ubacio sam potpis u svoje podatke i kad pisem poruku nece da ga prikaze, nema nigde opcije da cekiram da prikazuje taj potpis, ne znam u cem je problem ?:S
.... pošto si ovo postovao, očigledno nisi nepismen. Sve ostalo je manje bitno i nesrećno. Čini mi se da ponekad, dok se sve ne slegne i ponovo ne učita, neće baš da prikaže najnovije promene.... mada ti ni ja ne vidim potpis, tako da nije do prenatrpanog tvog cache-a browsera.... ima li potpisa kada ponovo uđeš u podešavanje?
Idi na opciju `Moji podaci`,napisi svoj potpis,klikni na `Sacuvaj izmene`.Opet udji u `Moji podaci`,desnim klikom na prazno,i izaberi opciju `Reloaded`.Posle toga,postuj u nekoj temi,i idi opet desnim klikom na tu temu gde si postovao,pa onda jos jednom `Reloaded`.
Trebalo bi da ti radi ako uradis tacno ovako kako sam ti rekao.
aha evo sad mi ubacuje potpis u porku automatski dok je pisem? nije problem do browsera ako i vi ne vidite potpis u poruci koju sam postavio znaci da je do foruma ne do mene pa zato pitam, aj sad da prosledim ovo pa da vidim sta ce da ispadne :)
aha evo gi radiii :P steta za ovako kvalitetan forum pun pametnih ljudi da ima tako glupih bagova ej pa da uradis free forum negde bez veze pa nece da te zeza za ovakve gluposti sitne
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.