Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
JAHANJE KONJA...:)))
STRANA 1 OD 1
malla JAHANJE KONJA...:))) 29.12.2009. 14:18 T23288

status: user
broj poruka: 45

Oduwek sam htela da jashem konje......moji mi ne daju da upishem,a pogotowo ne sad kad mi je slomljen prst........msm josh nmg da odluchujem sama.....Chula sam tachnije widela ngde na netu neku besplatnu shkolu za wreme owog raspusta......toliko sam se obradowala...ima program i za besplatno klizanje,tenis i sl.....tachnije slichica gde pishe gde kad shta kako.....i ja da skinem tu sliku,al skinula samo deo i spustila......a na tom delu neshto za besplatan tenis,a nema jahanja!!!!!!:@@...a to mi ne treba!!!!ewo wetj 2 sata se ubijam trazetji to jahanje,al nmg da nadjem....ako bi mi neko pomogao bila bih mu zahwalna...stwarno imam strast ka tome.....da i ako nekom treba neshto za besplatan tenis neka pita.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika ovo je bilo za letnji raspust ali vidi dali tu vazi i za zimski 29.12.2009. 14:31 #175740

broj poruka: 1133
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/103530/Najpopularnije-skole-jahanja-i-jedrenja

malla Re: ovo je bilo za letnji raspust ali vidi dali tu vazi i za zimski 29.12.2009. 14:35 #175743

Lepo od tebe shto si se potrudio.....ali to je swe za awgust koji je proshao....:(((

:: http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/103530/Najpopularnije-skole-jahanja-i-jedrenj
::
Ishmerish Za tako nesto ces morati 29.12.2009. 14:40 #175746

broj poruka: 7285
doci malo severnije od zeme Nenike,a malo juznije od mene.
Ipak je ovo No1 ergela u zemlji.

http://www.jat-airlift.com/active/sr-latin/home/main_navig/ponude_u_srbiji/jahanje/ergela_zobnatica.html

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

malla Re: Za tako nesto ces morati 29.12.2009. 14:43 #175748

Ma znm da ima i u bg-u!!!!aa samo nmg da nadjem!!!!!!a to stwarno ne bi mogla da uradim ipak moji mi ne bi dozwolili da tamo idem,a ne bi mogla da pobegnem.....jbg.:((

:: doci malo severnije od zeme Nenike,a malo juznije od mene
:: Ipak je ovo No1 ergela u zemlji
:: http://www.jat-airlift.com/active/sr-latin/home/main_navig/ponude_u_srbiji/jahanje/ergela_zobnatica.htm
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
nenika POGLEDAJ OVDE 29.12.2009. 15:40 #175772

broj poruka: 1133
http://www.tob.co.yu/eng/index.php?option=com_content&task=view&id=168&Itemid=282

IMAS TRI KONJICKA KLUBA I TELEFONE PA IH POZOVI

NADAM SE DA CE TI SE OSTVARITI ZELJA

MaliAbner Ehmmm, da... 29.12.2009. 15:56 #175775

broj poruka: 7779
More nauci ti da kuvas a jahanje prepusti dzokejima...

Onako uzgred kojim jezikom pises, jer ovo sto pises je tesko razumljivo nama ovdasnjim `svrbima` (govovna mana je u pitanju) a strancima je jos ne razumnije.

I moja cerka pise Iwa pa sam joj ja to uvek menjao u Gljiva.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Seerauber re:JAHANJE KONJA...:))) 29.12.2009. 16:10 #175777

broj poruka: 948

navrati u zrenjanin,mi smo poznati po `četi` r konja debela` pa možeš da jašeš do mile volje
jeli tako doco?
doca80 Re: re:JAHANJE KONJA...:))) 29.12.2009. 16:43 #175784

broj poruka: 3053
Jao,zemo,nemoj mene opet...ovaj konj je prestao da daje casove jahanja licima bez licne isprave

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: navrati u zrenjanin,mi smo poznati po `četi` r konja debela` pa možeš da jašeš do mile volj
:: jeli tako doco
malla Re: Ehmmm, da... 29.12.2009. 17:06 #175787

A ko kaze da nzm da kuwam???:pppp.....hahahah....pa morash da se nawiknesh na jezik mladih...:)))

:: More nauci ti da kuvas a jahanje prepusti dzokejima..
:: Onako uzgred kojim jezikom pises, jer ovo sto pises je tesko razumljivo nama ovdasnjim `svrbima` (govovna mana je u pitanju) a strancima je jos ne razumnije
:: I moja cerka pise Iwa pa sam joj ja to uvek menjao u Gljiva
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
malla Re: POGLEDAJ OVDE 29.12.2009. 17:08 #175788

E hwala najwishe na swetu!!!!!!!i ja se nadam,a sad su shanse 99.99% zbog tebe!!!!tnx josh jednom :))))))))))

:: http://www.tob.co.yu/eng/index.php?option=com_content&task=view&id=168&Itemid=28
:: IMAS TRI KONJICKA KLUBA I TELEFONE PA IH POZOVI
:: NADAM SE DA CE TI SE OSTVARITI ZELJ
MaliAbner Re: Re: Ehmmm, da... 29.12.2009. 21:04 #175825

broj poruka: 7779
Pa nisam znao da przena jaja i otvaranje konzerve pastete ili mestnog narezka spadaju u kategoriju kuvanje.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: A ko kaze da nzm da kuwam???:pppp.....hahahah....pa morash da se nawiknesh na jezik mladih...:))
malla Re: Re: Re: Ehmmm, da... 30.12.2009. 00:22 #175911

hahahahha....zaborawili smo da se smejemo!!!???

:: Pa nisam znao da przena jaja i otvaranje konzerve pastete ili mestnog narezka spadaju u kategoriju kuvanje.
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ::
:: :: A ko kaze da nzm da kuwam???:pppp.....hahahah....pa morash da se nawiknesh na jezik mladih...:))
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs