Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Dosta je bilo...izvor dobre volje i strpljenja nije beskonačan...
STRANA 2 OD 2
gile23 Re: Re: ... 08.10.2009. 23:21 #146910

status: user
broj poruka: 9121
Kek :).

Pozdrav!

::
:: Sto bi rekli u wow-u, PWND
:: ________________________________________________
:: Hope is the first step on the road to disappointment.
:: :: 1.12. je rodjendan pcberze jubilarni 10-ti pa je verovatno za taj dan planiran upgrade foruma
:: ::
:: :: Pozdrav
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 09.10.2009. 14:10 #147073

broj poruka: 1228
iako sam te isprozivao najgore moguce i izvinuo putem emaila nakon toga evo ovde javno da napisem da je bedak sto jos jedan lik koji vredi ide u `penziju`... pretpostavljam da ces se vratiti ali isto tako pretpostavljam da ce biti mnogo manje postova. mogu samo da ti napisem da si previse vremena trosio ovde jer si to isto mogao mnogo bolje da iskoristis... i finansijski i ovako za tvoju dusu. bolje tih 2 sata dnevno koliko ispadne da si ubio ovde ulozis u obucavanje domaca, dece sa specijalnim potrebama i slicno. osecaces se mnogo ispunjenije nego da glumis gugl likovima koji svoje slobodno vreme koriste samo na igranje igrica, przenje hardvera i jos gore przenjem na brendove.

pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antimatery jaja frehsten 09.10.2009. 23:08 #147324

broj poruka: 997
Joj sinak, kako sudis sudice ti se rece Isus, zasto ti ne pomazes deci i ljudima a ja nisam dostigao taj stepen duhovnog razvitka, a ti posto pricas o tome predpostavljam da jesi, sta ces reci Gospodu ovaj pa ja, nisam imao vremena.Ljudi mnogo uskopojasno gledate, dajete neki savet kako treba a vi ste u nekoj drugoj nazovi `oblasti ` isti kao taj sto ga osudjujete, ne kapiram.... no i sto bi ......Iimam jedan predlog ko bude odlazio neka jednostavno ne pise nista, kakva oprostajna poruka, a sto se sajta tice pa brate recite adminima pa neka oni lupaju glavu, Bane je usrecio mnogo ljudi, tako sto im je pomogao da rese problem, a meni da bilo ko resi ma kakav problem od kompjutera do zivota bicu mu isto zahvalan, necu ga voleti ni vise ni manje, sve isto , onako kako treba.....
Mir s vama, pozdrav...

Sve je relativno !!!

aco Re: Dosta je bilo...izvor dobre volje i strpljenja nije beskonačan... 11.10.2009. 18:58 #147943

broj poruka: 2788
srecno bax u daljem zivotu dosa si puta meni pomogo a i ostalim forumasima. Nadam se da ces se vratiti inace ako se ovako nastavi ima da ode i sky fire i ostali i de sve u *****...srecno i da SLAJFUJES PO LOBANJI kako bi ti to reko :P

:: Od 2005-te godine otkad sam aktivan član, pa na ovamo...moglo se napraviti 50 foruma da se ne zna koji je od koga bolji. Dvoje ljudi radi na forumu sa ovolikim brojem članova i stotinama poruka svakog dana ?!?!?
:: Na forumu se ništa konkretno ne radi, nikakva konkretna poboljšanja osim avatara. Čisto mazanje očiju. Ima toliko dobrih vibracija ovde, ali to očigledno nije dovoljno da se sedne i dovrši ovaj forum, malo samo vremena, volje i znanja je potrebno
:: Atmosfera je užas, prepirke nonstop,....kao mala deca, ko ima bolju igračku
:: Svakodnevno se otvaraju teme, gde se prepirka očekuje i priziva
:: Mnogo pametnih, iskusnih i obrazovanih ljudi je otišlo. Mislio sam da mogu da istrajem, ali....zaista.....ne mogu
:: Ne nameravam ovde ne da trošim, već da bukvalno bacam svoje slobodne trenutke (bar ne kako je sada) jer su uslovi komunikacije katastrofalni . Budjavo logovanje i coockies nemamo 5 godina, nema datuma i vremena editovane poruke, imam 10 statičnih smajlića......dobre ideje se ignorišu, moderatora nema, kuca i postuje ko šta hoće. Postoje 3 ili 4 restrikcije, šta se sme, a šta ne sme. Tragedija
:: Ovom prilikom želim da pohvalim sve one koji su tu da pomognu i imaju strpljenja. Da ne nabrajam ponaosob
:: Upamtite, znanje je zlato i budite dobri jedni prema drugima
:: Ako je bilo nekih teških reči, izvinjavam se i sve vas puno pozdravljam
:: Ako se, daj Bože, nešto promeni na bolje, drage volje ću uskočiti
:: Bane
knele88 Jbg 11.10.2009. 20:12 #147965

broj poruka: 451
Ae tvoja odluka....
Nek ti je sa srećom gde god da odeš i da lepo razvaljuješ i software i hardware....
Supermen je MRTAV, Šišimš rules...

uroshnet re: 11.10.2009. 20:33 #147980

broj poruka: 1033
Bas mi zao...
Covek ode zbog necije ne volje za necim sto zna i moze da uradi...
Pozdrav...
coldcry Pa nisi se rodio na ovom forumu 11.10.2009. 21:00 #147992

broj poruka: 174
pa da kazes da odlazis sa njega . Nije ovo tvoja kuca pa da se oprastas od nje, nije tvoj posao da odgovaras na postavljena pitanja pa da uzmes godisnji odmor.Ti si ovde svojevoljno sto znaci da niko ne moze da ti zabrani da radis sta ti hoces, i nikome ne moras da se pravdas, ali mislim da je ovaj forum i dalje koristan, znam iz licnog iskustva.Sto ti ne bi odgovorio na neku temu ako ti se dopada i znas odgovor?

bikolor Steta! 12.10.2009. 04:05 #148110

broj poruka: 79
Hvala puno covece...pozdrav...sve najbolje!

Svako ima pravo da bude glup za svoje pare!

liman ... 12.10.2009. 07:09 #148115

broj poruka: 812
bax2003 je buduci povratnik, suvise se navukao na ovaj forum!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs