Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Ako toplane ne plate nema grejanja !
STRANA 1 OD 1
operator Ako toplane ne plate nema grejanja ! 15.01.2010. 05:06 T23747

status: user
broj poruka: 4293
Ovo jeste dnevno politicka tema, ali mislim da ni se moze progledati kroz prste.
Dakle,
Ako toplane ne plate u NS i BG ce biti hladno, a postoji mogucnost i da EPS obustavi isporuku el. energije, zbog neplacanja racuna, a Lelekomovci prave namerno sr.nja na mrezi, jer traze povecanje plata, a poslanicima je povecana plata za 9842 dinara !!!
Dokle, bre, da se trpi ovaj zulum od ( blago cu se izraziti - sudija sa skupstinske govornice i nemarnih politicara).
Dajte predloge za resavanja, ima ko da slusa, bar cu iskoristiti priliku i pozvati ih na rodjendan u nedelju, tako da ne mogu da izbegnu odgovore.
Odkalite dusu na forumu, ali pristojno i bez nepristojnih komentara da nam ne zatvore temu, a mozemo i nesto da uradimo kao zajednica.
Za sviju, slusam predloge da napravim plan pitanja, a trudicu se, ne uvredimo nikoga.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 15.01.2010. 08:19 #180762

broj poruka: 2236
Čak i u BLIC-u piše da će u Beogradu toplane funckionisati.

Naravno da postoji mogućnost da ti EPS isključi struju zbog neplaćanja računa. Postojala je uvek do sada i postojaće dokle god se el. energija bude naplaćivala, kao i u svakoj državi na ostatku planete.

Mogu stvari iz kuće da ti uzmu, možeš i u zatvor da ideš, mislim da je 1000 dinara/dan.

Zulum će se trpeti dokle god se ne pojavi kolektivna svest, tj. dokle god ljudi ne budu ``u sitna creva`` znali svoja zakonom zagarantovana i uopšte održiva prava i obaveze, dokle god budu ``ćutali i plivali``, dokle god budu ``opuštena`` poskupljenja od 10-20-30%, zbog ``usklađivanja sa cenama u regionu``,

dok se u region računa samo i jedino Bosna, jer su samo još tamo mozgovi plići nego ovde.
(Ništa lično ovo za mozgove, nego, osim benzina, stvarno ne znam šta to u Bosni NIJE bar 20% skuplje nego u Srbiji.
A samo je jedan jedini način da se tako funkcioniše, a to je da narod sve vreme misli kako to tako treba, kako je to jedini način i kako je svako drugo državno ``uređenje`` budalaština. Naravno, konstantno usijan nacionalizam, podgrevanje nekih stanja nesvesti, ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine itd. itd.)

Neko mi je pričao da je pre neku godinu bio uveden neki porez na kamiondžijske zarade u Cirihu, pa je za prosečnog šofera iz grada trošak života skočio za 3-4% u odnosu na troškove prosečnog šofera iz provincije, napravili ljudi demonstracije i za manje od 2 dana je država našla odakle da popuni rupu u budžetu, a njima vratili sve kako je i bilo.

Pretpostavljam da je poznata informacija da se baš tamo od prosečne mesečne zarade na hranu i režije zajedno ne potroši ni 20%.

A ovde taksisti blokiraju grad kada treba da im se uvede kontrola naplate, fiskalna kasa, da ne mogu da deru penzionere i da im uz pretnje batinama OTIMAJU 30 eura za 10km od aerodroma i stručnjaci na vlasti umesto da ih sve oteraju u p.m. i zabrane taksiranje do kraja života, pošto taj njihov gest po svim parametrima spada u domen apsolutnog klošarenja, oni im očigledno/opušteno/normalno izlaze u susret.

To što ima ko da SLUŠA, ne znači da ima neko ko je u stanju da nešto i PROMENI.

Objasni mi:

1. Kakva sranja na mreži pravi Telekom ?

2. Da li se ti zoveš Džejms Bond ?
Prvo te jure neki da te ubiju, pa ti, kako si napisao, ``poznati političari`` prete telefonom da će te preklati, pa ih sad zoveš na rođendan, pa prodaješ neke projektore od 10k eura, pa kupuješ Windows-e od pravnih lica.

Stvarno me zanima, iz koje si ti priče ?!
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Nista bre niste razumeli... 15.01.2010. 10:28 #180777

broj poruka: 7779
Natalitet je totalno ugrozen i Vlada je najzad preduzela odlucne mere u popravljanju istog... te je na vreme i u celofan uvijenu nameru objavila siroj javnosti.

