Hteo je da kaze da obican smrtnik (kao i vecina nas) koji je prinudjen da se vozi vozilima GSP-a MORA da plati kartu, dok gospoda ministri, direktori javnih preduzeca, njihovi savetnici, pomocnici savetnika, pomocnici pomocnika savetnika i mnogobrojni ostali govnari lepo udju u sluzbeni auto i na posao. Prime `bednu` platu od 100000 jos 2x toliko za raznorazne dnevnice, tople obroke, skolovanja dece... Od toga daju jedno 3 hiljade mesecno za klopu (pritom jedu kao na dvoru), zive u 5-osobnim stanovima i boli ih patka. Pazi sada situaciju. Osoba A krene van Bg-a da `poseti` porodicu koja jos uvek nije stigla u prestonicu (normalno uzme pare za prevoz koje ga sleduju), do njega dodje kondukter i trazi mu kartu (osoba A sedi preko puta mene), a on mu kaze da ne placa kartu jer je pomocnik savetnika za... i da ne placa kartu. Pritom vadi i daje kondukteru neku plastificiranu identifikaciju, kondukter baca pogled (naravno nista mu nije jasno), sleze ramenima i vraca mu je. E to je prijatelju hteo da kaze. Mora da si se opasno pokondirio kada zaboravljas sta se sve radi u miloj nam Srbiji i da je vecini nas vec pun qrac svega
@ivanstojko Igrom slucaja firma u kojoj sam radio je u Makenzijevoj ulici i posto dolazim iz juznog dela grada uredno napustam vozilo GSP-a na Karadjordjevom Parku pa onda kroz Katanicevu do Makenzijeve...
Uredno svako jutro sam sretao bivsu masTnu predsednicu skupstine kad krece na posao znaci oni balvani sto je kao prate EJ PRATE DEBELOGUZU kravu na posao od Kataniceve do skupstine sa dva auta a dok je cekaju uredno blokiraju trotoar... Svako jutro sam uredno ramenima razgrtao celavu bagru a oni su svako jutro gundjali pazi malo, na sta sam ja sveko jutro odgovarao da nije lepo da stanu na sred trotoara kao dileri narkotika da ne moze od njih da se prodje...
Sve se zavrsavalo na njihovom gundjanju i blagim pretnjama da ce drugi put da budu neprijatni po mene... Posle nekog vremena su shvatili da me boli KITA za njih i MASTNU lady koju sprovode u skupstinu te su poceli da se uredno javljaju dobro jutro momak...
Pre nje sam naleteo na gomilu balvana koja je cuvala ganfera Cedu Jovanovica najnakaradniju politicku licnost srbistana, znaci nije mi jasno zasto njemu treba sestoro balvana da ga cuva navodno mu je ugrozena bezbednost... pa neka manje kenja pa mu nece biti ugrozena bezbednost... Pri svemu tome mi nije jasno zasto ih ne placa iz sopstvenog dzepa koji se svaki mesec puni iz nepoznatih izvora... a ne da mu drzava obezbedjuje kenjanje po TV emislijama...
Naravno ne bi bilo pravedno da se ne spomenu brojleri poput Sutanovca i Vuka Jeremica... koji su takodje cuvani od strane drzave...
Premali bazen za previse krokodila...
Ali sve ovo nema veze sa GSP-om...
Juce sam se vracao iz Selangora u KL i na jednoj od stanica je autobus stajao pet minuta na stanici da bi svi uredno kupili kartu ili otkuvali svoju elektronsku kartu... Cak sam posle nepune DVE godine prvi put video kontrolu covek je uredno uzeo svaku kartu u ruku pogledao i rekao vozacu da moze da nastavi put nakon sto on izadje iz vozila...
Nije ovde sve idealno recimo mladi a posebno kinezi su prilicno bahati i bucni ne ustaju starijima, pomalo ih prate mladji narastaji malezana... incijanci nisu takvi posto su gradjani treceg reda... daleko od onoga kakvi su njihovi sunarodnici ganferi u BGD...
Meni svi prebacuju da kao pljujem po svemu u srbiji i po srbima a ja pljujem samo po negativnim pojavama u srbiji i medju srbima koje su se toliko odomacile da ih vecina ne smatra za lose nego za normalne pojave u drustvu... istrajavanje na tim pojavama nikome dobrog nece doneti... a to vec primecujete na primeru GSP-a...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Hteo je da kaze da obican smrtnik (kao i vecina nas) koji je prinudjen da se vozi vozilima GSP-a MORA da plati kartu, dok gospoda ministri, direktori javnih preduzeca, njihovi savetnici, pomocnici savetnika, pomocnici pomocnika savetnika i mnogobrojni ostali govnari lepo udju u sluzbeni auto i na posao. Prime `bednu` platu od 100000 jos 2x toliko za raznorazne dnevnice, tople obroke, skolovanja dece... Od toga daju jedno 3 hiljade mesecno za klopu (pritom jedu kao na dvoru), zive u 5-osobnim stanovima i boli ih patka. Pazi sada situaciju. Osoba A krene van Bg-a da `poseti` porodicu koja jos uvek nije stigla u prestonicu (normalno uzme pare za prevoz koje ga sleduju), do njega dodje kondukter i trazi mu kartu (osoba A sedi preko puta mene), a on mu kaze da ne placa kartu jer je pomocnik savetnika za... i da ne placa kartu. Pritom vadi i daje kondukteru neku plastificiranu identifikaciju, kondukter baca pogled (naravno nista mu nije jasno), sleze ramenima i vraca mu je. E to je prijatelju hteo da kaze. Mora da si se opasno pokondirio kada zaboravljas sta se sve radi u miloj nam Srbiji i da je vecini nas vec pun qrac svega
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.