Ja bih promenio bar avatar kad ne moze ime,verovatno je i tebi samom iritantan ...
Eventualno ako je dupli nalog ja bih ga ugasio da sam admin,al dobro to je norma u odnosu na neke sa toliko naloga da ne mogu na prste jedne sake da izbroje
Evo sa zakasnjenjem da ti prezentujem tu varalicu o kojoj sam ti pricao . ABU HI-LO ,vobler za stuku,flouroscentna,svetli u mraku sa pokretnim kljunom za korigovanje dubine zarona.
Sa ovom kad krenes da napravis izbacaj,napunis na far od kola.U vodi daje fantastican prizor.Poznato je da Stuku iritiraju drecave boje a ova varalica je namenjena i za nocno pecanje.Ovo pace sam platio malo bogastvo u to vreme .Ne znam da li sad postoji i koliko kosta ovde kod nas?! P.S.Za godiste dobro izgledas
Imao sam je pre jedno 15-ak g. Fora je u tome sto nisam ni znao do ovog trenutka da je Fluorescentna:)) Kakav sam los pecaros bio ja sam je par puta zafrljacio u nameri da uhvatim soma i ostala je u dubini najverovatnije na nekoj grani, mada se ni sad ne mogu pohvaliti sa nekim ulovom. U glavnom je to standardica, 3 dubinca i lov, kako kad smudj, saran, babuska, amur...5 godina nisam isao i odem pre par dana i razocarao se. Stoka sve pobila sa strujom, pa mrezama...Blagi uzas!
Eh ribolovac.Pa ne peca se som na tu varalicu mada on kad hoce da udari udarice i na govno. Inace mozda i nije bila svetleca posto imas ovakve identicne ,oblik,pomerajuci kljun ali nisu flouroscentne. Sto se tice rekvizita za pecanje soma to cu drugom prilikom da okacimmada vec sad ima na jednoj slici sa ovim voblerom.Cuveni DAM koji sad vise nema ni da se kupi!
Moguce je, stvarno ne bih znao. Uglavnom je isti proizvodjac, model...Samo crvene boje. Nekoc davno se lovilo na sve i svasta, bilo ribe na tone. Rodjak i ja smo znali pre 10-15 g. za par sati da napunimo dve cuvarke babuske, sve su po 200-300 gr. Kada se nameracim na amura, svaki dan sam donosio min. 2 kom. od 7-10 kg. Jbg. svake godine je znatno slabija situacija, pa se lagano i volja gubi. Ipak odem sedmicno jednom da mi mine zelja.
ovo je tema u kojoj treba da postavite svoje fotose, a ne fotografije varalica, riba i tome slično. Otvorite temu o ribolovu, pa pričajte tamo do mile volje.
Mislim svarno kako su smeli, ma ko ih sisa pisi im kaznu pa sta bude...tebi nece niko moci da prigovori postupio si po sluzbenoj duznosti.
frekfencija
:: ovo je tema u kojoj treba da postavite svoje fotose, a ne fotografije varalica, riba i tome slično. Otvorite temu o ribolovu, pa pričajte tamo do mile volje :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Iznabadaj ovako pametnu devojku, cisto da vidi kako se oseca riba. Ne mogu da verujem kakva je debilka.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.