Skar, kad bih bio buržuj, sad bih bio na Havaje, a ne u Srbiji-nedodjiji. Ali, jbg, nisam te sreće. Ae postavi sliku, nemoj da si sisa. Kad sam mogao ja da sređujem sobu, možeš i ti.
Gilopile, devojke su tu, preko puta mene. Samo im zviznem kroz prozor, i za čas su tu.
Hah,to je brale zivot!More nemoj da im se cale prevali kroz prozor...mani u...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Skar, kad bih bio buržuj, sad bih bio na Havaje, a ne u Srbiji-nedodjiji. Ali, jbg, nisam te sreće. Ae postavi sliku, nemoj da si sisa. Kad sam mogao ja da sređujem sobu, možeš i ti. :: :: Gilopile, devojke su tu, preko puta mene. Samo im zviznem kroz prozor, i za čas su tu. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
trenutno ne zivim u svojoj kuci,pa i nemam svoju sobu...:)
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Skar, kad bih bio buržuj, sad bih bio na Havaje, a ne u Srbiji-nedodjiji. Ali, jbg, nisam te sreće. Ae postavi sliku, nemoj da si sisa. Kad sam mogao ja da sređujem sobu, možeš i ti. :: :: Gilopile, devojke su tu, preko puta mene. Samo im zviznem kroz prozor, i za čas su tu. :: :: Edit: Več 35 pregleda, nisam ovoliko očekivao :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Vidi ga eseses sve u fullu, meni soba ne treba, samo komp treba ostalo je sve na dohvat ruke, tv je pored i to je to. A u letnjim mesecima sam pre svega u dvoristu ili na bazenu jer zivim u kuci :). @skar super ti kucica, nego jel se to tvoj piton razmahao xd :).
Gilgamesh miruj... a trudio sam se da doteram enterijer i exterijer da bude slicno kao u holivudu,znas ono upoznajte domove slavnih.)
bolje biti malo LUD,nego malo PAMETAN
:: Vidi ga eseses sve u fullu, meni soba ne treba, samo komp treba ostalo je sve na dohvat ruke, tv je pored i to je to. A u letnjim mesecima sam pre svega u dvoristu ili na bazenu jer zivim u kuci :). @skar super ti kucica, nego jel se to tvoj piton razmahao xd :) :: :: Pozdrav!
Ne vidim nista lose ovde, ovakvu temu ima svaki forum, ali ocigledno vidim da tebi ovo smeta, samo ne znam sto?
P.S. Nisam imao nikakvu losu nameru, vec mi je jednostavno palo na pamet da svi prikazemo nasu sobu ili deo sobe gde nam se nalazi PC. Ocigledno da je ta zamisao losa.
The Way It`s Meant To Be Played
:: ekshibicioniste! Sta je sledece na redu? Vasa kuhinja? Vasa licna Nadalina, dok muti jaja :: :: ::
Pa jbga ti si kriv, ima ovde dosta ljudi koji imaju stan... sta sad da slikaju spavacu sobu? radnu? bolje da je tema bila post your pc setup ili slicno ako je trebalo takve slike da kacimo XD a za deo gde si se smorio zbog ironicnog nastupa - jbga, odrasti i prevazidji to... neces se hleba najesti od tudjeg misljenja.
:: Ne vidim nista lose ovde, ovakvu temu ima svaki forum, ali ocigledno vidim da tebi ovo smeta, samo ne znam sto :: :: P.S :: Nisam imao nikakvu losu nameru, vec mi je jednostavno palo na pamet da svi prikazemo nasu sobu ili deo sobe gde nam se nalazi PC. Ocigledno da je ta zamisao losa. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ekshibicioniste! Sta je sledece na redu? Vasa kuhinja? Vasa licna Nadalina, dok muti jaja :: :: :: :: :: ::
Jesam kriv jbg, nisam se dobro izrazio. Nema veze sto imaju stan, i ja zivim u stanu, ali to ne znaci da ne mogu da slikam barem svoj deo gde mi je PC.
Sve u svemu, ko hoce, nek slika deo gde mu je PC, a ko nece, ko ga je*e...
:: Pa jbga ti si kriv, ima ovde dosta ljudi koji imaju stan... sta sad da slikaju spavacu sobu? radnu? bolje da je tema bila post your pc setup ili slicno ako je trebalo takve slike da kacimo X :: a za deo gde si se smorio zbog ironicnog nastupa - jbga, odrasti i prevazidji to... neces se hleba najesti od tudjeg misljenja. :: :: :: :: :: Ne vidim nista lose ovde, ovakvu temu ima svaki forum, ali ocigledno vidim da tebi ovo smeta, samo ne znam sto :: :: :: :: P.S :: :: Nisam imao nikakvu losu nameru, vec mi je jednostavno palo na pamet da svi prikazemo nasu sobu ili deo sobe gde nam se nalazi PC. Ocigledno da je ta zamisao losa. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ekshibicioniste! Sta je sledece na redu? Vasa kuhinja? Vasa licna Nadalina, dok muti jaja :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Soba govori mnogo o ljudima, odma vidiš da je kolega začetnik teme veliki perfekcionista, da ne kažem picajzla a da je skar jao haotičan lik, verovatno seksualni zavisnik, možda čak i blago neurednih navika.
Pa u tome je negde i bila poenta ove teme. Svaka čast Raiću, ukapirao si o čemu je reč. Provalio si i mene, ja sam stvarno veliki perfekcionista.
Pozdrav!
:: Evo da tema ne propadne, pokazaću svoju jazbinu, naravno nisam baš toliki buržuj kao eseses al vala nisam ni brezkućnik :: :: http://i49.tinypic.com/34skp68.jp :: :: Soba govori mnogo o ljudima, odma vidiš da je kolega začetnik teme veliki perfekcionista, da ne kažem picajzla a da je skar jao haotičan lik, verovatno seksualni zavisnik, možda čak i blago neurednih navika :: ::
ko o cemu baba o sutipcima:) a sky?? ocemo da bacimo picture o srpsikm albino??? ma jok,ovaj forum mora da ostane na NIVOU...
:: Mozda slikanje velicine polnih organa.Mislim da su neki ovde na forumu spremni i na to :: :: P.S.Ipak ima i onih sa zdravim razumom. :: :: Ali u svakom slucaju moram reci da si me zasmejao mada znam da eseses nije imao lose namere. :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: ekshibicioniste! Sta je sledece na redu? Vasa kuhinja? Vasa licna Nadalina, dok muti jaja :: :: :: :: :: ::
ako mene pitas, pravo da ti kazem neam pojma kako se zove, cini mi se da je neko no name made in china, al lepo izgleda ( za te pare) jos ima i rucku kad ga nosim na kompresor hihi :D
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.