Inace svako jutro kad idem na posao dva crna audija sa 5-6 kratko osisanih balvana sa cudnim naglaskom ceka mastnu predsednicu skupstine da je preveze tih par stotina metara od kuce do posla.
Ej bre to kosta i mora da se plati taj holivud u kome zivi vlast totalno odrodjena od naroda.
To u stvari nije ni vlas` nego grupa gradjana razlicitih pogleda na svet okupljena u vladajucu ELITU zarad licnih interesa.

Zuta motka je za to, nista drugo...

Tomato Republic Of Serbia !!!

nenika2009 pogledajte ovo pa onda da cujem komentar ko sta moze da uradi 16.01.2010. 07:06 #180984

broj poruka: 1083
http://rapidshare.com/files/194943603/Otkrovenje_Boginje_Majke.part1.rar

http://rapidshare.com/files/195094478/Otkrovenje_Boginje_Majke.part2.rar

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

tortojed Blago onima koji imaju AMD/ATi hardware... 17.01.2010. 22:27 #181475

broj poruka: 11017
Oni ce nekako jos i preziveti zimu. Mi, siroti IntelGeForci, ce se posmrzavamo nacisto!

skar pih sta se moglo ocekivati 17.01.2010. 23:24 #181497

broj poruka: 3992
pa mi nismo drzava mi smo AMBIS,ovom rezimu treba stati na put,jer tonemo sve dublje i dublje..
odavno nepostoji srednji(radnicki)stalez,sveli smo se na bogate i siromasne,znaci vratili smo se u feudalizam,srednji vek
sto se tice drustva tu smo dno-dna,svako gleda ko koga da zajebe,Obraz su ljudi(bar vecina)odavno izgubili,sad ostaje ko prezivi pricace....
najpametniji su kinezi,zato i funkcionisu
direktor prokrijumcari 32dolara,oni ga javno obese,pa da vidimo ko ce stegnuti petlju sledeci put....

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

Scyter Re: Blago onima koji imaju AMD/ATi hardware... 18.01.2010. 08:06 #181569

broj poruka: 8138
LOL!

The Way It`s Meant To Be Played

:: Oni ce nekako jos i preziveti zimu. Mi, siroti IntelGeForci, ce se posmrzavamo nacisto
::
Slavuj ... 18.01.2010. 08:57 #181576

broj poruka: 2236
http://www.mannythemovieguy.com/images/roger_moore.jpg
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Blago onima koji imaju AMD/ATi hardware... 18.01.2010. 09:19 #181579

broj poruka: 7779
A sta ce oni koji imaju kombinacije tipa Intel-ATi ili AMD-nVidija...
Nije sve kako se tebi cini.

Ne mogu da verujem da ima ljudi koji misle da ovaj sistem ne valja, Bogu hvala sto ima razumnih ljudi jer ovi su cudo nevidnjeno od kad nam je sarajlija na celu drzave nama sve vece sranje za vratom.
Vecina nije ni svesna kako smo blizu dna zato sto niko nista ne radi.

Evo gledam svet oko sebe iz sopstvene perspektive i ne mogu da se nacudim kako su ljudi koji se docepaju vlasti zli i pohlepni ko da su zeljni svega ali da se ni malo ne pomuce oko sticanja bogatsva.
A i ono sto rade rade totalno pogresno s predumisljajem ili bez njega, s nalogom ili bez njega.

Zelim Srbiju treceg puta koja nece bacati farove (kibicovati) ni zapad ni istok, ni sever ni jug vec samo svoj interes !!!
Ali toga nece biti sve dok nam zemlju vode ljudi iz dijaspore koji je ne osecaju kao svoju otadzbinu ne samo zato sto nisu rodjeni ovde nego i zato sto su sa sobom doneli nepromenljivi mentalite dijaspore.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Oni ce nekako jos i preziveti zimu. Mi, siroti IntelGeForci, ce se posmrzavamo nacisto
gile23 ... 19.01.2010. 19:17 #181962

broj poruka: 9121
Pa sada dosao rus u Nis i sad ne moze da uzima ko koliko hoce.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 18.02.2010. 15:50 #190057

broj poruka: 4293
@Slavuj
Sticajem okolnosti nisam se javljao, ali da ti odgovorim, mada perfidno podbadas.
1. Dosta korisnika u Novom Sadu se je od 11-15.01.2010 desavalo dosta prekida. Prema tome, dosta sranja za korisnike.
2.Imao sam nesuglasica oko resavanja nekih tema, nebitno za lika kao sto si ti.
3.Sta je problem sa oko In Fokus proektora od 8k eura?
Sto se javljas na tutemu, ako nisi podoban sagovornik!?
4. Bez Komentara !

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs