ovim nepravovernim spravama a i nosi čador (što je još jedan očigledan dokaz da se mora preći na widescreen) pa uopšte ne može da nabode tastaturu :: :: Šta je onda Ž Arnautović? Predsednica skupštine? (Time bi se objasnilo odsustvo zbog radne angažovanosti ne dizanju i prebrojavanju ekstremiteta sa pet prstiju)... :: :: :: :: More dosta je bilo izmotavanja, slike na sunce inače ode kuća (forum) :: :: Šta će biti s forumom :: :: Zapaliću ga!! :: :: :: :: P.S. Gilopile, samo nemoj na farmu, VB-a i tako te podriguše, to bi me dotuklo... :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Ipak nisam cura.Sve je bila mala zezancija.uzivao sam citajuci vase postove. To me je spotaklo citajuci po netu o laznim predstavljanjima,po forumima,pa sam se odlucio za ovako nesto,cisto da bih video komentare.
P.S.Nadam se da se pojedini ne ljute zbog ovakve sale.Nije bilo zlonamerno
:: Ipak nisam cura.Sve je bila mala zezancija.uzivao sam citajuci vase postove :: To me je spotaklo citajuci po netu o laznim predstavljanjima,po forumima,pa sam se odlucio za ovako nesto,cisto da bih video komentare :: :: :: P.S.Nadam se da se pojedini ne ljute zbog ovakve sale.Nije bilo zlonamerno :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Nema veze, krajnje je vreme da promenis pol! Vec si se navikao, nece ti biti tesko!
:: Ipak nisam cura.Sve je bila mala zezancija.uzivao sam citajuci vase postove :: To me je spotaklo citajuci po netu o laznim predstavljanjima,po forumima,pa sam se odlucio za ovako nesto,cisto da bih video komentare :: :: :: P.S.Nadam se da se pojedini ne ljute zbog ovakve sale.Nije bilo zlonamerno :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
haha!Dovoljan je jedan potez sekirice i ocas postajem klokerka!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Nema veze, krajnje je vreme da promenis pol :: Vec si se navikao, nece ti biti tesko :: :: :: :: Ipak nisam cura.Sve je bila mala zezancija.uzivao sam citajuci vase postove :: :: To me je spotaklo citajuci po netu o laznim predstavljanjima,po forumima,pa sam se odlucio za ovako nesto,cisto da bih video komentare :: :: :: :: :: :: P.S.Nadam se da se pojedini ne ljute zbog ovakve sale.Nije bilo zlonamerno :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Mora da imas zenskog lika u WoW-u koji se zove Lily...? hehehehehe... morao sam da napisem ovo, ko je igrao WoW znace... _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
irena007 bi je musko pa sta... Kako je nastao nick name ? Jednostavno drugaricino ime + bond 007 sa njom. Znaci irena je rezervisana za bonda. Ko je bond to je nebitno.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.