evo vratih se sa Drinske regate. Hocu samo da kazem da je extra i da preporucujem svima koji mogu da sledece godine odu. Dakle show. Trubaci, vops, Drina majka. Inace poreklom sam iz tog kraja pa mu ovo dodje i neka vrsta reklame. Admini ne brisite ovo:) a sta ti ja znam...
:: evo vratih se sa Drinske regate :: Hocu samo da kazem da je extra i da preporucujem svima koji mogu da sledece godine odu. Dakle show. Trubaci, vops, Drina majka. Inace poreklom sam iz tog kraja pa mu ovo dodje i neka vrsta reklame. Admini ne brisite ovo: :: a sta ti ja znam...
Eh pa cela Srbija je blizu drine samo smo lenj narod pa to ti je...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Pa odakle si ono bese kad ti je Drina blizu :: :: OC House - May the Force Be With You! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: evo vratih se sa Drinske regate :: :: Hocu samo da kazem da je extra i da preporucujem svima koji mogu da sledece godine odu. Dakle show. Trubaci, vops, Drina majka. Inace poreklom sam iz tog kraja pa mu ovo dodje i neka vrsta reklame. Admini ne brisite ovo: :: :: a sta ti ja znam...
Mene samo zanima gde ima da se kupe dobri cvarci i kavurma....salim se. Sreca pa se ne udavi niko pored toliko pijanih ljudi na vodi. Izgleda da je regata sve bolja i bolja svake godine...blago tebi
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.