E owako...kao prwo hwala shto ste uopshte ushli u owu temu e sad budite od neke koristi!!!!...kratka sam sa wremenom......treba mi neki originalan poklon koji netju kupiti.....wetj naprawiti da se widi trud i koliko zaista wolim tu osobu,ali da bude originalan....potrebne su mi ideje....molim was tu osobu tju tada wideti poslednji put u zawotu!!!!i zelim da se setja tog trenutka i kad bude bila na iwici smrti!!!!swaka ideja je dobro doshla molim was molim was molim was molim was!!!!!!!!!!tnx unapred....wolim was
Daklem, isto kao i kod pitanja oko software-a i hardware-a: moraš navesti konfiguraciju toga kome poklanjaš nešto.... - godište (ozbiljnost) - relacija (rodjo, frend, emotivna veza.... itd.) - šta ti uopšte znaš da uradiš? Crtaš, plešeš trbušni, popravljaš motore sa unutrašnjim sagorevanjem, praviš 3d modele, programiraš viruse? - napravi mu album sa slikama (imaš programe koji to prave od slika...), ali, bitne su slike i ono što taj voli ili ceni, kao i tvoja originalnost....
Vidiš, ako baš hoćeš da te se seća za sva vremena, kupi mu lap-top sa SIS čipsetom i integrisanom grafuljom i nakalemi mu tu još i Vistu i 2-3 antivirusa odjednom. Nikada te neće zaboraviti. Nalepi i jednu nalepnicu smajlija, čisto da se ublaže reakcije.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
sto kazu ljudi,zavisi u kakvim si odnosima sa doticnom osobom...Mislim,poslednji put kada sam ja video jednu osobu...poklonila mi je nesto sto cu pamtiti FOREWER do kraja zivota,i to nekoliko puta mi je poklonila,i nije morala nista da kupi...A uvek mi je fora ako je neki frend u pitanju,da mu poklonis nesto tvoje sto ta osoba zna da ti je donosilo srecu,kao neka tvoja strogo cuvana amajlija,najdraza stvar koju si ikada imala,tako toj osobi kojoj poklanjes dajes do znanja da ti je ta osoba draza od nadraze stvari koju imas... To je po meni full...
nisam odustala od one ideje.......samo je swe propalo pa nsmo uspeli....recimo da sam promukla i da je bubnjar otputowao sa dewojkom...i td!!!!!!narawno kad sam baksuz!!!!!!! a shto se tiche odnosa izmedju mene i te osobe....recimo da mi je drugarica...samo malo starija.......ima oko 33/37.....ok aj uhwatili ste me to mi je bila profa u osnownoj..mozda mislite da sam retard.....al nsm.......bila mi je razredna,chak i wishe od toga...nekad nam je bila i kao mama kolko nam je pomogla........pa mi hteli da je iznenadimo.......al problem je shto nzm shta woli....jel sad lakshe????
e,sad stvarno pocinjem da sumnjam da si ti ona osoba za koju sam prvi put pomislio da jesi...Ma suvise je slucajnosti...cak i ovo sa nastavnicom koja je vise nego nastavnica...Malla,aj priznaj,jel jesi???
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: nisam odustala od one ideje.......samo je swe propalo pa nsmo uspeli....recimo da sam promukla i da je bubnjar otputowao sa dewojkom...i td!!!!!!narawno kad sam baksuz!!!!!! :: a shto se tiche odnosa izmedju mene i te osobe....recimo da mi je drugarica...samo malo starija.......ima oko 33/37.....ok aj uhwatili ste me to mi je bila profa u osnownoj..mozda mislite da sam retard.....al nsm.......bila mi je razredna,chak i wishe od toga...nekad nam je bila i kao mama kolko nam je pomogla........pa mi hteli da je iznenadimo.......al problem je shto nzm shta woli....jel sad lakshe??? :: ::
Jedan institut za sprovođenje anketa, po nalogu lanca velikih nemačkih robnih kuća, ispitao je 2.232 žene tražeći odgovor na pitanje: `Šta biste želeli da vam suprug pokloni za rođendan? ` Rezultati su bili sledeći:
1. Za turistička putovanja odlučilo se 54,2 odsto žena i to uglavnom za određene gradove. Većina Nemica je realna jer nema ih mnogo koje sanjare o Havajima, Baliju, Cejlonu...
2. Posetu kozmetičkom salnu želelo bi 34,7 odsto pripadnica lepšeg pola. Ako muškarac ne otkrije tu želju svoje supruge, već to predloži samoinicijativno, može se dogoditi da njegov dar bude shvaćen kao da nije zadovoljan njenim izgledom: `On misli da mi je to već potrebno, da sam ostarila, poružnela...`
3. Izlazak na večeru u neki bolji restoran obradovao bi 34,4 odsto žena. Ne mora to biti `Hilton`, ali ni neka italijanska kaverna, gde se služe uglavnom špageti i lazanje.
4. Kod 27,8 odsto žena nakit je još na prvom mestu. Već prema materijalnim mogućnostima muža, ona unapred zna koliko za prsten, lančić s priveskom ili šta drugo može izdvojiti.
5. Cveće u buketu ili saksiji obradovalo bi 14,8 odsto žena. Kao poklon za rođendan ili kakav praznik. To bi, ipak, moralo biti posebno cveće, a ne lepe kate ili nekoliko karanfila.
6. Iako to spada među praktične stvari, 13 odsto žena rado bi primilo neku lepu dekorativnu posudu, kristalnu vazu, činiju, zidni tanjir.
7. Novac kojim će same sebi kupiti što žele ne bi uvredio 5,3 odsto žena. Kad on nije pokazao više mašte, treba bar da se potrudi da novčanice uvije u posebnu hartiju za poklone.
8. Odeću bi prihvatilo samo 3,1 odsto žena. To bi mogao biti neki lep džemper.
9. Ne više 1,8 odsto žena obradovalo bi se nekom malom ali lepom komadu nameštaja. To svakako neće biti trpezarija, kauč ili trosed, već, recimo, stočić koji nedostaje uz neku fotelju.
10. Parfemi koje muškarci kupuju ženama nisu na listi njihovih želja.
Možda je najbolje - da bi se izbegla obostrana razočaranja - neposredno upitati ženu ili njenu dobru prijateljicu šta bi najviše volela da dobije. To možda nije romantično, ali je praktično.
malla-ne lupam ja,ovo je previse slucajnosti sa osobom na koju ja mislim...i ona je u skoli imala nastavnicu sa kojom su bili skroz ok,bila im je vise nego nastavnica,skoro kao mama,i poklapa se ova prica koju pricas sa pricom jedne osobe koju znam,ali poklapa se 99%.i Sve one prethodne stvari u prethodnim temama koje si pisala,nacin na koji pises je potpuno isti kao ta osoba,ali SVE se poklopilo!!! Znaci samo debil ne bi posumnjao kad je 99% poklapanje u svemu... Ta osoba je pratila PCBerzu,ali se nije oglasavala...sve sam ti vec napisao ranije,zato i dalje sumnjam... I da...ja nisam nigde napisao da mi je ta osoba devojka ili sl...pa nemojte to da mislite i nemoj da mislis da te ja nesto startujem,jer naravno da to NE RADIM,samo si mi mnogo sumnjiva....
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: nešto lično tvoje,neku sitnicu koja će je podsećati na teb :: :: ::
kupish joj weeeelikog medu od 20e(imash kod kineza za 1500 bash bash welike),kupish kutiju u obliku srca da taj meda drzhi(500 din) i kupish neku knjigu(ili sama napishesh neku duhovitu poswetu) i stawish u kutiju,i swe to lepo upakujesh...i kad otwori,prwo se obraduje(zbog mede),pa se istopi(zbog srca) pa se nasmeje(zbog poswete)....
hwala zaista swima na pomotji.......smislili smo wetj nesh....nego da was pitam kako da u prezentaciji pustim da ide muzika.??????......msm neshto mi se preserawa da nije u mp3-u.....a jeste!!!!!!!!!
Дакле, мала, са два л, у свом животу МОРАШ БИТИ ОРИГИНАЛНА. Није лоше да тражиш и помоћ преко форума, АЛИ НИЈЕ КРЕАТИВНО, јер када почнеш да размишљаш, онда почнеш и да будеш креативна. Извини на искрености али, тако сам ја у животу радио али и даље радим и много се добро осећам, јер све што сам урадио, добро или лоше, сам сам осмислио! Дакле, употреби своју сиву мождану масу и тај поклон ће имати много већу вредност него било који други или било који други предложени јер, САМО ТИ ПОЗНАЈЕШ ОСОБУ КОЈОЈ СИ НАМЕНИЛА ПОКЛОН, а универзалне ствари које ћеш добити на предлог, па не морају да буду од користи тој особи. Ако је при томе још и пууууно воооолиш, е ту се крије зец! Дакле, САМ СВОЈ МАЈСТОР! П.С. Избаци ако можеш та амричка слова типа W, и томе слично. Имаш своју ћирилицу или латиницу које, обе имају сасвим довољно слова да се лепо разумемо! А сада, СА СРЕЋОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eh...originalnost....o tome meni neko pricha?????ok.kako god jesi li ti ikada naprawio nesh za osobu koju wolish..i sl????a shto se tiche pomotji oko foruma za poklon...recimo da sam bila u beznadeznioj situaciji.....jer su mi planowi propali...a imala sam malo wremena.......tako da u takwoj situaciji jedino o chemu sam razmishljala je da NETJU USPETI!!!!i onda se moj pametan drug setio i pomogao mi....rekao mi je da nikad ne kazem nikad i da nikako netju uspeti chekati da drugi radi za mene i samo razmishljati o tome kako sam propala.....i onda upotrebiwshi siwu masu kao shto si i rekao smialla sam extra poklon.... a to shto se tiche tpg pisanja....tako ja pishem.....nawikla sam isto i na mobu...brze se ukuca w nego v......a to da wetj imamo dowoljno slowa ja ne koristim slowo v(izuzew sada)tako da se to swodi na isto.....jedno odstranish drugo dodash..... draho mi je shto si bio iskren :)i hwala e sad samo za tebe....Ваиситну се роди!!!!
:: Дакле, мала, са два л, у свом животу МОРАШ БИТИ ОРИГИНАЛНА. Није лоше да тражиш и помоћ преко форума, АЛИ НИЈЕ КРЕАТИВНО, јер када почнеш да размишљаш, онда почнеш и да будеш креативна :: Извини на искрености али, тако сам ја у животу радио али и даље радим и много се добро осећам, јер све што сам урадио, добро или лоше, сам сам осмислио :: Дакле, употреби своју сиву мождану масу и тај поклон ће имати много већу вредност него било који други или било који други предложени јер, САМО ТИ ПОЗНАЈЕШ ОСОБУ КОЈОЈ СИ НАМЕНИЛА ПОКЛОН, а универзалне ствари које ћеш добити на предлог, па не морају да буду од користи тој особи. Ако је при томе још и пууууно воооолиш, е ту се крије зец :: Дакле, САМ СВОЈ МАЈСТОР :: П.С :: Избаци ако можеш та амричка слова типа W, и томе слично. Имаш своју ћирилицу или латиницу које, обе имају сасвим довољно слова да се лепо разумемо :: А сада, СА СРЕЋОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.