Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Evrovizija
STRANA 1 OD 1
gile23 Evrovizija 14.03.2010. 14:27 T25285

status: user
broj poruka: 9121
Ja licno mislim da je najbolja pesma pobedila, inace sve 3 pesme su sranje, bolje da im je neko sa Granda sastavio pesmu, bolja bi bila.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Lobotomija 14.03.2010. 14:46 #196527

broj poruka: 6672
eeeeeeeeeeeeeeeeeeej Ljubce, Ljubice, pravis mi, Ljubice, zazubice eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e e e e e eeej stisni me, kisni me Ljubice, na grudi pritisni me ljubis me ko balavica, nije te sram Beograd, Beograd ja bezobrazan ne jednom ne dvaput, tri puta meeee Beograd, Beograd, tri puta po naskijeeeeeeee Balkan, Balkan, Balkan, ovo je Balkan, come on ! op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e e e e e eeej Ljubice, Ljubice, grudi te Ljubice, ko lubice ljubis me ko balavica, nije te sram Beograd, Beograd ja bezobrazan ne jednom ne dvaput, tri puta meeee Beograd, Beograd, tri puta po naskijeeeeeeee Balkan, Balkan, Balkan, ovo je Balkan, come on ! op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo u na graja jaaaaaa ljubis me ko balavica, nije te sram Beograd, Beograd ja bezobrazan ne jednom ne dvaput, tri puta meeee Beograd, Beograd, tri puta po naskijeeeeeeee - - - - - - - - - - - - - - j

Ko nije dobio od ovoga proliv, ništa nije ni jeo danima.... I, šta će reći u najavi pesme iz Serbistana, o čemu se radi u pesmi? Katastrofa.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 14.03.2010. 17:35 #196588

Oliver je pevao pesmu pod imenom Predsednice Halo, da vidis kakve su reci, jednostavno wtf, stvarno gore pesme nikada nismo imali, komponovao Goran Bregovic (prolazi njegova muzika u svetu, ali ove pesme sto su bile sinoc ne mogu da prodju nigde), inace ja ne znam da li je sinoc prijatelja Gorana Bregovica iko ko je Srbin bio, nisam gledao bas celo vreme :) i jos jedna stvar me zaprepastila glasanje 1h.

Pozdrav!
BlueSkyNIS ...proliv svakako... 15.03.2010. 02:54 #196717

broj poruka: 860
...ali kada čujem ono `kisni me` povraća mi se....niti srpski, niti engleski.

Inače, čini mi se, da bi on, takođe, rado pevao: `Ljubišo, Ljubišo...stisni me`

Windows-free with Fedora 10

bstaletic No comment (pola sata razmishljam kako ovo da okarakterishem) 15.03.2010. 11:49 #196744

broj poruka: 1889
Znachi one pesme su katastrofa (proliv je jedna od blazhih posledica), al aj da samo nasha muzika ne valja, nego ja ne znam shta u ovoj drzhavi valja, a ova nazovi Beovizija je samo jedna od stvari koje pokazuju kakav smo narod-seljachki.

Intel i3 530 box
Gigabyte Radeon 5750
Kingston 2GB ddr3 @ 1333
GA-P55-UD3

SkyFire ... 15.03.2010. 16:08 #196796

broj poruka: 18472
Nisam znao da ces ti Gile da postujes ovakvu temu!
Inace izbor za pesmu nisam gledao jer sam znao ko ulazi u uzi izbor tj finale a ko ce biti izabran..Vec je bilo odluceno..Mislim sta reci,pedercic koji kmeci a ne peva predstavljace ovu zemlju ..Uzas,katastrofa i sramota ali sta ces!

@Pisko,sta ti je to sto pises?Vec si napisao i onoj temi gde su se klali Dautovic i MyDoom!
Molim te prevedi mi taj nemusti jezik :)

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

despot83 Pisko brate Svaka cast!!! 15.03.2010. 16:51 #196810

broj poruka: 711
To se tako i kaze ko nije dobio proliv ili je gluv ili mu ne rade zvucnici.

Od tri `zla` meni je duet definitivno bio najmanje.
Mada svi cemo se sloziti da je Eurovision contest SR$%JE tesko i da ne moze niti je referenca za nesto sto je kvalitetno.

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.

My machine: ECS notebook model 321: intel celeron M @1,3 GHz,512 DDR memare,VGA on board powered by SIS,hdd 40 gb toshiba,OC by Chinese people

gile23 ... 17.03.2010. 19:56 #197360

@Sky sto kod mene samo treste tehno/narodnjaci :).

Pozdrav!
MyDoom Ovo je bruka! 17.03.2010. 23:25 #197430

broj poruka: 553
Ovo govno od pesme ne bi poslao ni u wc solju!Stvarno sramota!Goran Bregovic WTF!

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Pesmice za dobro jutro... :))
http://www.youtube.com/watch?v=1OMJ7vSgQl4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B4
http://www.youtube.com/watch?v=H

BlueSkyNIS @MyDoom 18.03.2010. 00:30 #197449

broj poruka: 860
Uvrsti je u tvoju listu pesama za dobro jutro!

Windows-free with Fedora 12

== http://www.diy-audio-engineering.org ==

markozutic re 18.03.2010. 03:13 #197479

broj poruka: 1463
pre neko vece odkucah na youtubeu da cujem sta ce nas to pretstavljati u jevropi,
a cuo sam da su je dosta blatili i pljuvali, kad sam pogledao i preslusao sve mi je bilo jasno.

bolj` da ne saljemo nikog` nego da se pozovemo na ekonomsku krizu i nemastinu , a ne da srbiju promovisu pederi

bar da su poslali neku sisatu pevacicu ,da pokaze reljef srbije jevropi :)

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Zotac 7900GS 256mb 450/1320
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

quna nechuveno! 18.03.2010. 04:21 #197488

broj poruka: 1654
A nije moglo ni da se bira...Bregovic u svakom slucaju, verovatno se i dobro podmazao posto mu nikad nije dosta.

Na stranu sto zhuta pechurka izgleda kako izgleda, pesma zvuchi kao padanje celog servisa za slavu niz stepenice, a tekst kao blebetanje pijane babe.

Ali nije ni bitno ionako je cela manifestacija retardirana i cirkuska...

Najvishe me iritira chinjenica da ni jedan drugi autor nije imao pravo da se oproba nego su nas zatarabili sa Bregovicem, koji je ionako previshe zasluzhan za propast domace muzicke scene...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs