Evo,inspirisan zavrsetkom danasnjih testova koji sam vrsio na mom cetvorotockasu zadnjih par nedelja,i veoma zadovoljan rezultatom,odlucio sam da postavim temu `STA VOZITE` i zeleo bih da svako kaze utiske o cetvorotockasu koji vozi(model,godiste,potrosnja,koliko cesto se kvari,koliko je skupo odrzavanje...)!!! Ja cu prvi-vozim Jettu 1300ccm,1981 godiste,sa plinom,trosi na otvorenom 7l plina i 6l benzina na 100km,u gradu trosi 9l plina i 8l benzina na 100km,max brzina na plin 150kmh,na benzin 170kmh,odrzavanje NE MOZ` BITI JEFTINIJE!!!!! Ne kvari se cesto.Registracija me je kostala 12400din,sve komplet!Ja sam zadovoljan,iako je po godinama skoro zrela da bude oldtajmer,necu je menjati skoro! A sad vi!!!!!!
A BMX cu voziti verovatno i sa 40 godina iako imam jos dva `normalna` bbicikla (i BMX je normalan ali malo mali)!!!
E sad gonja se ponekad i neki golfic, polo, jugo, stojadin... mada golfic 2 najbolji jeste tvrd ali trosi 4.5-5 litara/100 km (dizelas 1.6) eto vidis da vozim i ja nesto!
:: :: Pa ko vam kriv kad imate 15 godina.... :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: vozimo BMX-e hahah :: :: :: ::
keca motor 1981. Italijan, prešo boga oca, karoserija menjana redovno na 6-7godina. Kažem vozim ponekad, jer imam paranoju od beogradskih ulica i beogradskih vozača. Taksista nije zanimanje to je dijagnoza. Menjač 4brzine+rikverc polusinhron(zezanje). Najveća brzina 160kmh, ja lično tero 135kmh. Rađena treća specijala. a sta ti ja znam...
Peugeot 307 1.6 benzinac poslednja serija 2007 nov... Dobar, udoban, prostran, sve radi, trosi 9 po gradu, priblizno toliko na otvorenom. Evo i slike... Negde na putu do Budve pre mesec - mesec i nesto http://img520.imageshack.us/img520/9752/makinafx6.jpg
-uvek pali iz prve -troši manje nego što hoću -uvek ima mesta za parking -svake godine kupim novog i uvek sam prvi vlasnik -ne traži zamenu ulja ni majstora
Proizvodjac: Bayerische Motoren Werke AG Model: E30, 318i, 2door Godina proizvodnje: 1987 Zapremina motora: 1789 ccm Snaga: 105KS (davne `87.) Potrosnja autoput - podnosljivih 7-8 (do 120km/h) grad: 11+ (sa vozacem ispod 30god.), do 10 (sa vozacem - penzionerom) Max. brzina - za njegove godine odlicnih 190km/h (kao i za docinu jettu lepih 170)
Za one koji bi mozda pazarili neku benkicu - Odrzavanje je ok,delovi skupi ali se retko i kvari ako se normalno vozi, uz redovne servise i kontrolu izuzetno pouzdan, od limarije uglavnom strada pod, rubovi, gepek u delu iznad tablice, hoce da korodira kod zadnjeg desnog tocka tunel za vodove iz rezervoara, sajtne i to je to ako se ne opali negde pa se lose uradi. Mehanika je takodje ok, ali kada pokaze znake slabosti odmah kod majstora jer u suprotnom krece lancana reakcija.
Evo jedne zanimljivosti - kada sam birao auto, svi me ubedjivali da uzmem 320 ili 323, to je BMW, mashina, ovo, ono... Kada je bio prvi Tunig & Styling na Batajnickom aerodromu kroz guzvu se vozilo prvom (90%) i drugom (10%). Potroslja je bila fantazija - 18 litara na 27km!!! Nikada ne bih rekao da je 1800 kubika motor sposoban da proguta toliko goriva. Jer neko prolazio kroz onu guzvu sa M3 mozda?
BMW 328i E36 193konja,usis od m50b25 i sa tim ima preko 200 konja,blokada motora na 6500rpm,najveca brzina 245kmh.potrosnja oko 17,sve zavisi kako se vozi.
1413lk kiper, potrosnja 25-30l, max. brzina 65-70, ukupna tezina 14 tona, 1959 god. ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Ja trenutno vozim E8400 a vi zezajte sa tim sranjima moj drug je vozio keca 100km/h zamalo se ceo kec nije raspao godiste 1977, a ponekad navatam trotinet pa kad ga nagarim na nekoj nizbrdici oko 100 na sat idem, a ponekad provozamo i kontejner, trosi kilo djubreta na 100km, ali mi uvek uzmemo onaj natankovani,...
bata Cele, ako si ga kupio kao polovnog to je njemu kao dobar dan da prijavljuje svasta nesto, relativno losu elektroniku je Fiat odabrao za svoja vozila, ali sam motor je pravi dragulj. Skoro sam vozio jedan, ma vuce kao blesavo, medjuubrzanja fantazija. Dokaz o kvalitetu tehnologije JTD-a je i to sto se ugradjuje u Saab, a usput i u Alfa Romeo, Opel i Suzuki. Fiat je napravio pravu malu revoluciju sa JTD motorima.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Rover 200 98` 2.0 TD od februara 2004-te Da nisam pre njega vozio VW Golf2 1,6D nikome ne bi verovao da postoji auto jeftiniji za održavanje od njega, a najmanje da je to ovaj Rover.
Ne znam kakve automobile volis (brzinu ili dzipove), ali onaj Renault Megane Grandetour skoro je izasao odlican auto, za tu cenu, od 16000 pocetni model sa dizel motorom (manje trosi).
Ma ovo je neka trange frange kombinacija sa ortakom koji ga je vozio godinu dana... ovaj je bio tada 28000e... ali ide jbga 175konja i 1.6 motor sa 6 brzina... samo je malo tvrdji ali je sportska masina... 18 felne sa njegovim vesanjem i ne verujes kakav je u krivinama. na otvorenom trosi 5-6 ako vozis normalno ali kad nagazis ide i do 25 =)
E to je vec druga stvar :). Koliko mu je na skali max ?
Pozdrav!
:: Ma ovo je neka trange frange kombinacija sa ortakom koji ga je vozio godinu dana... ovaj je bio tada 28000e... ali ide jbga 175konja i 1.6 motor sa 6 brzina... samo je malo tvrdji ali je sportska masina... 18 felne sa njegovim vesanjem i ne verujes kakav je u krivinama. na otvorenom trosi 5-6 ako vozis normalno ali kad nagazis ide i do 25 =)
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.