Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
SATA Kablic
STRANA 1 OD 1
cele1988 SATA Kablic 08.10.2009. 19:35 T20786

status: user
broj poruka: 1424
znaci u soku sam ! cunjao ja malo i svratim u BIG Brrrr u USCU i vidim lep SATA Plavi kablic u kutiji i jos BELKIN. Okrenem ja kutiju 999din ! ja drugu misleci da je greska kad nije 999din jedan SATA KABLIC !
Koliko li ozimaju za Ata ima vise zica
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: SATA Kablic 08.10.2009. 19:39 #146770

broj poruka: 9459
To je ono sto sam vec negde u nekoj temi rekao.Zivo dranje,a taj kabelcic(materijal+proizvodnja..)ne vredi ni 50 din,ali posto je za comp,a ne za ves masinu,nazalost cena mu je takva
Ata bi trebao biti skuplji,bar sto se tice utrosenog materijala i slozenosti,mislim da kosta od 150-200 din.Ali je `zastareo`,a ovo je sata,ej SATA.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: znaci u soku sam ! cunjao ja malo i svratim u BIG Brrrr u USCU i vidim lep SATA Plavi kablic u kutiji i jos BELKIN. Okrenem ja kutiju 999din ! ja drugu misleci da je greska kad nije 999din jedan SATA KABLIC
:: Koliko li ozimaju za Ata ima vise zica
cele1988 ........... 08.10.2009. 19:48 #146773

broj poruka: 1424
ma no comment .... ali realno Usce jeset za lupanje po usima, jedino moram da kazem da je u giga*** cene normalne.. ostalo CT je skuplji u uscu nego u dc, a udaljenost 2km. Da budem precizniji torbica za MSI Wind u Uscu 2599din a u Delta C 1999din identicna Belkin za 10inca laptop-ove ( isto u CT radnji)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs