....za....razgowor.....msm nema teme pishite shta otjete!!!!!ali bash shta otjete :)))!!!!!!msm ja se trenutno smaram.....pa reko otje neko da mi se pridruzi????
Uzmi vajaj nesto,pa ti nece biti dosadno:)Voleo bih da vidim,ako si nesto izvajala.Mogla bi da postavis shoot link:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: ....za....razgowor.....msm nema teme pishite shta otjete!!!!!ali bash shta otjete :)))!!!!!!msm ja se trenutno smaram.....pa reko otje neko da mi se pridruzi????
Haha,to je bilo pre 7 meseci.Zaboravio sam i sta se desilo tad Moze i starija 2-3 god.,ne vise.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Tebi malo onih maturantkinja :: :: No postoji sansa da je ova devojcica i mladja od tebe,vidis da jos nezna ni da pise :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Malla,koje si god. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
:: Haha,to je bilo pre 7 meseci.Zaboravio sam i sta se desilo tad :: Moze i starija 2-3 god.,ne vise :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Tebi malo onih maturantkinja :: :: :: :: No postoji sansa da je ova devojcica i mladja od tebe,vidis da jos nezna ni da pise :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: Malla,koje si god. :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
:: 16... :: :: :: :: Haha,to je bilo pre 7 meseci.Zaboravio sam i sta se desilo tad :: :: Moze i starija 2-3 god.,ne vise :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Tebi malo onih maturantkinja :: :: :: :: :: :: No postoji sansa da je ova devojcica i mladja od tebe,vidis da jos nezna ni da pise :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Malla,koje si god. :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Jeste li za ?? khm khm? ovo bi mogli zlonamerni ljudi da protumace na raznorazne nacine, kao provokaciju npr, a 16 ti je godina, ovde sve matori ljudi, sramota stvarno nema smisla :D
:: Ok :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: 16... :: :: :: :: :: :: :: Haha,to je bilo pre 7 meseci.Zaboravio sam i sta se desilo tad :: :: :: Moze i starija 2-3 god.,ne vise :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: Tebi malo onih maturantkinja :: :: :: :: :: :: :: :: No postoji sansa da je ova devojcica i mladja od tebe,vidis da jos nezna ni da pise :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Malla,koje si god. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.